ha nincs hitel, akkor az égvilágon semmi.3kilo nettóval mi a gond a mai Magyaroszágon?

de rengetegen ugye autóra és főleg ingatlanra felveszik, aztán évtizedekig megy a mélytorok sajnos.
egyébként a 300 nettó egy jó erős átlag, ha már tanul az ember és dolgozik, akkor ez a minimum, amit elvár.
az ország nagy része viszont ennél sokkal de sokkal kevesebből kell megéljen, asszem ezzel nem mondtam újat.
vannak itt pesten az a pár tízezer ember, aki viszont valakinek a valakije, ismerőse, vagy csak kibaszott profi, szerencsés, kigürizte magának, stb, akik a 300 nettónál jóval többet kapnak, és még mindig nem a szűk elitre és a politikusbűnözőkre gondolok, hanem pl egy fasza villamosmérnökre, projektmenedzserre, pénzügyes emberre, ők simán kapják ennek a dupláját, tripláját is.
persze azt is megértem, hogy amit idehaza egy átlag projektmenedzser kap jópár év tapasztalattal, azt kint megkapja a legutolsó virágkötő meg vécésnéni is, ez mondjuk kibaszott vérlázító, pláne tudva és rengeteg esetben tapasztalva, hogy a külföldiek logikában, gondolkodásban és észben a cipőinkről a szart se vihetik (tisztelet a kivételnek).
ostobák nyugaton, na, nem szépítem, élnek a jóban, azt se tudják mihez kezdjenek vele, hát most legalább kapnak egy kis migránsáradatot gondolkodásképp.