HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 23., kedd 8:34
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 23., kedd 8:19
ha már voltál közép felsőfok körüli szinten, jobban jársz, ha filmeket, sorozatokat nézel. a passzív tanulás többet ad, mint holmi összedobott tankönyv ilyenkor már.h3x0r írta:Az utobbi 1.5-2 evben elegge elhanyagoltam az angol tanulast, mar a sorozatokat is magyarul vagy angol helyett magyar felirattal nezem, szoval ugy gondoltam, hogy ha mar ugyis vakaciom van, jo lenne napi egy orat angol tanulasra szanjak. nc*re-rol tudtok ajanlani olyan tankonyvet amit erdemes lenne kiprobaljak?
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 23., kedd 2:07
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 23., kedd 1:10
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 23., kedd 1:03
ferni írta:de sajnos ilyen hülyék voltak, nem lehetett volna használt játék, 24 óránként kellett volna bejelentkezni, kötelező "kémkamera" a szobádban, az általad említett dolog stb....BH710 írta:Ilyet olvastam én is, aztán eltörölték. Nem hülyék a Microsoftnál, h egy ilyen húzással tököndöfik magukatés ezt ők teljesen komolyan gondolták... ok, hogy eltörölték, mert rá voltak kényszerítve, mert a a konkurencia (Sony) pöppet felhasználó- és pénztárcabarátabb konzolt hozott össze, de én biztos nem vennék ilyenektől konzolt, akik ezt leakarták gyömöszölni az ember torkán, mert ők ezt megakarták csinálni és csak a Sonynak hála, hogy nem ez lett, mert náluk nem gurult el a gyógyszer...
de a konzolvilágtól szépen elkanyarodtunk, ennek már a Konzolok topikban lenne a helye
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 23., kedd 0:52
de sajnos ilyen hülyék voltak, nem lehetett volna használt játék, 24 óránként kellett volna bejelentkezni, kötelező "kémkamera" a szobádban, az általad említett dolog stb....BH710 írta:Ilyet olvastam én is, aztán eltörölték. Nem hülyék a Microsoftnál, h egy ilyen húzással tököndöfik magukat
HozzászólásSzerző: miért » 2013. július 23., kedd 0:08
HozzászólásSzerző: miért » 2013. július 22., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 22., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: realbence » 2013. július 22., hétfő 21:49
Nekem a konzolvilágtól van a ps3-mam, plusz két játékot vettem eddig tőlük. Abból az egyik volt előrendelés és ahogy alattam is írják, már a hivatalos megjelenés előtt 1 nappal ki is hozták nekem. Ráadásul kaptam hozzá posztert, pólót, karkötőt meg még dlc-t is szóval teljes mértékben meg voltam elégedve velükBH710 írta:Valaki rendelt már konzolvilágról? Megakarom vásárolni a GTA 5-öt, előrendelés van, ez hogy működik náluk?
előre is köszi
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 22., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 22., hétfő 20:32
én most a konzolokszervize.hu-tól rendelek, platinumshop se rossz, de velük nem vagyok teljes mértékben megelégedve.BH710 írta:Valaki rendelt már konzolvilágról? Megakarom vásárolni a GTA 5-öt, előrendelés van, ez hogy működik náluk?
előre is köszi
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 21., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 21., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. július 20., szombat 19:45
Oddworld: Abe's Oddyseepheco írta:Volt ps1-re egy játék, valami kis ufoszerű lénnyel kellett lenni és elég sötét, gépes pályák voltak és vmi köcsög hümmögő hangot adott ki. Valami 'éb' név rémlik, de nem tudok rájönni melyik játék volt. Segítsetek
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem