Amit nem adtak meg idén a campban.BBeno írta:melyik?Szerintük Bale gólja szabálytalan volt a barca ellen.![]()

HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. május 12., csütörtök 18:01
Amit nem adtak meg idén a campban.BBeno írta:melyik?Szerintük Bale gólja szabálytalan volt a barca ellen.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 12., csütörtök 17:54
melyik?Szerintük Bale gólja szabálytalan volt a barca ellen.
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. május 12., csütörtök 17:52
Felesleges azzal az oldallal foglalkozni. Egy vicc, komolytalan az egész. A legnagyobb gyökerekkel találkozhatsz ott, egy hétig követtem, aztán rájöttem, hogy fogalmatlan mindenki, az adminok főleg. Egy példa erre:Szerintük Bale gólja szabálytalan volt a barca ellen.gabo95 írta: Ebben az a durva, hogy rengeteg helyen (köztük a legnagyobb hazai La Liga facebook-oldalon, ami mondjuk egy vicc, de attól még tény, hogy legnagyobb) még mindig ki vannak akadva, ha kapunk egy tizit vagy random lesgólt, megy a Penaldozás, meg Perezezés, de amikor ezeket megmutatja valaki, akkor egyből az van, hogy "DEHÁT JOGOS VOLT, EZ A TÁMADÓFOCIHOZ TARTOZIK". Elképesztő, hogy mekkora a fogalmatlanság.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 17:29
Èn tobbet.De igy van,magunkal kell foglalkozni.Egy-két embert ismerek, aki nem a Madridnak szurkol, mégis szimpatizál velük.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 12., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: gabo95 » 2016. május 12., csütörtök 17:14
Ebben az a durva, hogy rengeteg helyen (köztük a legnagyobb hazai La Liga facebook-oldalon, ami mondjuk egy vicc, de attól még tény, hogy legnagyobb) még mindig ki vannak akadva, ha kapunk egy tizit vagy random lesgólt, megy a Penaldozás, meg Perezezés, de amikor ezeket megmutatja valaki, akkor egyből az van, hogy "DEHÁT JOGOS VOLT, EZ A TÁMADÓFOCIHOZ TARTOZIK". Elképesztő, hogy mekkora a fogalmatlanság. Hatalmas ez a szám az tény, de mivel a spanyol bírói szervezet egy hatalmas nagy 0, én nem lepődöm meg rajta, nincs meccs, ahol ne tévednének valami borzalmasan nagyot.___Samy___ írta:Kis érdekesség:
A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 12., csütörtök 16:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 12., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 9:06
Ossznemzeti katalán osszefogás lenne,hogy ilyen ne legyen.ericco írta:Ja, kéne egy Espanolnál erősebb barcelonai csapat (vagy egy erős Espanol), pont ilyen felsőfokú gladiátorképzésen átesett játékosokkal, mint az Atletico, ha lehetséges
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 12., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 10., kedd 16:54
+1MesQueUnClub írta:Engem mondjuk sose érdekelt, hogy valaki a pályán odaszól a másiknak vagy sem, emberekről beszélünk, és a magyar bajnokságban vannak ennél cifrábbak is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 10., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 10., kedd 16:41
sander írta:http://www.blikk.hu/sport/spanyol-foci/ ... ap/vesqf2j
Tudom hogy blikk meg minden... De ha esetleg vki találna vmi komolyabb oldalt....
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 10., kedd 16:41
Hagyjuk már a blikket.sander írta:http://www.blikk.hu/sport/spanyol-foci/ ... ap/vesqf2j
Tudom hogy blikk meg minden... De ha esetleg vki találna vmi komolyabb oldalt....
HozzászólásSzerző: sander » 2016. május 10., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. május 10., kedd 14:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 10., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 10., kedd 14:05
Piqué: "Arbeloa had a great career with many important trophies, and if they [Madridistas] give him such a farewell, they think so too. Sometimes the tone between us was very hard, and in hindsight we shouldn't have done it. I wish him the best."Santi írta:Arbeloa: “Ha a Barcelona nem botlik, gratulálni fogunk nekik, mint jogos győzteseknek”
Feel the difference a Xavi meg a Piqué féle Realos nyilatkozatokhoz képest.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 10., kedd 12:35
Nem ártana, ha újra jönne egy befektető hozzánk is, mint anno a Hercules meg a Malagaba is ahogy befektettek. Csak mind a két helyen szar volt az üzleti politika, elvárták hogy egy szezon alatt jöjjenek az eredmények és lássanak valami profitot belőle.ericco írta:Ja, kéne egy Espanolnál erősebb barcelonai csapat (vagy egy erős Espanol), pont ilyen felsőfokú gladiátorképzésen átesett játékosokkal, mint az Atletico, ha lehetséges
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. május 10., kedd 11:50
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem