Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 22:56

Toti írta:mr.robot s2
Te atyaisten.. Ez mi trailer már.. :ozil: :salute:
MI a fasz történik ebben? :lol: Jézusom de várom már!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. május 16., hétfő 22:51

mr.robot s2
Te atyaisten.. Ez mi trailer már.. :ozil: :salute:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 16., hétfő 22:27

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ha belegondoltok, hogy egy viszonylag tanulatlan meg isteneket meg miegymást félő emberek azt látják, hogy leég az egyik templomuk teljesen, majd kisétál belőle egy ősz hajú csaj azt semmi baja... :lol: gondolhatjátok, hogy vmi félistennőnek gondolták egyből.

és mivel még a nagy Khal Drogonak volt a khaleesije még a dothrakiak szemében is meg lesz a rangja, főleg, hogy elég sok vezetőt meggrilleztek és nem igen maradt senki ja és még a sárkánya meg se jött, attól aztán tuti maguk alá hugyoznak a dothrakiak.... :lol:

Nekem pl ez az egész nagyon tetszett.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 16., hétfő 22:04

P. Krisz írta: Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem úgy lesz vége, hogy Hood elmegy Jobbal új életet kezdeni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:53

Hogy midet? :lol:

Amúgy azt hittem te csak az igazi tesztoszterondús sorozatokat nézed mint R24, az arrowt leszámítva. :mrgreen:
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 21:47

ziro4vr írta:Miért, neked ki a kedvenced? Meg te mióta nézed egyáltalán? Tudom hogy csak be akarsz vágódni a bandánál. :mrgreen:
egyik se.
remélem mindenki szörnyűséges kínhalált hal a picsába, miközben én kaján vigyorral kortyolom a szokásos almás sörömet.
Kép
Kép
Kép

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 16., hétfő 21:35

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a legerősebbes dolog kiment a fejemből, így már azért tényleg több benne a logika.
Remélem nem húzzák jobban ezt a szálat, de simán lehet abból konfliktus, hogy ő egy nő (akiket kb. hálni tartanak) ráadásul nem is dothraki. De hagyni kéne már, aztán úszni westerosra.
.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:34

Miért, neked ki a kedvenced? Meg te mióta nézed egyáltalán? Tudom hogy csak be akarsz vágódni a bandánál. :mrgreen:
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 21:33

ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És bambán. Az a baj, hogy egyrészt a csaj a ferde csöcsök mellett szar színésznő is, ugyanaz a flegma csücsörítő arca van 4 éve, előtte meg a riadt csücsörítő volt. A karakter meg semmi komoly, valami elbénázott feminista erölködés a sorozatban legalábbis, a könyvben nem tudom. Van sárkánya, tűzálló, tud parancsolgatni. Ehy havas jon legalább végigment valami karakterfejlődésen, pedig még nagyobb gyökérként indult.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!látom "melegszik" az idő, jön a tavasz nálad :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:31

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És bambán. Az a baj, hogy egyrészt a csaj a ferde csöcsök mellett szar színésznő is, ugyanaz a flegma csücsörítő arca van 4 éve, előtte meg a riadt csücsörítő volt. A karakter meg semmi komoly, valami elbénázott feminista erölködés a sorozatban legalábbis, a könyvben nem tudom. Van sárkánya, tűzálló, tud parancsolgatni. Ehy havas jon legalább végigment valami karakterfejlődésen, pedig még nagyobb gyökérként indult.
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. május 16., hétfő 21:29

fiore írta:got 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a Dany-s jelenet nagyon nem jött át.
Megint szerzett a semmiből egy olyan hadsereget, amihez semmi köteléke nincsen. Mi motiválja csóró embereket?
"Dik nem égeti a tűz a ribancot, letérdelek gyorsan, ha már megpörkölte a khalomat." Ezért feláldozzák az életüket? :lol: Nyilván blabla westeros, új föld, gazdagság. Kétlem, hogy megérné nekik ezért áthajózni meg harcolni mikor jól el vannak a 213487123 km^2-es fűben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Dothraki törzsek azt szolgálják, aki a legerősebb, Dany meg épp akkor ölte meg a legnagyobb vezetőiket egyszerre, sértetlenül, lazán, flegmán.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 16., hétfő 21:27

fiore írta:got 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a Dany-s jelenet nagyon nem jött át.
Megint szerzett a semmiből egy olyan hadsereget, amihez semmi köteléke nincsen. Mi motiválja csóró embereket?
"Dik nem égeti a tűz a ribancot, letérdelek gyorsan, ha már megpörkölte a khalomat." Ezért feláldozzák az életüket? :lol: Nyilván blabla westeros, új föld, gazdagság. Kétlem, hogy megérné nekik ezért áthajózni meg harcolni mikor jól el vannak a 213487123 km^2-es fűben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nyilvan nem a gazdagsag igerete mikor kb azt se tudjak hogy ki Dany. egyszeruen latjak hogy felsobbrendu es behodolnak, mert primitiv nep.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

fiore
Kedvenc játékosaid: isco

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 16., hétfő 21:17

got 6x4
.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 16., hétfő 20:49

Realista24 írta:Banshee

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton annyira nevetséges lenne, hogy remélem nem húzzák meg. Egy Burton - Hood fight adós lenne, csokinyaki meghal, Hood kap egy halálos sebet, Brock így nem fogja letartóztatni, Carrie lelép Devával, Proctor meg kap egy kolumbiai nyakkendőt, Bunker meg kicsinálja a tesót. Mindezt negyven percben :mrgreen: :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton akkor lenne jó, ha Carrie elpatkolna végre már, évadok óta erre várok, végre az uccsó részben megadhatnák már ezt az örömöt, rohadtul irritál na :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 20:41

Banshee
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Calvin - Bunker leszámolás biztos lesz . Carrie - Burton is esélyes . Proctort szvsz. megöli a Cartel vagy megy a böribe . Hood - Brock szál nem tudom hova fog kifutni és akkor ott van még Vera is .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie - Burton annyira nevetséges lenne, hogy remélem nem húzzák meg. Egy Burton - Hood fight adós lenne, csokinyaki meghal, Hood kap egy halálos sebet, Brock így nem fogja letartóztatni, Carrie lelép Devával, Proctor meg kap egy kolumbiai nyakkendőt, Bunker meg kicsinálja a tesót. Mindezt negyven percben :mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 20:25

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Calvin - Bunker leszámolás biztos lesz . Carrie - Burton is esélyes . Proctort szvsz. megöli a Cartel vagy megy a böribe . Hood - Brock szál nem tudom hova fog kifutni és akkor ott van még Vera is .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 16., hétfő 20:03

P. Krisz írta:
gólvonal írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem Brock visszaülteti Hoodot oda, ahonnan jött...mindenesetre érdekes lesz...remélem véres is...
Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
Egyértelmű. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk csalódott lennél, ha Hood meghóna.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 16., hétfő 20:00

gólvonal írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!asszem Brock visszaülteti Hoodot oda, ahonnan jött...mindenesetre érdekes lesz...remélem véres is...
Az biztos hogy a sorozat lezárása nem happy ending lesz , de nem is illik hozzá .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 16., hétfő 19:51

Banshee

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 16., hétfő 18:39

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kis rész volt, az évad legjobbja eddig.
Kezd élesedni a helyzet Királyvárban, végre a sarkukra állnak. Ideje volt már.
Petyr végre visszatért a képernyőre, és hozta is a rész csúcspontját. :salute: :salute:
Remélem, innentől nagyobb szerepet fog kapni.
Dany végre csinált valamit, de ez is elég gagyira sikeredett. Nagyon kijön, hogy Clarke egy gyenge szinésznő. A rész végi jelenet meg valami borzalmas volt, vetekszik a legrosszabb jelenet címért a 3. évad utsó snittjével. :fpalm:
Északon továbbra is egy helyben totyognak, jó lenne, ha történne már valami.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Vissza: