EB - 2016
- ___Samy___
Re: EB - 2016
Egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy Valbuena miért maradt ki? Sportszakmai döntés, mert egyszerűen szar, vagy a balhé miatt? Előbbinél is nevetséges Benzema kihagyása, de utóbbinál meg egészen kabaré.
Elég nagy luxus ez a franciákoknál, főleg, hogy Karim barátunk a legjobb szezonját futja. Mondjuk én pont leszarom, legalább lesz egy friss Benzemánk szezon kezdésre.
Elég nagy luxus ez a franciákoknál, főleg, hogy Karim barátunk a legjobb szezonját futja. Mondjuk én pont leszarom, legalább lesz egy friss Benzemánk szezon kezdésre.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Azert ez nem ilyen egyszeru. Giroud az elmult evekben elegsegesen megbizhato teljesitmenyt rakott le a valogatottban, es hatalmas kibaszas lett volna Deschamps reszerol, ha a rossz szezonja miatt betesz a helyere egy nem is azon a poszton jatszo Ben Arfat, vagy egy atlagostol alig jobb mutatokkal rendelkezo Gameirot. Ez bizalmi kerdes is. A masik meg hogy Coman szemelyeben mar van egy "uj", nemzetkozi tapasztalattal meg alig rendelkezo tamado (ide lehet sorolni vegulis Griezmannt is), es talan rizikos betenni meg egyet.BBeno írta:két hiba van csak a francia keretben. gignac helyett ben arfa. giroud helyett gameiro.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ez így nem működne a pályán. Inkább egy 4231 kellene.Kerlon írta:https://pbs.twimg.com/media/CiP5IJzVAAAkwll.jpgitt a belga keret is
A szélső védőket mondjuk nem vágom, de a spursi kettős középen szerintem fix. Aztán Naingolann-Witsel-Dembele középpálya is előttük meg Hazard-Origi-De Bruyne... Illene már nekik valami komolyat alkotni szerintem.
Nem illik.
VBn is Benzema tolta a francákok seggét folyamat, nagyon fog hiányozni, persze szépen néz ki ez a Griezmann Martial kettős, de Benzema az Benzema.... És az meg hogy Valbuena közelében sincs semminek a slusszpoén...
Galloknak szorítottam volna, ha ott lett volna Karim, de így annyira nem érdekelnek, remélem bebuknak Karim meg napozhat majd egy tengerparton a BL trófeával...
Nagyon-nagyon túlfújták ezt az egész ügyet, egyszerűen nevetséges az egész történet.... De legalább egy kipihent Benzemát kapunk majd, hálistennek eddig nem viselték meg a történtek, a jâtékán nem igen látszott soha, ami nagy dolog.

Galloknak szorítottam volna, ha ott lett volna Karim, de így annyira nem érdekelnek, remélem bebuknak Karim meg napozhat majd egy tengerparton a BL trófeával...

Nagyon-nagyon túlfújták ezt az egész ügyet, egyszerűen nevetséges az egész történet.... De legalább egy kipihent Benzemát kapunk majd, hálistennek eddig nem viselték meg a történtek, a jâtékán nem igen látszott soha, ami nagy dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2016. május 12., csütörtök 22:11-kor.
https://pbs.twimg.com/media/CiP5IJzVAAAkwll.jpgitt a belga keret is
A szélső védőket mondjuk nem vágom, de a spursi kettős középen szerintem fix. Aztán Naingolann-Witsel-Dembele középpálya is előttük meg Hazard-Origi-De Bruyne... Illene már nekik valami komolyat alkotni szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hja.ikarus93 írta:Benzemát most emiatt a botrány miatt nem hivta be a francia szövetségi kapitány ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
franciáknál a szokásos zidane óta hiányzó kreativitáshiány és darálás.
mennek, mennek, mennek, de nincs átütő erő.
mennek, mennek, mennek, de nincs átütő erő.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Payet az tök véletlen nem kp-s?
De amúgy elég veretes a keret, Én mondjuk megnéznék egy olyat hogy
______________LLORIS_______________
______Pogba____________Matuidi______

______________LLORIS_______________
______Pogba____________Matuidi______
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ben Arfa-Gignac csere. És Sissoko helyett Rabiot.
JA ÉS BENZEMAA TI BARMOK!!
amugy brutál keret.
Amugy figyelitek Lassana Diarra honnan visszahozta a karrierjét..megy az Eb-re..pedig utánunk én már lemondtam róla.
JA ÉS BENZEMAA TI BARMOK!!
amugy brutál keret.
Amugy figyelitek Lassana Diarra honnan visszahozta a karrierjét..megy az Eb-re..pedig utánunk én már lemondtam róla.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

két hiba van csak a francia keretben. gignac helyett ben arfa. giroud helyett gameiro.
- ikarus93
Benzemát most emiatt a botrány miatt nem hivta be a francia szövetségi kapitány ?
Amibe ugye ő nem is bünös csak a hülye öcsi miatt szív
Amibe ugye ő nem is bünös csak a hülye öcsi miatt szív
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Moussa Sissoko helyett megpróbáltam volna Rabiot vagy Tolissot. Ben Arfa viszont nálam simán kezdene így, hogy nincs Benzin. Martial-Griezmann-Ben Arfa trió elől szépen megbonthatná az ellenfelet, ehelyett majd lehet nézni, ahogy Zsiru tunkolgat elől.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Fiatalok között mondjuk lehetnek akik vihetnének egy kis kreativitást erre a középpályára, mint pl. Lemar a Monacoból. De neki is kb az első szezonja volt, ahol mutatott biztató dolgokat a jövőre nézve.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezért írtam Ben Arfát, hangulatember ő is, de építeni tud azért, Pogbán kívül valóban nincs nagyon ilyen a kp-n. Schneiderlin is hogy leépült LVG alatt.
Belga keret is kint van, nem gyenge. Kevés csatárt visznek ők is...
Belga keret is kint van, nem gyenge. Kevés csatárt visznek ők is...

Nem illik.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
A merítési lehetőségeikhez képest rendben van a középpálya. Legalábbis én nem nagyon tudnék oda mondani olyan játékost aki sokat hozzátudna tenni a játékszervezéshez.
Szerintem a középpálya sem oké, támadáshoz kb. csak Pogba ért. Többieknek meg munkás emberek.
A védelem szélei meg megmosolyogtatóak. Érdekes, hogy Benzemát kibaszták, amikor soha nem volt vele komoly gond, de Evrát megtűrik.
A védelem szélei meg megmosolyogtatóak. Érdekes, hogy Benzemát kibaszták, amikor soha nem volt vele komoly gond, de Evrát megtűrik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
ziro4vr írta:Pedig Zsinyak helyett Benzemával ez milyen keret lett volna.![]()
Így is elég erős, bár Sissoko helyett Ben arfát, Zsinyak helyett meg Lakazettát vagy Gameirot vittem volna.
Zsinyákot meg Zsirut is bacnám ki a picsába. Meg igazából a kis köcsög zsidajgyereket is.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Kicsit off, de Lacazetteről tud valaki pár sort írni, aki rendszeresen látja is játszani, nem csak összefoglalókban? (Van egyáltalán olyan aki a francia bajnoksággal kínozza magát?
)
Azt hittem, hogy a tavalyi sok gólos szezonja után idénre már egy PL csapatban pengeti, hiszen egy folyamatosan fejlődő játékosról, nem pedig egy egyszezonos üstökösről beszélünk. Úgy tudom a szezon elején kicsit beragadt, de ahogy látom most már idén sem áll rosszul gólokban.

Azt hittem, hogy a tavalyi sok gólos szezonja után idénre már egy PL csapatban pengeti, hiszen egy folyamatosan fejlődő játékosról, nem pedig egy egyszezonos üstökösről beszélünk. Úgy tudom a szezon elején kicsit beragadt, de ahogy látom most már idén sem áll rosszul gólokban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Közepében bízhatnak meg Griezmannban.
Akik kimaradtak....vicc. Valbuenanak meg megérte a balhé. Az alap volt hogy ra nincs szükség, de lenullazzta a barátomat is. Ggbb
Akik kimaradtak....vicc. Valbuenanak meg megérte a balhé. Az alap volt hogy ra nincs szükség, de lenullazzta a barátomat is. Ggbb
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elég érdekes. Csatárok közül egyedül Griezmannra lehet komolyan számítani, esetleg Martialra, Payet-nek, Comannak meg csipkedni kell magát. Giroud meg Gignac meg nc...
K
K