Nem baj az szerintem.ziro4vr írta:Az a dr strange trailer is egy az egyben batman begins.
Galaxis után az a leginkább fun film. Mondjuk érdemben egyik sem ér semmit.ziro4vr írta:Komolyan még a hangya a legjobb onnan
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 11:30
Nem baj az szerintem.ziro4vr írta:Az a dr strange trailer is egy az egyben batman begins.
Galaxis után az a leginkább fun film. Mondjuk érdemben egyik sem ér semmit.ziro4vr írta:Komolyan még a hangya a legjobb onnan
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 15., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 15., vasárnap 11:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Han Solot megölték .ziro4vr írta:Nyilván meghúzzák. A disney mindig is ilyen merész volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 11:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dr. Stranget nem hozzák bele a buliba?csababarca írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hiszem,hogy Thanos előtt kiiktatják.
Aztán majd ki áll szembe Thanossal? CA? Vagy Hawkeye? Ne vicceljünk már...abszurdabb lenne,mint hogy Batman lenyomta Supit.
Itt majd Thanos fog ritkítani, addig nem fognak senkit megölni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 15., vasárnap 11:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 15., vasárnap 11:14
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hiszem,hogy Thanos előtt kiiktatják.nmate írta:Thorban hangsúlyoztam: ha meghúzzák amit meg kell Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön Loki, illetve meghal az a nyomorék Thor a csatában.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 15., vasárnap 11:06
Suicide - meglássuk , az utóforgatásról szóló hírek zavarnak .Suicide Squadon kívül nem lesz itt egy darabig lófacc sem.
Még esetleg lehet menni WW-re hegyezni, meg egy Thor Ragnarok, amiben ha meglépik amit meg kell, akkor jó lehet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 15., vasárnap 11:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 10:51
Megnéztem, az egyik forgatókönyv író a 2011-es Zöld Lámpás társírója, a másiknak meg első munkájaP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 15., vasárnap 9:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 13., péntek 19:38
Ennyi .Remy írta:Csak, mert...ziro4vr írta: Aki elcsöppent erre az ac trailerre, az miért tette egyébként?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 18:04
Csak irigykedsz, mert valamelyik üvegtigris tréler alá nem vágták oda az egyik fáradt magyar kedvencedet.pheco írta:Kanye max a Másnaposokba illettziro4vr írta:Wall streethez anno nagyon illet, na de ebbe?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 13., péntek 18:01
Csak, mert...ziro4vr írta: Aki elcsöppent erre az ac trailerre, az miért tette egyébként?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 13., péntek 18:01
Kanye max a Másnaposokba illettziro4vr írta:Wall streethez anno nagyon illet, na de ebbe?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 17:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 17:43
Pláne.ziro4vr írta:Mármint Hardy!
Hát nem ez a trailer csalogat majd moziba, de a Fassbender, Irons, Gleeson meg Cotillard nevek már lehet. Kanye amúgy nagyon elrontjaziro4vr írta:Aki elcsöppent erre az ac trailerre, az miért tette egyébként?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 17:36
Mármint Hardy!nmate írta:Ezt a Kémek hídja minőségi darab lett, de igazából nem csöppentem el. Az élet jó sztorit írt, Spielberg meg hozta a kötelezőt Tom Hanksszel. Rylancetől nem estem hasra, szvsz Ruffalo meg Bale is jobb volt, de mindegy...
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 17:33
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem