Nem tudom mennyire volt idegesítő a gündoganos ámokfutásom, de remélem ennyire nem.Remy írta:Griezmannos felirattal elég jól nézne ki.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 11., szerda 21:21
Nem tudom mennyire volt idegesítő a gündoganos ámokfutásom, de remélem ennyire nem.Remy írta:Griezmannos felirattal elég jól nézne ki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 11., szerda 21:18
EB legjobbját úgyis megakarja szerezni Perez, szóval majd július közepén érkezik.Realista24 írta:remélem nem a bl döntős teljesítményével fog rászolgálniRemy írta:Griezmannos felirattal elég jól nézne ki.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 11., szerda 21:15
Az tenne neki jót, ha menne szépen kölcsönbe még egy évet. Mondjuk itt sokat fog számítani, hogy az Isco/James párosból hányan fognak dobbantani.Realista24 írta:Update: az előszezon során mutatott teljesítményétől függ, hogy marad a csapattal vagy egy év kölcsön vár rá megint.
DönölűRealista24 írta:Mez
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57E573E6
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 11., szerda 21:14
remélem nem a bl döntős teljesítményével fog rászolgálniRemy írta:Griezmannos felirattal elég jól nézne ki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 11., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 11., szerda 21:12
Realista24 írta:Mez
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57E573E6
Instant rendelés, ha ez lesz. (mondjuk amúgy is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 11., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 11., szerda 21:09
Update: az előszezon során mutatott teljesítményétől függ, hogy marad a csapattal vagy egy év kölcsön vár rá megint.Berti írta:Tőled mást nem is vártunk, köszi.Gaspart: "Az egyetlen dolog, amit a Real Madrid csinál, az az, hogy árt a futballnak."![]()
Na ez jó hír, nagy játékos lesz belőle, úgy érzem.AS: Zidane a hírek szerint értesítette Asensiót arról, hogy számítani fog rá a nyári felkészülés során az USA-ban.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 11., szerda 21:06
Tőled mást nem is vártunk, köszi.Gaspart: "Az egyetlen dolog, amit a Real Madrid csinál, az az, hogy árt a futballnak."
Na ez jó hír, nagy játékos lesz belőle, úgy érzem.AS: Zidane a hírek szerint értesítette Asensiót arról, hogy számítani fog rá a nyári felkészülés során az USA-ban.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 10., kedd 16:25
Talán idő hiányában hülyén fejeztem ki magam, de én inkább a körülményekre céloztam, és az egész azt megelőző idényre. Tuti nem volt a szája íze szerint, hogy a játékosok akarnak diktálni. DL elengedése egy Iker felé tett gesztus volt az egész éves hisztériára reagálva (nem a játékos részéről), ami a padoztatást körül vette. Konkrétan Ikerrel nem hiszem, hogy baja volt.Xabi meg Iker miatt lépett le?
Bizonyítékod van?Xabi azért lépett le, mert jött Kroos, ő állandó játéklehetőséget akart
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 10., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 10., kedd 16:10
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 10., kedd 16:06
Lépni is fog hamarosan.Veidt írta:Ketsegtelen, hogy a vezetoseg is hibas.
Es hogy ne lenne? Nacho sima kezdo lehetne Sevilla szintu csapatokban peldaul.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 10., kedd 16:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 10., kedd 15:54
Pontosan ezért van egyre több hír arról, hogy nyáron dobbant innen.Veidt írta:Ketsegtelen, hogy a vezetoseg is hibas.
Es hogy ne lenne? Nacho sima kezdo lehetne Sevilla szintu csapatokban peldaul.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 10., kedd 15:40
Igen, normális esetben Ikert már kb 5 éve padra keleltt volna baszni a teljesítménye alapján. Rotációról beszélni sem szabadott volna. Ez van, ez egy ilyen poszt, nem szokás rotálni, a Real a játékos kedvéért mégis azt tette. Carlo is nemrég ismerte be, hogy Navast kellett volna védetnie tavaly. Ez így jól van szerinted, mert ő Iker?Előbb megpróbálod összehasonlítani Xavi helyzetét Ikerével, ami már ott megbukik, hogy normális esetben a középpályásokat tudod rotálni, a kapusokat nem
Felhozod, hogy ő elfogadta a kispadra helyezését, majd mikor rávilágítok arra, hogy ez nem így történt, egyből úgy reagálsz arra, hogy persze, hogy nem így történt, hiszen sportolóról van szó. Most akkor miről is írtál eddig?
Ha valaki nem hülye, látta, hogy mi történt. Kimondva sosem lesz, mert... Ikerről volt szó. Lehet majd Mou egy életrajzi könyvében majd kitálal.Az meg, hogy néhányan(ahogy látom te is) megállapítják, hogy mi történt a Real Madrid öltözőjében, az igenis nevetséges. Biztos, hogy nem tiszta Iker sem, de fogalmunk sincs, hogy mi zajlott le azokban az időkben.
Arbeloa pont, hogy nem köpködött, hanem a beismerte, hogy az öltöző nagy része nem viselkedet profin. Ő sem mondhatta ki a szent tehenek neveit. Mou elvitte a blahét, aztán mindenki kussolt. Xabinak pedig már gyomra sem volt hozzá, mikor Ikert teljesítmény nélkül visszarakták a kapuba, DL-t pedig odaadták ingyen az első érdeklődőnek. Nem véletlenül az utolsó pillanatban lépett. Ő és Alvaro viselkedtek profin a spanyolok közül.Annyi bizonyos, hogy Mourinho a menesztése után rendre jártatta a pofáját, Arbeloával karöltve, Iker, Ramos és a többiek nem köpködtek annyit a portugálra, mint amit ők kaptak.
Ezzel az egy mondatoddal tudok egyet érteni, nem is árulóztam senkit. Azt írtam, hogy bomlasztotta az öltözőt, talán nem is szándékosan. Ami érthető, hiszen maga a Bernabeu is megosztott volt.Az meg igenis kibaszott szánalmas, hogy akárhányszor valahogy szóba kerül Casillas jön néhány kurva okos ember, hogy ő így meg úgy elárulta a madridizmust ésatöbbi miközben emberünk 25 évig a Real Madriddal kelt és feküdt.
Én is, de valakik már a 90-10-re is ugranak, mint a véreb, mert 25 év, stb. Pedig senki sem küldte el a picsába Ikert, csak le mertük írni, hogy talán ő is ludas volt valamennyire.Én azt mondom 50-50.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 10., kedd 15:28
Nincs olyan emberi lény a bolygón aki előrébb helyezne egy klubot vagy bármilyen intézmény saját magánál.Aki ezt mondja,hazudik.Veidt írta:de ez nem radirozza ki azt hogy elorebb helyezte magat a klubnal.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 15:20
Teljesen mindegy hogy 1 vagy 25 evig volt a csapat tagja. Senki sem nagyobb a klubnal. Ketsegtelen hogy semmit sem kapott meg abbol ami jart volna neki, de illett volna merlegelnie a helyzetetet.Zsombor írta: Az meg igenis kibaszott szánalmas, hogy akárhányszor valahogy szóba kerül Casillas jön néhány kurva okos ember, hogy ő így meg úgy elárulta a madridizmust ésatöbbi miközben emberünk 25 évig a Real Madriddal kelt és feküdt.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem