Van benne még egy pár amit nem vettek észre .
Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
The Coolest Easter Eggs in the Assassin's Creed Movie Trailer.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk ezeket nem kötelező moziban nézni, annyira nem is bánom, hogy nem ültem fel a Deadpool hypenak.ziro4vr írta:Hát én már unom hogy mindegyik filmjük ugyanolyan, összelopott jelenetek, poénok nulla kockázattal, csak a hasznot figyelve, meg 23 filmmel felvezetve kettőt. Aztán aki ezért fizet kiad laza 20000et már lassan.
Hangyát sem néztem moziban, itthon elment egynek, de azt sem bánom.
RDJ meg leadta már a szerepben, pedig az első illetve a harmadik Iron Man annyira halál laza és menő volt, amilyennek lennie kell egy jó popcorn mozinak. Öregszik is. Infinity Warban ki is lehet szépen írni majd.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát én már unom hogy mindegyik filmjük ugyanolyan, összelopott jelenetek, poénok nulla kockázattal, csak a hasznot figyelve, meg 23 filmmel felvezetve kettőt. Aztán aki ezért fizet kiad laza 20000et már lassan.
Hangya legalább fun volt, persze abba is kellett a kötelező avengers szarság jelenet amire Remy elélvez.
Downey jr is egy tök fasza színész, aztán 10 éve csak bohóckodik 50 millás fizukért. Lelke rajta, de én meguntam, nem fogok fizetni ezekért a teaser filmekért.
Hangya legalább fun volt, persze abba is kellett a kötelező avengers szarság jelenet amire Remy elélvez.
Downey jr is egy tök fasza színész, aztán 10 éve csak bohóckodik 50 millás fizukért. Lelke rajta, de én meguntam, nem fogok fizetni ezekért a teaser filmekért.
Nem illik.
- nmate
Nem baj az szerintem.ziro4vr írta:Az a dr strange trailer is egy az egyben batman begins.
Galaxis után az a leginkább fun film. Mondjuk érdemben egyik sem ér semmit.ziro4vr írta:Komolyan még a hangya a legjobb onnan
- ziro4vr
Majd visszahozzák.
Az a dr strange trailer is egy az egyben batman begins. Komolyan még a hangya a legjobb onnan.
Az a dr strange trailer is egy az egyben batman begins. Komolyan még a hangya a legjobb onnan.
Nem illik.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Han Solot megölték .ziro4vr írta:Nyilván meghúzzák. A disney mindig is ilyen merész volt.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
De baccátok meg, én csak reménykedek
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dr. Stranget nem hozzák bele a buliba?csababarca írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hiszem,hogy Thanos előtt kiiktatják.
Aztán majd ki áll szembe Thanossal? CA? Vagy Hawkeye? Ne vicceljünk már...abszurdabb lenne,mint hogy Batman lenyomta Supit.
Itt majd Thanos fog ritkítani, addig nem fognak senkit megölni.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hiszem,hogy Thanos előtt kiiktatják.nmate írta:Thorban hangsúlyoztam: ha meghúzzák amit meg kell Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön Loki, illetve meghal az a nyomorék Thor a csatában.
Aztán majd ki áll szembe Thanossal? CA? Vagy Hawkeye? Ne vicceljünk már...abszurdabb lenne,mint hogy Batman lenyomta Supit.
Itt majd Thanos fog ritkítani, addig nem fognak senkit megölni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
Thorban hangsúlyoztam: ha meghúzzák amit meg kell Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön Loki, illetve meghal az a nyomorék Thor a csatában.
Ja amúgy igen, JL-t elfelejtettem.
Ja amúgy igen, JL-t elfelejtettem.
- P. Krisz
Suicide - meglássuk , az utóforgatásról szóló hírek zavarnak .Suicide Squadon kívül nem lesz itt egy darabig lófacc sem.
Még esetleg lehet menni WW-re hegyezni, meg egy Thor Ragnarok, amiben ha meglépik amit meg kell, akkor jó lehet.
WW - jó lehet , a BvS-ben is tetszett .
Thor - hagyjuk , mellékszereplőként jó , de az önálló filmek kukák .
Én a varázsló Sherlock-ot várom .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Thor? Ne viccelődj már, 1 még elment, a 2 a világ legszarabb filmje.
Szerintem a JL jó lehet, pláne hogy Affleck hamar levágta hogy Snyder nem az igazi és már executive producer is. Meg azt már egyedül írta Terrio. De amúgy ja, SS.
Szerintem a JL jó lehet, pláne hogy Affleck hamar levágta hogy Snyder nem az igazi és már executive producer is. Meg azt már egyedül írta Terrio. De amúgy ja, SS.
Nem illik.
- nmate
Megnéztem, az egyik forgatókönyv író a 2011-es Zöld Lámpás társírója, a másiknak meg első munkájaP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Ennyit erről is akkor.
Suicide Squadon kívül nem lesz itt egy darabig lófacc sem.
Még esetleg lehet menni WW-re hegyezni, meg egy Thor Ragnarok, amiben ha meglépik amit meg kell, akkor jó lehet.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na meg ott van a Zöld Behemót is .
Fekete Párduc önálló filmje is erős stábbal operál , Michael B. Jordan és Lupita Nyong'o is szerepel benne , a rendező pedig Ryan Coogler .
Fekete Párduc önálló filmje is erős stábbal operál , Michael B. Jordan és Lupita Nyong'o is szerepel benne , a rendező pedig Ryan Coogler .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
Sir Patrick Stewart is ott lesz a Wolverine harmadik önálló filmjében.
Szóval akkor jó esély van az Old Man Loganre azt mondjátok? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én úgy olvastam asszem, hogy ott szerepe van CA-nak, Iron Mannek illetve Hawkeyenak is
Most úgy néz ki, az Apokalipszis is flop lesz, szóval valami nagyot kéne szólnia.
Szóval akkor jó esély van az Old Man Loganre azt mondjátok? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én úgy olvastam asszem, hogy ott szerepe van CA-nak, Iron Mannek illetve Hawkeyenak is
Most úgy néz ki, az Apokalipszis is flop lesz, szóval valami nagyot kéne szólnia.
- P. Krisz
Ennyi .Remy írta:Csak, mert...ziro4vr írta: Aki elcsöppent erre az ac trailerre, az miért tette egyébként?![]()
Aki nem ismeri a sorozatot , nem ismeri fel és tudja értelmezni a sok kis apró jelet .
A trailerre visszatérve elég fasza Piece of Eden lehetett Aguilar tulajdonában, ha képesek voltak érte megszöktetni Callumot a böriből .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Csak irigykedsz, mert valamelyik üvegtigris tréler alá nem vágták oda az egyik fáradt magyar kedvencedet.pheco írta:Kanye max a Másnaposokba illettziro4vr írta:Wall streethez anno nagyon illet, na de ebbe?
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak, mert...ziro4vr írta: Aki elcsöppent erre az ac trailerre, az miért tette egyébként?
Amúgy Kanye tényleg rettentően nem illett oda. Kanye nélkül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kanye max a Másnaposokba illettziro4vr írta:Wall streethez anno nagyon illet, na de ebbe?