EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. május 13., péntek 19:16

Franciák kerete sem gyönge, hogy nincs ott Benzema, Lacazette, Ben Arfa és Ribéry sem. Bár én Sissoko és Gignac helyett jobban örültem volna Rabiotnak és Gameironak. Valami ilyen kezdőt várok: Lloris - Sagna, Varane, Koscielny, Evra - Matuidi, Lassana Diarra, Pogba - Griezmann, Giroud, Payet.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 16:39

Veidt írta:Mathieut en sem ertem. Nem is biztos hogy felepul. Mondjuk Schneiderlint en sem vittem volna, nagyon leepult iden, ahogy valaki mar irta.
Barca játékos. Felépül. Ott nem elsőéves alkoholista medikusok vannak, mint a Sanitasban :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 16:38

Barcabol még a szertárost is behívják, Bartra is ott lesz tuti. :lol:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 13., péntek 16:36

Veidt írta:Mathieut en sem ertem. Nem is biztos hogy felepul.
Már felépült, Espanyol ellen a keretben is volt.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 13., péntek 16:32

ziro4vr írta:Schneiderlin meg nem játszott kb semmit tavasszal. Megint jönnek itt az fm csapatok...
http://www.transfermarkt.co.uk/morgan-s ... eler/56818

:roll: :D

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 13., péntek 16:23

ziro4vr írta:Itt Benzin a hatalmas baki
A politika ismét közbeszólt.

#guyfawkes :mrgreen:
Merci Zizou!

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 13., péntek 16:18

ziro4vr írta:pláne hogy tyrion lannister még a tartalékok között sincs.
Nem tudtam hogy Messi is francia.

:mrgreen:
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 16:15

6 támadót visz, ha ebből 3 új fiú eb szinten még azt sem értem. Egy Zsinyak Mexikóból akkor nem kockázatos? Csak mert volt 19szer már válogatott? Értem én, hogy fiatalok, meg saját közönség, és egy vezért én is hiányolok a csapatból, de nálam a forma dönt, meg hogy ki passzol az adott rendszerbe. Egy zsiru meg egy zsinyak minek egymás mellé a keretbe nem értem.

Itt Benzin a hatalmas baki, pláne hogy tyrion lannister még a tartalékok között sincs.
Nem illik.

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 13., péntek 16:11

Nem Comant kockazatos kivinni, hanem pl egy Martial-Gameiro-Coman sorral felallni, akik mind ujoncok ilyen teren.
JUANITO MARAVILLA

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 16:08

Ribery utoljára kb 2006-ban volt jó a válogatottban. Schneiderlin meg nem játszott kb semmit tavasszal. Megint jönnek itt az fm csapatok...

Mondjuk én azt sem értem miért kockázatos kivinni egy Comant...20 éves és az első tornája lesz. Igen, és? Aki egy juventus ellen a bl-ben úgy száll be mint ő, nehogy már kockázatos legyen kivinni. Tipikus x faktor lehet ő ezen a tornán, következőn már alapember.
Nem illik.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 13., péntek 16:04

Schneiderlin? Volt neki jó meccse a szezon eleje óta? Mert én nem emlékszem rá. Ellenben pl lass Diarrával aki élete szezonját produkálta ebben a szezonban.

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 13., péntek 16:01

Mathieut en sem ertem. Nem is biztos hogy felepul. Mondjuk Schneiderlint en sem vittem volna, nagyon leepult iden, ahogy valaki mar irta.
JUANITO MARAVILLA

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. május 13., péntek 15:56

Benzema, Ribery, Lacazette, Schneiderlin, Umtiti. Balhéktól eltekintve néhány név, aki nálam befért volna a francia keretbe. Ribery bármennyire is koros, és bármennyit is volt sérült, Benzemával még mindig ők lennének a franciák legjobbjai. Lacazette tavaly gólkirály volt, idén is lőtt már a bajnokságban vagy 18 gólt, Schneiderlint (vagy esetleg Rabiot-t) Sissoko/Lass helyett vittem volna, Umtitit pedig Mathieu/Mangala helyére. Ahhoz képest, hogy mennyire beharangozták ezt a francia válogatottat, annyira azért nem vagyok kibékülve a keretükkel. Mondom ezt úgy, hogy ha válogatott, akkor nálam ők a favoritok...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 13., péntek 15:33

erre a büntetőgólra én két példát tudok a múltból.

az egyik a híres suarez mentés kézzel. suárez felmérte, hogy ha nem teszi meg akkor kiesnek. nyilván nem volt szép dolog de megkapta érte a pirosat és ghána meg tizit. nem volt fair de én is ezt tettem volna ilyen helyzetben valszeg. viszont az ellenfél szempontjából meg érthető lenne hogy gólt ítéljenek hisz ők mindent megtettek hogy gólt rúgjanak csak éppen suárez úgy védett ahogy azt nem szabad. ghána szempontjából jó ötlet hogy megadják a gólt, hiszen alig volt néhány perc a meccsből és az emberhátrány ennyi időnél nem számít hátránynak. a tizi meg ilyenkor egy újabb hibafaktor. viszont eleve nem sokszor történik ilyen eset tehát nem nagyon fogunk ezzel a gyakorlatban találkozni. ellenben ha ez a meccs elején történik akkor meg emberhátrányba kerül a vétkes csapat és még tizi sincs mert a gól érvényes. tehát ez a szabály inkább arra készteti a mezőnyjátékosokat hogy ne védjenek kézzel, mert csak maguknak árthatnak, esély sincs arra hogy jól jöjjenek ki belőle.

a másik ilyen eset amire emlékszem az rafael kezezése ellenünk. igaz azt még a spori sem látta tehát teljesen büntetlenül mentett kézzel gólvolnaról. ezen az új szabály sem segít ha vak a bíró.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 15:22

Ez a büntetőgól jó nagy faszság. Már pardon.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 13., péntek 14:28

Furcsán álltok a dolgokhoz. :mrgreen: Eddig bitang erős volt a francia keret, volt aki már a 98-2000-es csapathoz hasonlította, erre kiesik egy Benzema és már "szar" az egész? Nyilván hülyeség volt kihagyni, talán a legerősebb támadó trió lett volna a Martial-Benzema-Griezmann hármas, főleg mögöttük egy Pogba-Matuidi-Kanté sorral. De furcsa, hogy-hogy megfordult a megítélés. Jók lesznek így is és remélem a belgák lesznek a meglepetés csapat. Plusz a spanyolok is vissza térhetnének a helyes útra. Ha ez lenne az első 3 az úgy adná. :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 13., péntek 13:59

A klubbal es a valogatottal szerzett nemzetkozi tapasztalat nem osszemerheto egyaltalan. Mas csapattarsak, mas ellenfelek, mas edzo, mas legkor. Es teljesen mas erzes valakinek a hazajat kepviselni, mint egy klubcsapatot. Legalabbis az elso alkalmakkor.
Giroud meg evek ota Benzema mogott a masodik legjobb tamadoja a franciaknak. En nem szeretem egyaltalan, nem tartom jonak es vedeni sem akarom, de ez egy teny. A jatek kepe is jo vele.
JUANITO MARAVILLA

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 13., péntek 13:19

1. A válogatottban mutatott teljesítménye is ugyan olyan hullámzó.
2. Ha Coman nem is de Griezmann és Gameiro is rendelkezik elegendő nemzetközi tapasztalattal. Az eu liga és a bl is annak számít. Gameiro nem lesz rosszabb egy Giroudnál csak azért mert fele annyi meccset tolt velük.

Giroud nagy reménységekkel jött az arsenalba, aztán az a remény benne is maradt azóta is, fejlődni meg max visszafele fejlődik. Ha akar valamit a válogatott akkor nem lesz kezdő.

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 13., péntek 12:56

1. Giroudnal a valogott-beli formajarol volt szo, ami tobbe-kevesbe mindig megbizhato volt
2. Comant ( es zarojelesen Griezmannt) nem arra irtam hogy poszton elveszik a lehetoseget Gameiro vagy barki mas elol, hanem hogy o olyan jatekos aki meg alig rendelkezik nemzetkozi tapasztalattal. Ez igaz Gameirora is, es ebbol a szempontbol mindenkepp jobb dontes Giroud, aki mar jopar meccsen jatszott a valogatottban.
JUANITO MARAVILLA

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 13., péntek 5:35

Veidt írta:
Azert ez nem ilyen egyszeru. Giroud az elmult evekben elegsegesen megbizhato teljesitmenyt rakott le a valogatottban, es hatalmas kibaszas lett volna Deschamps reszerol, ha a rossz szezonja miatt betesz a helyere egy nem is azon a poszton jatszo Ben Arfat, vagy egy atlagostol alig jobb mutatokkal rendelkezo Gameirot. Ez bizalmi kerdes is. A masik meg hogy Coman szemelyeben mar van egy "uj", nemzetkozi tapasztalattal meg alig rendelkezo tamado (ide lehet sorolni vegulis Griezmannt is), es talan rizikos betenni meg egyet.
Csak az a baj hogy Giroudnak sose volt jó szezonja. Egy nagy bukta az az ember. Amikor igazán szüksége van rá a csapatnak akkor rendre eltűnik és a lehetetlent is kihagyja (csak gondoljunk az eddig eltelt bles csoportkörökre). Bajnokágban ugyan ez. Vannak jó meccsei de 2x annyi szar is mellette. Gameiro pedig egy erős középcsapatban játszik és ehhez viszonyitva viszont igen is nagyon korrekt statja, főleg úgy nézve hogy a 2. félidőben iszonyatosan hamar rotálás miatt leszokták kapni. Gameirot a tavalyi szezon óta ismerem mikor is több sevilla meccshez volt motivációm..akkor Baccaval váltogatták egymást és mind a ketten megállták a helyüket és most hogy ő az egyetlen valamire való támadója a sevillának idén se okoz csalódást a játékával. Zsiru helyett tökéletes lett volna. Illetve valaki javitson ki ha tévedek de Coman jobb támadó szélső, így nincs sok köze se gameirohoz se Giroudhoz. A másik pedig hogy Griezmann valószínűleg bal szélső lesz a válogatottban, mert az az igazi posztja.

Vissza: