vicces kis embergyerek vagy te, pláne ezzel a képpelAkkor inkabb maradj csondben es ne tolj be faszsagokat.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 13:47
vicces kis embergyerek vagy te, pláne ezzel a képpelAkkor inkabb maradj csondben es ne tolj be faszsagokat.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 16., hétfő 13:41
Akkor inkabb maradj csondben es ne tolj be faszsagokat.hehe írta:Teljesen leszarom az angolokat, mindegy kit visznek.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 16., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 13:31
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 16., hétfő 13:27
hehe írta:imádom az angolok együgyűségét![]()
rashford a semmiből(nincs bajom a gyerekkel, csak ez a tipikus angol balfaszság, hogy sztem az agytrösztök 98%-a azt se tudta ki ez a gyerek fél éve, most meg megy az ebére
)
vardy, aki egy jó hajtós tököliattila szint kb, semmi extra, nem baj, vigyük őt is, kissé alkoholista, kissé esetlen, de nem baj, ilyen egy igazi angol![]()
wilshere, aki szintén tehetséges, de állandóan sérült és nem is játszott már hónapok óta, gg![]()
nem tudom ki most az edző, de még ha a játékosok jók is, sikerül majd elkúrni megint a standard jó favágó 442-vel
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. május 16., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 13:10
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 16., hétfő 13:07
Navamiro írta:Ki az, aki visszalép a karrierjében? Bajnokcsapatból örökvesztesekhez, gg. Te se leszel többet bajnok, barátom.Anthony írta:Kanté megy Arsenalhoz. Még a végén nem esnek ki jövőre a top4-ből?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. május 16., hétfő 12:58
nincs helyettük senkihehe írta:imádom az angolok együgyűségét![]()
rashford a semmiből(nincs bajom a gyerekkel, csak ez a tipikus angol balfaszság, hogy sztem az agytrösztök 98%-a azt se tudta ki ez a gyerek fél éve, most meg megy az ebére
)
vardy, aki egy jó hajtós tököliattila szint kb, semmi extra, nem baj, vigyük őt is, kissé alkoholista, kissé esetlen, de nem baj, ilyen egy igazi angol![]()
wilshere, aki szintén tehetséges, de állandóan sérült és nem is játszott már hónapok óta, gg![]()
nem tudom ki most az edző, de még ha a játékosok jók is, sikerül majd elkúrni megint a standard jó favágó 442-vel
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 16., hétfő 12:52
Ki az, aki visszalép a karrierjében? Bajnokcsapatból örökvesztesekhez, gg. Te se leszel többet bajnok, barátom.Anthony írta:Kanté megy Arsenalhoz. Még a végén nem esnek ki jövőre a top4-ből?
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 16., hétfő 12:44
Ki az a barom, aki kihagyná Vardyt, rajtad kívül?hehe írta:imádom az angolok együgyűségét![]()
)
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 12:21
Ja a közepe elég gyenge, meg a védelem is. Idén sem jósolok nekik nagy meneteléstKapusok: Joe Hart, Fraser Forster, Tom Heaton
Védők: Nathaniel Clyne, Kyle Walker, Gary Cahill, Chris Smalling, John Stones, Ryan Bertrand, Danny Rose
Középpályások: Dele Alli, Ross Barkley, Fabian Delph, Eric Dier, Danny Drinkwater, Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner, Raheem Sterling, Andros Townsend, Jack Wilshere
Támadók: Harry Kane, Marcus Rashford, Wayne Rooney, Daniel Sturridge, Jamie Vardy
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 16., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 16., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 16., hétfő 11:08
BBeno írta:a bombaszerű tárgy valóban egy bombaszerű tárgy volt: egy kamubomba, amit egy biztonsági ellenőrzést végző vállalat felejtett ott.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 10:35
stadion előtt, amikor megy a tömeg, teljesen kontrollálhatatlan környezet, ráadásul ha a stadion benn van vhol a városban, sétálóutca, bárok, éttermek, lesz baj na, állatokkal van dolgunk, semmirekellő söpredék:nmate írta:ISIS most jót röhög a markába alighanem...de örülök, hogy nem lett baj.
Amúgy EB alatt szerintem stadionban nem lesz gond (kopp-kopp), inkább ilyen tömeges meccsnézések helyein, sétálóutcákon ünneplés közben...na az fokozott veszélyességet jelent.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem