Jött Cassano meg Emerson, nem értem mi a gond.KAG írta: Anno, ha jön Ő meg Vieira![]()
![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 13., péntek 15:01
Jött Cassano meg Emerson, nem értem mi a gond.KAG írta: Anno, ha jön Ő meg Vieira![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 13., péntek 14:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 13., péntek 14:12
Szerintem aranylabda kaliber, csak valahogy mindig volt egy-egy jobb játékos, aki behúzta. Meg ugye alapból a Roma függősége sem tette lehetőve. Ha 2005ben (?) igent mond nekünk, akkor nagyobb esélye lett volna. Cassano helyett pl tökéletes lett volna elhozni. Én is nagyon örültem volna, ha valaha látom Real mezben.rb_lint írta:Ha már Totti..érdekelne, hogy ki hol helyezi el őt a nagy játékosok között. Ha a mai felhozatalt hasonlítanánk egy fénykori Tottihoz, csak szerintem lenne az olasz kiemelkedő, a mai csúcshoz képest?
Ti elcserélnétek a BBC valamelyik tagját egy fénykori Tottira? Én szó nélkül. Szerintetek is megérdemelt volna legalább egy aranylasztit?
Na meg Zola.morientes írta:De mondhatnám Viallit,Mancinit vagy Ravanellit ha már támadokrol van szo.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 6:54
Hát meg arrol nem beszèlve,ha abba hagyja kapus poszton nagy szarban lennènek az olaszokMarci77 írta:Hát, ha így véd,mint idén akkor ez nem is bajRealista24 írta:Buffon úgy gondolja, hogy még 40 évesen is megoldja, hosszabbított 2018-ig.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 11., szerda 21:48
Hát, ha így véd,mint idén akkor ez nem is bajRealista24 írta:Buffon úgy gondolja, hogy még 40 évesen is megoldja, hosszabbított 2018-ig.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 11., szerda 20:22
Hát Kerlon is ezt irta.Mostanában azon a poszton játszik ha Spalletti berakja,de nyilván nem az a tank tipus.Sose volt.Szerette szervezni is.Mint Benya.Veidt írta:Hat Totti sose volt kifejezett center.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 11., szerda 17:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 11., szerda 17:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 11., szerda 17:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 10., kedd 15:54
Vieri egy tank volt,de ha már a hetvenes èvektol számolsz...Paolo Rossi,Salvatore "Toto" Schillacci,Roberto Baggio...csak hogy a legjelentosebbeket emlitsem.De mondhatnám Viallit,Mancinit vagy Ravanellit ha már támadokrol van szo.legkiemelkedobb olasz tamadoja Del Piero es Vieri elott.
Mi koze kellene legyen ehhez az aranylabda?Mondjuk 2006-van ZZ èrdemelte volna,ehhelyett megkapta a dicsosèges olasz kozèphátvedunk...szègyen.Megerdemelt volna Aranylabdat? Nem, mert sosem nyert BL-t a csapataval, nem volt kulcsember a VB gyozelemben. Csak a kepessegre nem lehet ezt odaadni, nyerni is kell hozza.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 10., kedd 15:54
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 15:45
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 10:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 10., kedd 10:00
Maradona ès Ronaldinho mellett o a 3. akit nagyon szerettem volna ha játszik a Real Madridban.Ha már Totti..érdekelne, hogy ki hol helyezi el őt a nagy játékosok között. Ha a mai felhozatalt hasonlítanánk egy fénykori Tottihoz, csak szerintem lenne az olasz kiemelkedő, a mai csúcshoz képest?
Ti elcserélnétek a BBC valamelyik tagját egy fénykori Tottira? Én szó nélkül. Szerintetek is megérdemelt volna legalább egy aranylasztit?
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. május 10., kedd 8:16
Ha már Totti..érdekelne, hogy ki hol helyezi el őt a nagy játékosok között. Ha a mai felhozatalt hasonlítanánk egy fénykori Tottihoz, csak szerintem lenne az olasz kiemelkedő, a mai csúcshoz képest?M1Ö írta: De hogy császárokról is írjak...Ez a Totti nem normális... Az a gólpassza csúcs volt. Kb fel sem nézett. Mindig is utáltam az olaszokat, de a 2000es évek elején érte meg Del Pieroért rajongtam.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 10., kedd 1:37
Ok is olaszok...Mindig is utáltam az olaszokat, de a 2000es évek elején érte meg Del Pieroért rajongtam.
De hogy császárokról is írjak...Ez a Totti nem normális... Az a gólpassza csúcs volt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 9., hétfő 7:04
Ha Zidane marad az edző, akkor előbb vagy utóbb, de Hazard CR utód lesz, az 100%.Remy írta:PSG megveszi Hazardot meg Lacazettét, aztán meg is lesznek.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 8., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 8., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 8., vasárnap 21:58
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem