OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Mivel hozzád hasonlóan a legtöbben így gondolkodnak, a helyek száma pedig véges, minél korábban. Plusz amíg visszajeleznek, amire átmész több körön (jobb helyekre 2-3-4 kör a minimum) az nem pár nap. Na meg nem 40 fokban a legkellemesebb kiöltözve menni egy multihoz.pheco írta:Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez eléggé változik, nem árt ha már most elkezdesz keresni valami helyet szerintem, mert elég nehéz jót találni, ha nincsenek kapcsolataid. Ha meg vannak, akkor ez irreleváns kérdéspheco írta:Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem, nem tartozásról van szó.nmate írta:Micsoda? Nem csak tartozásnál van ez? Mert ha tételt írnak ki, 30 nap időt hagyni kell.KAG írta:Köszönöm sárcok!
Pár napja dobtak egy tételt, hogy fizessem be. Persze, amíg ez meg nem történt, addig a vizsgákat sem engedi felvenni...
Még1x köszönöm!

ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Micsoda? Nem csak tartozásnál van ez? Mert ha tételt írnak ki, 30 nap időt hagyni kell.KAG írta:Köszönöm sárcok!
Pár napja dobtak egy tételt, hogy fizessem be. Persze, amíg ez meg nem történt, addig a vizsgákat sem engedi felvenni...
Még1x köszönöm!
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az még a jobbik eset.
Én egész múlt nyáron basztam felnézni neptunra, aztan reghéten láttam, hogy van egy aug.15. határidejű tartozásom. Olyannal meg nem lehet ugye tárgyakat felvenni
Aztán sikerült befizetni gyorsan és nem lett belőle csúszás.
Én egész múlt nyáron basztam felnézni neptunra, aztan reghéten láttam, hogy van egy aug.15. határidejű tartozásom. Olyannal meg nem lehet ugye tárgyakat felvenni

Aztán sikerült befizetni gyorsan és nem lett belőle csúszás.

.
- KAG
Köszönöm sárcok!
Még1x köszönöm!
Még1x köszönöm!

ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Általában 2.-3. munkanap nekem, csak a hétvége meg az ünnep most bekavar neked. Kedd-szerda rajta lesz neked is.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
Neptunos gyűjtőszámlára történő befizetés kinek, hány nap alatt szokott megjelenni?
Én már kurva rég tettem rá pénzt, de most elutaltam csütörtökön és még mindig sehol semmi...
Én már kurva rég tettem rá pénzt, de most elutaltam csütörtökön és még mindig sehol semmi...
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Érdekelne, hogy ezek a random kivágások a fórumról miért vannak?
Szerintem nem adtam rá okot, de javítsatok ki, ha tévedek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha meg kell szívatni a havert, akkor meg kell szívatni
http://www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=32835
http://www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=32835

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Stifler bár a törzshelyünk, már nem is emlékszem ki ajánlotta innen nekem, de azóta is csók neki. Stiflerbe azért nem szeretném a bl döntőt nézni, mert szombaton lesz és odakeverednek random emberek is akik csak szórakozni jöttek.
Budapest Park jól hangzik, köszi szépen.
Budapest Park jól hangzik, köszi szépen.

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az elődöntő visszavágón teszteltük a Stifler bárt a körúton, szinte csak szurkolókkal volt tele a meccs ideje alatt. Kivetítő nincs, viszont ezer tévé van. Annyi volt a szépséghiba, hogy az M4 képhez a hangszóróra a Sport TV kommentárját kötötték rá, de senkit nem zavart annyira, hogy szóljon nekik
De ez legyen egy C-terv, a kivetítő biztosan jobban szervezett meg nagyobb feeling.

- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Budapest Parkban lesz kivetítés, meg sörpadok, meg minden.Norbii írta:Pesten ismertek valami helyet ahol a bl döntőt meglehetne nézni? Mármint..persze ismerek én is bárokat ahol meglehetne nézni de a hangzavar miatt kétlem hogy bármit hallanék. Szóval kifejezett sport bár kellene ahol a jelenlévők is azért vannak ott hogy nézzék a meccset.
Ill ahogy olvastam tavaly a dürerben nagy kivetitőn adták a bl döntőt. Van e valakinek tapasztalata arról hogy milyen lenne ott esetleg megnézni?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Pesten ismertek valami helyet ahol a bl döntőt meglehetne nézni? Mármint..persze ismerek én is bárokat ahol meglehetne nézni de a hangzavar miatt kétlem hogy bármit hallanék. Szóval kifejezett sport bár kellene ahol a jelenlévők is azért vannak ott hogy nézzék a meccset.
Ill ahogy olvastam tavaly a dürerben nagy kivetitőn adták a bl döntőt. Van e valakinek tapasztalata arról hogy milyen lenne ott esetleg megnézni?
kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni?
így hirtelen ezt találtam. atlatszonál tovább nem is kell menni szerintem.