Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 17:18

Na most R24 minnyá lecsekkolja, lebuktatod itt magunkat vagy magadat vagy mi. :lol:
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 17:15

azt nevetem, hogy egyazegybe ugyanezt gondolom én is :lol:

lehet mi egy ember vagyunk 2 accounttal? :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 17:13

Mit nevetsz, tudom csak a mellekért nézed. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az a baj, hogy elvált a könyvektől a dolog, nincs benne Martin keze, így egy minőségi, könyvhű, jól megírt valamiből lett egy átlagos fantasy-mese. Képregényes karakterekkel, kiszámíthatósággal. Nagy részt meg lehet jósolni mi lesz ebben az évadban. Megtudjuk havas szüleit, összecsapnak a boltonnal, verebeket legyakják, dany elindul westerosba. Egy 3. évad környékén nem tudtad mi fog történni (ha nem olvastad a könyveket mint én :mrgreen: ) most meg olyan filmszerűen bugyuta lett minden.
Nem illik.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 17:08

ziro4vr írta:GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, én kezdem kicsit unni már. Megy mindenhol a felvezetés, viszont a párbeszédek, epicnek szánt jelenetek nem ülnek úgy, nincsenek annyira jól megírva, mint korábban. Technikailag viszont nagyon profi cucc, csak az írás minősége lett gyengébb így Martin nélkül.
-Királyvár sok hűhó semmiért egyelőre
-A falon annyira emos Jon meg kemény Sansa nem jött be
-A kölyök a völgyből mint valami fogyatékos esőember. :lol:
-Tyrionnal nem tudnak mit csinálni, szomorú
-Ramsay teljesen átment képregénygonoszba, de legalább a szemforgató ribanc meghalt
-Dany meg vagy vetkőzik vagy hívja a sárkányokat, igazi potenciális vastrón-birtokló :lol: :lol: És csálék a csöcsei :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért nincs epic grand battle, mert az pénzbe kerül. mármint HBO részről. akár emberekkel, akár számítógéppel oldják meg.
dehát ez kezdetektől fogva végigkisérte a sorozatot, 80%-ban elnagyolt, kapkodó, és telepi az egész, nem is értem mire cuppant rá a világ ennyire. én is csak azért nézem, hogy ne kelljen a könyvet olvasni, illetve kivi vagyok, hogy ki nyeri a végén a bulit. gyanítom megunják egymást és megtanulnak csendben élni egymás mellett
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 17:00

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, én kezdem kicsit unni már. Megy mindenhol a felvezetés, viszont a párbeszédek, epicnek szánt jelenetek nem ülnek úgy, nincsenek annyira jól megírva, mint korábban. Technikailag viszont nagyon profi cucc, csak az írás minősége lett gyengébb így Martin nélkül.
-Királyvár sok hűhó semmiért egyelőre
-A falon annyira emos Jon meg kemény Sansa nem jött be
-A kölyök a völgyből mint valami fogyatékos esőember. :lol:
-Tyrionnal nem tudnak mit csinálni, szomorú
-Ramsay teljesen átment képregénygonoszba, de legalább a szemforgató ribanc meghalt
-Dany meg vagy vetkőzik vagy hívja a sárkányokat, igazi potenciális vastrón-birtokló :lol: :lol: És csálék a csöcsei :mrgreen:
Nem illik.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 16., hétfő 16:09

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyira nem jött be ez a rész sem, mint ahogy a múltheti sem, de legalább egy kis potenciál fel lett építve a rész végére. Jó lenne már látni egy ilyen Gyűrűk Urás szintű csatát végre. Mindenki csak dobálja, hogy ennyi meg annyi ezer katonája van, aztán egyetlen csata volt eddig, az is igazából a menekülésről szólt meg arról, hogy Havas mekkora menő. Jó lenne végre odacsapni a lovaknak. :salute:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 16., hétfő 13:21

hehe írta:
eszerint de:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csúnyácska kis szottyadék szegény, de valakinek ez kell :mrgreen:

nekem bejön, de hát ízlések és pofonok :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 16., hétfő 13:19

Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem erre az évadra költötték eddig a legtöbbet? Ha igen akkor nagy elvárásaim vannak a Bastard háborúval, a kingslandingsi szektásokkal való harccal, meg még kitudja mit hoz majd az évaddal szemben.

Nekem kicsit gagyi volt a Danys jelenet, bár nem tudom hogy oldottam volna meg jobban, de legalább végre ott is beindulnak az események.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. május 16., hétfő 13:09

GoT 6×4

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!54 részt kellett rá várni, de végre ez a pillanat is eljött: Sansa Stark végre emberhez méltóan viselkedik és beszél, nem pedig egy buta középkori plázapicsaként. :lol:
Jon kicsit lehangoló de biztos belelendül majd, Dany mehet vissza Mereenbe mielőtt fellázadnak Tyrion ellen. :lol:
A szektásokkal meg kemény menet lesz King's Landindben, szerintem az a rész is érdekes.

Az olyan embereket meg sosem fogom megérteni, akik tolnak egy spoilert, aztán amiért letolják őket hogy butákok, még megsértődnek, hogy dehát az nem is spoiler. De. Az. Egy gombba kerül, ne fájjon már annyira. Jobb lenne nem teljesen tönkretenni ezt a topicot...is

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 12:52

eszerint de:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csúnyácska kis szottyadék szegény, de valakinek ez kell :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 16., hétfő 12:37

GoT 6x4

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nehezen indult, de végül egy elég jó rész kerekedett ki belőle. Jon vs Ramsay adni fogja. :salute: Dany meg végre badass volt. :coffee:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 16., hétfő 12:30

füst írta:
Berti írta:GOT 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Clarke is nude again :happy:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olyan nagyon ne örülj, az nem az ő teste. :smile:

eszerint de:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!“I’d like to remind people the last time I took my clothes off was season 3,” she says. “That was awhile ago. It’s now season 6. But this is all me, all proud, all strong. I’m just feeling genuinely happy I said ‘Yes.’ That ain’t no body double!”

http://www.ew.com/article/2016/05/15/ga ... larke-dany

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 16., hétfő 12:16

Berti írta:GOT 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Clarke is nude again :happy:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olyan nagyon ne örülj, az nem az ő teste. :smile:

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 16., hétfő 12:09

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon-Sansa :'( :sziv:
A Rózsaszín levél +pont.
Dany is jó volt,hogy végre cselekedett is, nem csak a címeit sorolgatta a sírvaröhögős Khaloknak :mrgreen:

Bastardfight is coming B-)

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 16., hétfő 12:07

GOT 6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pofás kis rész volt. Hiányoltam belőle egy Branes időutazást, de ezt leszámítva pöpec volt.
Örülök, hogy most nem volt unalmas Arya szál és beindult a Danys. :D
Nagyon érik az a fattyufight, kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

Clarke is nude again :happy:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 11:37

Figyelj Norbi. Utoljára írom. Állj le vagy pihensz. Ha írsz egy szereplorol, akkor ergo el, pláne ahogy írtál róla. Mi ebben olyan bonyolult? A kerdes költői, jobb ha nem válaszolsz. Továbbra sem hiszem hogy gondot kene okoznia a spoiler gomb megnyomasanak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 16., hétfő 11:29

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látom ebben a részben sem felejtettek el teleportálni a szereplők, és az előzetest látva a következő részben sem lesz ez probléma senki számára. :ike:
Jon - Sansa találkozás azért nem volt rossz.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 16., hétfő 10:57

Realista24 írta: Talán hogy írsz egy szereplorol aki részeként hatszor meghalhat. Lassan befejezheted mert kummara unlak az idióta magyarazataiddal együtt.
Ha szivatora raklak azt észreveszed. Kérdezd meg mirot vagy shuttert.
Ez most legalább akkora spoiler volt mint az én írásom. Az írásomból ki se derül hogy meghalt vagy sem az évad során, ráadásul új karakterekről és szerepéről mindig cikkezni szoktak az évad előtt. Ez nem magyarázkodás, szimpla tény.
Persze én elfogadom hogy ebben a fórumban ez spoilernek minősül és legközelebb ügyelni fogok rá. Vitát se akartam szítani ezzel.
ferni írta: Azért álljon már meg a menet basszameg.
Az a pár szerencsétlen felkel miattunk hajnalban, hogy pár órával (!!!!) az angol premier után megnézhessük a Trónok Harcát már kora reggel és épp nincs fent egy feliratok.info-s admin se az oldalukon és elkezdessz itt lord bruzsyzni?
Tudom milyen tud lenni bruzsy meg pár fordító, de bakker az egész világon elsők között kapjuk meg azt a rohadt feliratot és minősegi feliratot, tehát nem csak gyors összetákolnak vmit, hogy nézhesse a hülyéje és egyesek még ezt se képesek megbecsülni, sőt már annyira hozzászoktak a jóhoz, hogy nekik áll feljebb.... Hát a pofám leszakad, de komolyan.
Kicsit térj már észhez ember.
Nyilván picit túltoltam a kommentet reggel. Az valóban becsülendő hogy ilyen gyorsan megcsinálják, viszont az kevésbé hogy kiposztolják a nem létező feliratot, ha rákérdezel akkor pedig bunkón válaszolnak. Tudván hogy nincs elérhető admin már 1 óra elteltével sem (amúgy volt, de most ez nem lényeg és hagyjuk is), így felmerűlhet a kérdés hogy miért nem pakolták fel valami fájlmegosztóra?
Amúgy megnéztem angolul.
Fordított esetben én nem hezitálnék azzal hogy ne osszam meg a nagyérdeművel, de ez a feliratok.infós elitizmus néha felbosszant és ez csak egy alkalom az ezer közül. Persze nyilván iszonyatosan hálás vagyok nekik hogy összegyűjtik és rendszeresen megköszönöm nekik, de a negatívum mellett se lehet elmenni szó nélkül (nyilván nem ilyen minőségben kellett)

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2016. május 16., hétfő 10:36

ferni írta: Kicsit térj már észhez ember.
közhely, de amúgy meg nem árt megtanulni angolul sem, akár még hasznára is lehet az embernek... nem egy olyan nagy művészet eljutni arra a szintre, hogy egy angol felirattal elboldogulj. de ha ez nem is, minimum nem hőbörgök, ha 4 órával az amcsi premier után (ami ráadásul hajnalban is van), nincs a reggeli kávém mellé odarakva készen a magyar felirat :smile:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. május 16., hétfő 10:29

Norbii írta:Sry duplapostért. Már majdnem fél órája van sub új got részhez be is linkelik bruzsyék hogy ott a sub töltsed te fasz. Erre semmi..Várni kell míg "átmegy az adminokon" biztos megerőltető lenne lord bruzsynak feltöltenie datára v más fájlmegosztóra..de hát arra a pár ezres letöltés számra muszáj igényt tartaniuk.
Csak hagynak időt, hogy elugorhass kínai kajáért

Vissza: