HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 23., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 23., kedd 8:59
Casemiróval is komolyan számolnak szerintem.és mondjuk tartósan egy 4-3-3-at játszani szerintem nem lehet ennyi emberrel: Alonso, Khedira, Illara, Modric, ebből a 4-esből 3-nak kellene alkotni a középső sort, marad 1 csere ami borzasztóan kevés.
Ez maximum annak probléma, aki a padon ül. Igazából itt megint csak Karimon áll a dolog. Helyzeti előnyben van bárkivel, aki esetleg jön és Higu megy. Itt van a felkészülés kezdete óta, nem volt a válogatottal, ismeri a környezetet, nem kell beilleszkedni, stb. Ezt csak ő szabhatja el, ha az edző korrekt módon áll a játékosokhoz.Suarez meg jön annak örülnék, de attól még ott lenne a probléma, hogy csak egyikük fér a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 23., kedd 8:50
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 22., hétfő 19:58
Így már vágommorientes írta:abüdösúristenitby Mészöly Kálmán....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 19:53
abüdösúristenitby Mészöly Kálmán....EnzoZidane89 írta:Ez mi az isten?morientes írta: bdsrstntMár nem először látom
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 22., hétfő 19:47
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 22., hétfő 19:41
Ez mi az isten?morientes írta: bdsrstnt
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 19:01
Na ebbe egyetértünk....Özilnek és Karimnak is vízválasztó év következik, és ha marad DM, akkor neki is.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 22., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 22., hétfő 18:12
oroszisti írta:
Azért bőven volt fennt is . Sokszor 20 méterre volt a kaputól . Voltak előretöréseiMeg gyönyöráen passzolt kétszer is sarokkal kb a 16-osnál
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 22., hétfő 18:08
Azért bőven volt fennt is . Sokszor 20 méterre volt a kaputól . Voltak előretöréseiR.M.C.F írta:Biztos,mivel alonso posztját kellett betöltenie. előtte volt kicsit modric és feljebb isco.khedira nem nagyon ment fel a támadással(......)nagyon remélem hogy ez utasításra volt így.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 22., hétfő 18:07
Biztos,mivel alonso posztját kellett betöltenie. előtte volt kicsit modric és feljebb isco.khedira nem nagyon ment fel a támadással(......)nagyon remélem hogy ez utasításra volt így.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 18:04
Ez nem motivációs probléma, hanem önbizalomhiány, legalábbis Karim esetében.Benzemanal,az,hogy Mou rotálta Higuainnal,és akkor a francia érezhette úgy,hogy teljesen mind1,ha nem én vagyok az elsőszámú,le van szarva majd ellötyögök az egzisztenciám azért megvan...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 17:42
Én meg azt mondom hogy de.Benzemanal,az,hogy Mou rotálta Higuainnal,és akkor a francia érezhette úgy,hogy teljesen mind1,ha nem én vagyok az elsőszámú,le van szarva majd ellötyögök az egzisztenciám azért megvan...Nem motivációs gondjaik voltak, ebben biztos vagyok. A motiváció megvan, csak fejben nem 100%-an profik, ahogy a játékosok nagy része sem.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 22., hétfő 17:31
Plusz ívelgettünk össze-vissza , ami a keret 90%-nak nem kedvezett. Ezért bízok még Benzemában valamennyire,mert ez többek között neki sem kedvezett. Se nem magas , se nem erős fizikumú , fejjátéka sem a legjobb ... Özil dettó. De mondom bárkit ide lehetne írni. Talán Dm pont kivételRealista24 írta:Nem motivációs gondjaik voltak, ebben biztos vagyok. A motiváció megvan, csak fejben nem 100%-an profik, ahogy a játékosok nagy része sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 22., hétfő 17:09
ha a tudásával lenne a probléma, akkor azt a 2-3 havi zseniális játékot sem tudta volna produkálni, egyértelmű, hogy nem a képességeivel van a problémaa tudásbeli szint hiànyzik itt,míg a màsik kettőnél a motivàció...ezt lehet még fejleszteni,de ennyi idős korba a tudás szintet már nem...
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 22., hétfő 17:08
motiváció?? mi kell nekik?? a világ legnagyobb legjobb csapatában játszanak, mocskosul sok pénzt keresnek, szinte akárkit, akármit megkaphatnak. mivel kéne őket motiválni?? mégtöbb zsével??morientes írta:míg a màsik kettőnél a motivàció...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 16:57
Itt az a helyzet,hogy sokan nem Özil,vagy Benzema képességeit vitatják,hanem azt,hogy semmi motivációt nem mutattak az elmult szezonba...egyébként én sem tartom sokra, és a játékintelligenciája hagy kívánnivalót, de azt nem értem, hogyha Özil és Benzema majd' mindenki szerint megérdemel még 1 szezont a bizonyításra, akkor az argentín miért nem?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 22., hétfő 16:25
senki nem ájult a teljesítményétől, csak tegnap is képesek voltak páran megtalálni, amikor semmi okot nem adott rá a tegnapi játékával.dimariahoz meg-téma volt a megy a meccs topikban- azért ettől a teljesítményétől ne ájuljatok el, tavaly is a kínaiak ellen rabonázott a szezonban meg egy rakás szar volt. bár padra tökéletes, beáll frissen, és mint egy jó futóbolond szétfutja a védőket. cserének tökéletes tényleg.
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem