Buffonal mèg lehetne,csak hát o sose csikosba nyomjaSierra írta:Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 14., szombat 15:20
Buffonal mèg lehetne,csak hát o sose csikosba nyomjaSierra írta:Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 14., szombat 13:20
Hát, jelenleg szerintem az ő arcukkal tudnak a legjobban eladni bármit is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 14., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 13., péntek 19:45
Igen,miattuk ultem le olasz meccset nèzni...Mezőnyben Pirlo, Nesta kapásból, kapuban meg Buffon. De ezen nem veszünk össze.
Ebbol Dinho mindenkèpp,meg a fènykori Kaká,aztán Alonso meg Scholes nem is az a poszt kifejezetten,ahogy Pirlo sem,bár tágabb èrtelemben irányitok,a hollandot meg èn ruhelltem,szal vele meg nem vagyok elfogulatlan.Kaká, Bergkamp, Scholes, Ronaldinho, Pirlo, Xabi
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 18:21
Mezőnyben Pirlo, Nesta kapásból, kapuban meg Buffon. De ezen nem veszünk össze.morientes írta:utobbi 15 èv legjobb olasz játèkosa,világelit
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 13., péntek 18:03
Hát èn mint laikus,szerintem Rui Costa a picsába se volt hozzákèpest.De hát lehet,mittomèn.nmate írta:Nem tom, Rui Costa is volt olyan szinten, mint Totti és még szebben is focizott, még sincs körbeszopva folyamatosan. Klublegenda mivolta mindegyiket (Del Pierro & Totti) túlértékeli picit.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 17:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 13., péntek 17:37
Kètezres èvekben,pláne az elejèn top5 volt.nemzetközi szinten több hozzá hasonlót és jobbat is fel lehet sorolni a posztján.
Totti sokkal szebben játszotta a focit.Ja,ès akkor az olasz bajnokság minden volt csak nem gyenge.nmate írta:Teljesen egy kategória a kettő.
Forditva volt az,Del Piero mindig is az iparosabb,(ez nem azt jelenti hogy ne tettevette volna a bogyót),mig Tottiban ott volt a vagány elegancia.2000-es EB-n oriásit lehozott.Az a tizi meg...sokan nem szeretik mert sokat megengedett magának mindig is.Mikor lekopte Paulsent,az elèg gusztustalan volt.Persze nem tudni mi volt a háttèrben,ahogy Zidane fejesènèl sem.KAG írta:Del Piero játéka szerintem szebb volt a szemnek, szebb dolgokat csinált a labdával.
Totti viszont stabilabban hozta a szintet.
Na jah.Szerintem meg pont fordítva. Totti volt a penge,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 16:12
Szerintem meg pont fordítva. Totti volt a penge, Del Piero meg...sose szerettem.KAG írta:Del Piero játéka szerintem szebb volt a szemnek, szebb dolgokat csinált a labdával.
Totti viszont stabilabban hozta a szintet.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 13., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 13., péntek 15:59
Hat nemtom, Totti jobb szamokat produkalt klubszinten es valogatott szinten is. Plane ugy hogy a Romaban nem center volt mint Alessandro, es a tarsai is gyengebbek voltak mindig is. Mondjuk az igaz hogy az egyik szovetsegi kapitany kirakta Del Pierot az o javara, de mar nem tudom hogy melyik volt pontosan.dzsi91 írta: Nem egy poszt de ha már olaszok nálam del piero jobb.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 13., péntek 15:33
Szerintem anno adta volna ott TKP poszton, vagy esetleg egynmate írta:Totti szerintem nem volt nagy szám. Klublegenda, lassú olasz bajnokságban nagy király volt, amúgy nemzetközi szinten több hozzá hasonlót és jobbat is fel lehet sorolni a posztján.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 13., péntek 15:33
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 13., péntek 15:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 13., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 13., péntek 15:06
ziro4vr írta:Jött Cassano meg Emerson, nem értem mi a gond.KAG írta: Anno, ha jön Ő meg Vieira![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 15:01
Jött Cassano meg Emerson, nem értem mi a gond.KAG írta: Anno, ha jön Ő meg Vieira![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 13., péntek 14:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 13., péntek 14:12
Szerintem aranylabda kaliber, csak valahogy mindig volt egy-egy jobb játékos, aki behúzta. Meg ugye alapból a Roma függősége sem tette lehetőve. Ha 2005ben (?) igent mond nekünk, akkor nagyobb esélye lett volna. Cassano helyett pl tökéletes lett volna elhozni. Én is nagyon örültem volna, ha valaha látom Real mezben.rb_lint írta:Ha már Totti..érdekelne, hogy ki hol helyezi el őt a nagy játékosok között. Ha a mai felhozatalt hasonlítanánk egy fénykori Tottihoz, csak szerintem lenne az olasz kiemelkedő, a mai csúcshoz képest?
Ti elcserélnétek a BBC valamelyik tagját egy fénykori Tottira? Én szó nélkül. Szerintetek is megérdemelt volna legalább egy aranylasztit?
Na meg Zola.morientes írta:De mondhatnám Viallit,Mancinit vagy Ravanellit ha már támadokrol van szo.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem