ateeemadrid írta:Lemaradtam a meccs jelentős részéről, Isco, Carvajal és Illara milyenek voltak?
Casemiro ahogy látom nem volt rossz, csak az utolsó kb. 15 percet láttam, de jó kis labdákat osztott + gólt is fejel, egyelőre tetszetős, persze ne hamarkodjunk el semmit.
Szarok voltunk,de ha ez a meccs "éles" és októberben van akkor 2-3 van közte ide.
Össze vissza voltak a posztok,ez valami próbálgatás lehetett,a Lyon erős volt,gyors és aktív,mi inkább fásultak és kapkodóak.
Casemiro tényleg jó volt,a többi elég gyatra....el tűntek,maguk alatt teljesítettek.
Onnantól hogy bejött khedira az ellenfél térdre kényszerült
Lopez osztállyal jobb jelenleg mint Iker,ott ha iker fog védeni az a neve miatt lesz.
Isco és özil kevés volt,keveset keresték a labdát,keveset mozogtak,ez nem elég. benzema álmos volt,ronaldo meg középre volt tolva,ami neki nem megy.
DM echte kpa,ami neki megint nem megy,a szokásos sok rossz választás jellemezte,de én feljebb tolnám,ez nem fekszik neki.
illara is kevés volt,alonso aktívabb,többet vesz részt.....
Azt számoljuk hozzá,hogy a lyon európa egyik(top10-12)csapata,aki ma nagyon motiváltak voltak és előrébb tartanak mint mi,ami sokat számít.
A lyonban lisandro posztja érdekes volt,a góllövő meg olyan gólt lőtt amit soha nem fog,és a haja is jason donovanra hajaz csak a szín nem stimmel.......a 21.században nincsen már ilyen haj.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.