OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 10:43

nmate írta:
kanye írta:Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.
Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
nem világmegváltó startupra gondoltam, nem lehet mindenki multimilliárdos.
de egy okos dologból lehet egy kis vállalkozást nyitni, nem kell beosztottnak és alkalmazottnak lenni életed végéig.
nem kell nagy dolgokra gondolni.
Volt egy kör ami abból állt, hogy a hr referens csaj végig provokált és belekötött még az ingembe is. :mrgreen:
túl van ez a dolog értékelve, így írd meg a cv-det, úgy viselkedj az interjún, fasság az egész, ha profi vagy és értesz a dologhoz, akkor az interjún nem ezek a külsőségek és kicsinyes baromságok lesznek előtérben, hanem a szakma.
persze aki marketingesnek vagy médiába megy el, amivel kb semmi értéket nem teremt, oda lehet ezek fontos dolgok.
pályakezdőként elég nehéz idehaza, hacsak nincs vmi ismerősöd vhol, ezen múlik a jó hely 90%-ban, illetve a szerencsén.
a diploma csak egy papír, ami a belépéshez jó, utána úgyis betanítják az embert, onnan meg már duplanulla lusta balfasznak kell lenni, hogy vki kihulljon.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 10:36

Én egy öt körös procedúra végén kerültem a mostani helyemre. :lol:

Volt egy kör ami abból állt, hogy a hr referens csaj végig provokált és belekötött még az ingembe is. :mrgreen:

Meg ja úgy kezdtünk hogy közölték az elég komoly ajánlómat lefikázták hogy nem ér semmit a szakmában. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 10:27

kanye írta:Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.
Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
kanye írta: Raadasul azok alapjan amik itthon mennek, ennek az interjuztatasnak sincs igazan kulturaja.
Itt sok mindennek nincsen kultúrája. Elküldöm egy kapott vezetői e-mail címre az önéletrajzomat, hivatkozva az oktatómra, aki engem ajánl egy megüresedett állásra. Megírják egyből, hogy majd hívnak mikor lesz személyes találkozó. 4 hét, semmi. Telefonálok, erre mondják, hogy itt meg ott azért pályázzam meg, belülről megtámogatják. Már gyanús. Várok 4 hetet, semmi. Felhívom őket, kiderül hogy betöltötték az állást :lol:

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 10:17

Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.

Raadasul azok alapjan amik itthon mennek, ennek az interjuztatasnak sincs igazan kulturaja.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 10:00

nmate írta::lol:

Akkor még reménykedek, hogy visszahívnak. :mrgreen:
Írok put.
Amúgy en azt hittem hogy amikor kimegyek lesz egy interjú meg. Mondom csak megneznek meg ilyenek. De mar a papírok voltak előttem, meg dress code. Stb :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 9:53

:lol:

Akkor még reménykedek, hogy visszahívnak. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 9:52

nmate írta:Legjobbak a telefonos interjúk, mondjuk angol nyelven. Szinte biztos, hogy recseg, mert valami zajos környezetből hívnak fel.
Ilyen alapján vettek fel dolgozni Cambridgbe. Személyes interjú nelkul :mrgreen: :lol: best interview ever
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 9:49

Legjobbak a telefonos interjúk, mondjuk angol nyelven. Szinte biztos, hogy recseg, mert valami zajos környezetből hívnak fel.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 9:43

Ezek a 3-4 koros interjuk humorosak, ugy csinalnak mintha az amerikai titkosszolgalathoz jelentkeznenek az emberek. :D
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 15., vasárnap 22:39

sztem hagyd a picsába és csinálj vállalkozást/startupot :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 15., vasárnap 22:35

pheco írta:Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár :'(
Mivel hozzád hasonlóan a legtöbben így gondolkodnak, a helyek száma pedig véges, minél korábban. Plusz amíg visszajeleznek, amire átmész több körön (jobb helyekre 2-3-4 kör a minimum) az nem pár nap. Na meg nem 40 fokban a legkellemesebb kiöltözve menni egy multihoz. :mrgreen: Általában fix kezdésű helyek vannak, kevés helyről tudok ahol ez június vagy július, szóval ilyen szempontból szerencsés az aug vagy ősz, nyilván az sem pár nap amíg lepapírozzák a dolgokat, szóval nem baj ha korábban kerülsz oda.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 22:34

pheco írta:Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár :'(
Ez eléggé változik, nem árt ha már most elkezdesz keresni valami helyet szerintem, mert elég nehéz jót találni, ha nincsenek kapcsolataid. Ha meg vannak, akkor ez irreleváns kérdés :mrgreen: De nyárra szerintem már sok minden tele, szóval ha hangsúlyozod, hogy szeptembertől kezdenél, akkor lehet többen is vevőek rá.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 15., vasárnap 22:30

Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár :'(

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 15., vasárnap 21:57

nmate írta:
KAG írta:Köszönöm sárcok!

Pár napja dobtak egy tételt, hogy fizessem be. Persze, amíg ez meg nem történt, addig a vizsgákat sem engedi felvenni...

Még1x köszönöm! :)
Micsoda? Nem csak tartozásnál van ez? Mert ha tételt írnak ki, 30 nap időt hagyni kell.
Nem, nem tartozásról van szó. :vivo:
ZIDANE

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 21:32

KAG írta:Köszönöm sárcok!

Pár napja dobtak egy tételt, hogy fizessem be. Persze, amíg ez meg nem történt, addig a vizsgákat sem engedi felvenni...

Micsoda? Nem csak tartozásnál van ez? Mert ha tételt írnak ki, 30 nap időt hagyni kell.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 15., vasárnap 21:31

Az még a jobbik eset.

Én egész múlt nyáron basztam felnézni neptunra, aztan reghéten láttam, hogy van egy aug.15. határidejű tartozásom. Olyannal meg nem lehet ugye tárgyakat felvenni :D
Aztán sikerült befizetni gyorsan és nem lett belőle csúszás. :lol:
.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 15., vasárnap 21:25

Köszönöm sárcok!

ZIDANE

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 15., vasárnap 21:20

2-4 munkanap
Keddnél előbbre ne vàrd :/

Szerk.: csak azért elküldöm én is :D
.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 15., vasárnap 21:19

Általában 2.-3. munkanap nekem, csak a hétvége meg az ünnep most bekavar neked. Kedd-szerda rajta lesz neked is. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 21:19

Hát mivel hétfő szünnap, legelőbb kedden. De az is lehet, hogy szerda, bank függő.

Vissza: