Amíg megírtad, már kiengedték, de azért köszi.peti_madrid írta:Na szóval a Breivik-ügy norvég szemmel:

Nem ám, köszi az infot!
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 19., csütörtök 15:13
Amíg megírtad, már kiengedték, de azért köszi.peti_madrid írta:Na szóval a Breivik-ügy norvég szemmel:
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. május 19., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 17., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 17., kedd 5:46
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 16., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 22:06
Magyar mentalitást én említettem, de arra értettem, hogy airbnb nélkül is szvsz itt tartanánk az albérlet árakkal, mivel a magyar ember pofátlanul kapzsi tud lenni.istimester írta:A magyar mentalitásról meg annyit, hogy pl. KAKéknál is betiltották a csába.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 16., hétfő 22:04
Messze nem ugyanaz. Kivételesen mindkét oldalt meg tudom érteni.Realista24 írta:Le az emailekkel is
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 22:03
Sok mindent nem csináltam ott, egyedül a szakdogámat bírálta egy Cs. Mária nevezetű hölgy. Közlekkarra jártam előtte.h.csabi írta:Gácsnál vagy?
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2016. május 16., hétfő 21:58
Gácsnál vagy? Am lehet, hogy anno még gyakot is tartott akkor neked tesómnmate írta:Értem köszi, akkor tesód azért elég jó koponya lehet Hasonló a helyzetem, csak kispályán mozgok, gyakorlatilag zéró munkatapasztalat, gazdasági témájú szakdoga mint említettem pipa, TDK gazdasági témában pipa. Akkor ezek alapján azért nem lennének rosszak a kilátások.
Kösz az infot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2016. május 16., hétfő 21:49
Tesóm már mielőtt odament, a gpk-n is a mérnökség gazdasági megközelítésével foglalkozott, és abból is TDK-zott (és OTDK), szóval neki emiatt sok újat nem mutattak, de szerinte alapvetően jó indulatúak, ahogy írtam nem baszakodnak a katalógussal. Az elhelyezkedés szempontjából mérnökként kurvára el lehet adni, mivel elmondod, hogy milyen szakjaid vannak, és összepisili magát az átlag, mert fingja nincs, hogy mik is azok. Aki ért hozzá az meg csak simán értékeli. Tesóm példáján (igaz, neki ezek mellett 27 évesen van 5 éves szakmai tapasztalata): most azon vacillál Magyarországon, hogy a 600 nettós alapbérű (plusz kafetéria, 13., 14. fizetés) vagy a 450 nettósat (+ uygyanazok) fogadja el, hogy melyikben lehet nagyobb perspektíva. Szóval janmate írta:Te vagy az én emberem!
Mit tudni a szakról? Mennyire bejárós? Elhelyezkedést mennyire könnyíti utána?
Szakdogámat ott osztályozták, abból kiindulva jófej banda lehet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 21:39
Te vagy az én emberem!h.csabi írta:a regionális és környezeti gazdaságtan MSc
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 16., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 21:35
Csabi BSc-n ilyen biztos nincs, de MSc-ről nem tudok nyilatkozni sajnos.h.csabi írta:...
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2016. május 16., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 21:33
Nemtom, haver mesélte hogy a gyógymatekotok utáni felmérőn kibukott a fele haveri társasága, akik anno leginkább csapatták gólyatáborban.Süti írta:Á itt nem lehet kibukni szintfelmérőn, egyszerűbb 2-3 félévig begyűjteni a tandíjat, aztán úgyis rájön a júzer hogy túl nagy falat neki. (Úgyhogy inkább átmegy BME-re)
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2016. május 16., hétfő 21:31
Hát tesóm energetika mellett csinálta a regionális és környezeti gazdaságtan MSc-t, és ő mondta, hogy csak ez a szak volt, ahol nem ujjlenyomatos katalógusok voltak... Szóval nem tudom, de máshonnan is hallottam, hogy csak egyéni tanrend mellett engedik, hogy ne járjanak be mindig. De örömet okoznál, ha ezt meg tudnád cáfolnisebydani írta:Neharagudj, hogy az érdemi kérdésedre, nem tudok válaszolni, még a BSc-m csinálom ahogy írtam is szóval sokat nem tudok segíteni, de mi ez a Q-s ujjlenyomatos katalógus dolog, mármint MSc-n van olyan már? Mert nekem az óráim háromnegyede a Q-ban van de sose találkoztam még vele. Jó 4. héttől velem se sokszor találkoznak de az mellékes Órák felére felesleges bemenni. Szóval, hogy ez már egy bevezetett dolog MSc-n ?
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 16., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 21:27
Neharagudj, hogy az érdemi kérdésedre, nem tudok válaszolni, még a BSc-m csinálom ahogy írtam is szóval sokat nem tudok segíteni, de mi ez a Q-s ujjlenyomatos katalógus dolog, mármint MSc-n van olyan már?h.csabi írta: Az kritérium lenne, hogy tudjak mellette dolgozni, ami menne nappalin is, ha nem lenne ujjlenyomatos katalógus a Q-ban (eddig sem jártam előadásra, halál értelmetlennek tartom), azonban olyan szakmábavagó melót, ahol az előadásokhoz is tudnak igazodni, nem nagyon fogok találni.
'Nuff said, brohehe írta:ellentétben ugye a corvinusosok semmitnemérő tucatpapírjával
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. május 16., hétfő 21:26
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem