Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 16., hétfő 12:09

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon-Sansa :'( :sziv:
A Rózsaszín levél +pont.
Dany is jó volt,hogy végre cselekedett is, nem csak a címeit sorolgatta a sírvaröhögős Khaloknak :mrgreen:

Bastardfight is coming B-)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 16., hétfő 12:07

GOT 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pofás kis rész volt. Hiányoltam belőle egy Branes időutazást, de ezt leszámítva pöpec volt.
Örülök, hogy most nem volt unalmas Arya szál és beindult a Danys. :D
Nagyon érik az a fattyufight, kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

Clarke is nude again :happy:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 11:37

Figyelj Norbi. Utoljára írom. Állj le vagy pihensz. Ha írsz egy szereplorol, akkor ergo el, pláne ahogy írtál róla. Mi ebben olyan bonyolult? A kerdes költői, jobb ha nem válaszolsz. Továbbra sem hiszem hogy gondot kene okoznia a spoiler gomb megnyomasanak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 16., hétfő 11:29

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látom ebben a részben sem felejtettek el teleportálni a szereplők, és az előzetest látva a következő részben sem lesz ez probléma senki számára. :ike:
Jon - Sansa találkozás azért nem volt rossz.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 16., hétfő 10:57

Realista24 írta: Talán hogy írsz egy szereplorol aki részeként hatszor meghalhat. Lassan befejezheted mert kummara unlak az idióta magyarazataiddal együtt.
Ha szivatora raklak azt észreveszed. Kérdezd meg mirot vagy shuttert.
Ez most legalább akkora spoiler volt mint az én írásom. Az írásomból ki se derül hogy meghalt vagy sem az évad során, ráadásul új karakterekről és szerepéről mindig cikkezni szoktak az évad előtt. Ez nem magyarázkodás, szimpla tény.
Persze én elfogadom hogy ebben a fórumban ez spoilernek minősül és legközelebb ügyelni fogok rá. Vitát se akartam szítani ezzel.
ferni írta: Azért álljon már meg a menet basszameg.
Az a pár szerencsétlen felkel miattunk hajnalban, hogy pár órával (!!!!) az angol premier után megnézhessük a Trónok Harcát már kora reggel és épp nincs fent egy feliratok.info-s admin se az oldalukon és elkezdessz itt lord bruzsyzni?
Tudom milyen tud lenni bruzsy meg pár fordító, de bakker az egész világon elsők között kapjuk meg azt a rohadt feliratot és minősegi feliratot, tehát nem csak gyors összetákolnak vmit, hogy nézhesse a hülyéje és egyesek még ezt se képesek megbecsülni, sőt már annyira hozzászoktak a jóhoz, hogy nekik áll feljebb.... Hát a pofám leszakad, de komolyan.
Kicsit térj már észhez ember.
Nyilván picit túltoltam a kommentet reggel. Az valóban becsülendő hogy ilyen gyorsan megcsinálják, viszont az kevésbé hogy kiposztolják a nem létező feliratot, ha rákérdezel akkor pedig bunkón válaszolnak. Tudván hogy nincs elérhető admin már 1 óra elteltével sem (amúgy volt, de most ez nem lényeg és hagyjuk is), így felmerűlhet a kérdés hogy miért nem pakolták fel valami fájlmegosztóra?
Amúgy megnéztem angolul.
Fordított esetben én nem hezitálnék azzal hogy ne osszam meg a nagyérdeművel, de ez a feliratok.infós elitizmus néha felbosszant és ez csak egy alkalom az ezer közül. Persze nyilván iszonyatosan hálás vagyok nekik hogy összegyűjtik és rendszeresen megköszönöm nekik, de a negatívum mellett se lehet elmenni szó nélkül (nyilván nem ilyen minőségben kellett)

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2016. május 16., hétfő 10:36

ferni írta: Kicsit térj már észhez ember.
közhely, de amúgy meg nem árt megtanulni angolul sem, akár még hasznára is lehet az embernek... nem egy olyan nagy művészet eljutni arra a szintre, hogy egy angol felirattal elboldogulj. de ha ez nem is, minimum nem hőbörgök, ha 4 órával az amcsi premier után (ami ráadásul hajnalban is van), nincs a reggeli kávém mellé odarakva készen a magyar felirat :smile:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. május 16., hétfő 10:29

Norbii írta:Sry duplapostért. Már majdnem fél órája van sub új got részhez be is linkelik bruzsyék hogy ott a sub töltsed te fasz. Erre semmi..Várni kell míg "átmegy az adminokon" biztos megerőltető lenne lord bruzsynak feltöltenie datára v más fájlmegosztóra..de hát arra a pár ezres letöltés számra muszáj igényt tartaniuk.
Csak hagynak időt, hogy elugorhass kínai kajáért

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 16., hétfő 10:19

Norbii írta:Sry duplapostért. Már majdnem fél órája van sub új got részhez be is linkelik bruzsyék hogy ott a sub töltsed te fasz. Erre semmi..Várni kell míg "átmegy az adminokon" biztos megerőltető lenne lord bruzsynak feltöltenie datára v más fájlmegosztóra..de hát arra a pár ezres letöltés számra muszáj igényt tartaniuk.
Azért álljon már meg a menet basszameg.
Az a pár szerencsétlen felkel miattunk hajnalban, hogy pár órával (!!!!) az angol premier után megnézhessük a Trónok Harcát már kora reggel és épp nincs fent egy feliratok.info-s admin se az oldalukon és elkezdessz itt lord bruzsyzni?
Tudom milyen tud lenni bruzsy meg pár fordító, de bakker az egész világon elsők között kapjuk meg azt a rohadt feliratot és minősegi feliratot, tehát nem csak gyors összetákolnak vmit, hogy nézhesse a hülyéje és egyesek még ezt se képesek megbecsülni, sőt már annyira hozzászoktak a jóhoz, hogy nekik áll feljebb.... Hát a pofám leszakad, de komolyan.
Kicsit térj már észhez ember.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 9:50

Norbii írta:na jó ne szivass. Mi ebben a spoiler? A spoiler az mikor lelövök egy jelenetet egy részből. Egy gyenge karakter jellemzés akkor se lesz spoiler ha a fél fórum a fejére áll.
Talán hogy írsz egy szereplorol aki részeként hatszor meghalhat. Lassan befejezheted mert kummara unlak az idióta magyarazataiddal együtt.
Ha szivatora raklak azt észreveszed. Kérdezd meg mirot vagy shuttert.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 16., hétfő 9:38

na jó ne szivass. Mi ebben a spoiler? A spoiler az mikor lelövök egy jelenetet egy részből. Egy gyenge karakter jellemzés akkor se lesz spoiler ha a fél fórum a fejére áll.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 9:21

Norbii írta:(
Tényleg nehezedre esik megnyomni azt a kikúrt spoiler gombot? Következőnél bb van két hétre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 16., hétfő 9:08

Sry duplapostért. Már majdnem fél órája van sub új got részhez be is linkelik bruzsyék hogy ott a sub töltsed te fasz. Erre semmi..Várni kell míg "átmegy az adminokon" biztos megerőltető lenne lord bruzsynak feltöltenie datára v más fájlmegosztóra..de hát arra a pár ezres letöltés számra muszáj igényt tartaniuk.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 16., hétfő 8:55

banshee Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amúgy Calvin iszonyatosan erős mellékszereplő. Jól hozza az idegbeteg neonácit. Sajnálom hogy nem kapott több perceket. :-(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 8:30

soadroli írta:Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fasza rész volt, bár a burton-bunyót megnéztem volna, kár hogy nem mutatták :D Job meg a legnagyobb király ever. kíváncsi vagyok mit tartogatnak az utolsó részre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bunker biztos összecsap a tesoval es Proctor is kapni fog az arcára meg. Azon sem csodálkoznék ha Hood halálos sebet kapna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2016. május 16., hétfő 8:05

11.22.63

végignéztem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én vagyok az egyetlen akit érdekelt volna, hogy miért alakult úgy a jövő, ahogy, miután megmenekült jfk? :kivagyhe: vagy elmondták, csak én voltam bamba? :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 16., hétfő 4:59

Lassan vege lehetne mar a muszaknak, mert online a got 6x4. :coffee:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. május 15., vasárnap 22:28

Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fasza rész volt, bár a burton-bunyót megnéztem volna, kár hogy nem mutatták :D Job meg a legnagyobb király ever. kíváncsi vagyok mit tartogatnak az utolsó részre.
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 15., vasárnap 15:41

Na akkor America Crime Story.
Ha van olyan sorozat aminek a kedvéért bealdozom az alvást, az eleve egy nyolcas legalabb. Ez pedig olyan volt. Feszült, fordulatos, sok jo karakterrel. Ellenben volt par arc aki vagy akinek a viselkedése irritáló volt számomra igy 8,5ig megyek csak el. De ennek ellenére nagyon ajánlott kategória.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 14., szombat 15:03

Norbii írta:Szerintem egyáltalán nem 10es az évad..sőt. Max 8as. Jó esetben.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Claire a putyin imitátorral való párbeszéde teljesen szakmaiatlan volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szakmaitlan? Követed Trumppal kapcsolatban mik vannak? Hát pont ilyen meredek, mint amiket a sorozatban művelnek.
Ami pedig a tárgyalásokat illeti, pont annyira szakmaik hogy legyen mivel felépíteni a karaktereket. Nem ezeken van a hangsúly a sorozatban egyszerűen. Putyin imitátor nem imitátor, hanem egy görbe tükör az orosz elnöknek. Egy szatíra az a karakter gyakorlatilag.

Az előbb a 11-esnél tartottam amúgy, schuldigung. De szerencsére a spoiler a 10-esből van.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 14., szombat 13:35

persze hogy dobtam egy 8ast mert alapjáraton nagyon jó kis sorozat, isteni színészekkel, viszont emellett van egy pár hibája ami komolytalanná teszi.
ha az utolsó részben pedig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az újságírót meggyőzte volna akkor ment volna a kasza és azt is letagadom hogy láttam egy részét is.

Vissza: