gólvonal írta:Új sorozatot keresek, és a The walking dead re gondoltam. Érdemes elkezdeni? Milyen stílusú sorozat? Kiknek ajánlott?
Amire még gondoltam: wire, sopranos, vikings, justified, boardwalk, killing...
Én elkezdtem régen a walking dead-t, a 4. évadnál elkaszáltam. Első évad nagyon bejött, a második is, a harmadiknál meg kezdődött ez az egy helyben toporgás és nem történt semmi (számomra) érdekes. Ráadásul az a kisgyerek (tudni fogod sztem hogy kire gondolok)... hát én már az 5. rész után kinyírtam volna annyira idegesített.

Van már 6. évad is, aki nézi az jobban meg tudja mondani. Én nem nagyon ajánlom.
Amit tudok a többi közül, az a Killing. Kell hozzá egy hangulat, de nagyon el tudja kapni az embert. Ezt tudom ajánlani.
A Boardwalk sem rossz, bár én rájöttem hogy az ilyen gengszteres dolgokat nem nagyon szeretem, így kicsit meguntam.
A többi közül a Wire az, amiről hallottam hogy jó. Majd elkezdem egyszer.
Ezeken kívül amit tudok ajánlani esetleg: Person of interest, Casual, The man in the high castle, Limitless, Impastor, Lucifer (a főszereplő benne egy állat

), Ballers, MR. Robot, Ballers, The 100, 12 Monkeys, Fresh off the boat (sajnos most nem csinál hozzá senki feliratot, de marha jó), Episodes, Rick and Morty, Agent Carter (CSÖCCCSSSSS!!!

), Brooklyn 99, Ray Donovan, Archer, New Girl. Ezeket bátran tudom ajánlani.