Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Ezt a bajnokságot egyszer már elvesztettük, csodák csodájára kaptunk még egy esélyt, mi megtettünk mindent, de ez már nem rajtunk múlott.
Ha a Barca behúzza gratulálni kell nekik, mert megérdemlik.
Büszkék lehetünk a fiúkra, hogy mikor totál esêlytelennek nézett ki minden akkor is hajtottak és csinálták tovább és nem bakiztunk bele a legvégén. Nyerni kell és várni a csodát, ha nem sikerül, akkor ez van, el kell engedni, ott lesz a BL.
Ha a Barca behúzza gratulálni kell nekik, mert megérdemlik.
Büszkék lehetünk a fiúkra, hogy mikor totál esêlytelennek nézett ki minden akkor is hajtottak és csinálták tovább és nem bakiztunk bele a legvégén. Nyerni kell és várni a csodát, ha nem sikerül, akkor ez van, el kell engedni, ott lesz a BL.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért a Barca nem egynullákkal rázta a pofonfát egész szezonban, mint az Atleti...bealudtak pár meccsen a válogatott szünet után, de azóta 5-6 gólokkal intézik el a kicsiket..persze 1 meccsen bármi lehet, de elég kicsi az esély..szegény ember BL döntője: Granada-Barca

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Figyelj Dzsi....èn is láttam már,de most nem fognak már bukni.Azért láttam már ezt a barcát pontot veszíteni, 2%ot a magyar eb győzelemre adnék inkább
Egyèbkènt az nálunk is ugyan ugy benne van.Legyen meg az a BL,aztán senki sem fog rá emlèkezni hogy a barca lett a bajnok a 15/16 szezonban

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért láttam már ezt a barcát pontot veszíteni, 2%ot a magyar eb győzelemre adnék inkábbmorientes írta:Legyen inkább 2%.20%ot adok magunknak

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Legyen inkább 2%.20%ot adok magunknak
LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Bármi megtörténhet még.Elég egy rossz nap, egy rossz mozdulat és még jól is kijöhetünk ebből.Mindenestre már így is erőn felül teljesítettünk az első félévhez képest.
Meg sokan odaadták már a barcának a ligát, ilyenkor szokott jönni a meglepi a végén.De egy 20%ot adok magunknak.A bl az elsődleges, azt be kell húzni.
Meg sokan odaadták már a barcának a ligát, ilyenkor szokott jönni a meglepi a végén.De egy 20%ot adok magunknak.A bl az elsődleges, azt be kell húzni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
godin és griezmann voltak akik nem játszottak. ebből a francia beállt.nmate írta:Atleticoban nem játszott pár kezdő, lábakban is van még a BL meccs. Barca most teljesen kipihent, egy dologra koncentrálnak. Erre nem sok esélyt adok, bármennyire is szeretnék Danilo mezben pózolni.Csabi írta:levante is fixen kiesett, mégis megszopatták az atlétikót.
kiszálltak, nem is baj.
jobban örültem volna, ha a granada csak x-el sevillában, akkor tényleg élethalál lett volna nekik a barca ellen, de így.. hát 90 perc idegeskedés lesz ez, az biztos.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egyik álmomdzsi91 írta: Szerintem a sporit olcsobban megkapnánk![]()
De szép lenne egy kamutizi+piroslap kombóval bukná a barca a ligát.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
Szerintem a sporit olcsobban megkapnánkEl Unico írta:10 millio eurot meger szerintem a bajnoki cim, szoval ennyit nyugodtan fel lehetne ajanlani a Granadanak, ha otthon tudnak tartani egy pontot, egy kis plusz motivacio szamukraezenkivul meg Danilot is megkapjak egy evre kolcsonbe

De szép lenne egy kamutizi+piroslap kombóval bukná a barca a ligát.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
...és emiatt passzolják is az üzletet.ezenkivul meg Danilot is megkapjak egy evre kolcsonbe

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
10 millio eurot meger szerintem a bajnoki cim, szoval ennyit nyugodtan fel lehetne ajanlani a Granadanak, ha otthon tudnak tartani egy pontot, egy kis plusz motivacio szamukra
ezenkivul meg Danilot is megkapjak egy evre kolcsonbe

- dzsi91
Farkas Norbi megint bevokt gombázva.A fejébe vette,hogy a bírók megbeszélték,hogy egyik meccsen se lesz hosszabbítás
aztán meglepődve konstatálta a 2 perc ráadást a barca meccsen xD
Ezt mégis hogy gondolta,higy a meccs képétől függetlenül majd nem hosszabbít egyik bíró sem sehol?

Ezt mégis hogy gondolta,higy a meccs képétől függetlenül majd nem hosszabbít egyik bíró sem sehol?

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Senki se tudjaSierra írta:11 győzelmünk van zsinórban jelenleg a ligában.
Egyébként Rodrigot miért állították ki? Arról pont lemaradtam.

Ja igen..közben visszaolvastam..
Na majd akkor a mostani formát átmentik és ennyi.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
mind2 elleni jobb az egymás elleni mérlege, szóval ők már tuti bentmaradók. Getafe ellen 2 győzelem, Gijón ellen döntetlen és győzelem.Navamiro írta:A Granada már biztos bentmaradó? 3 ponttal van mögötte a Getafe és a Gijon. Valaki tudja az egymás elleni eredményeket?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. május 8., vasárnap 21:26-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
A Granada már biztos bentmaradó? 3 ponttal van mögötte a Getafe és a Gijon. Valaki tudja az egymás elleni eredményeket?

11 győzelmünk van zsinórban jelenleg a ligában.
- András93
18 meccs alatt Benitez 37 pontot szerzett. Barcelona 42 és Atlético 41.BBeno írta:zidane óta mi szereztük a legtöbb pontot. ennyit ér félév előny.
Zidane ugyanennyi mérkőzésen 47-et, most pedig elérte az 50-et. Barcelona 43 (46), Atlético 44 (44).
Nem kérdés, hogy Rafa kókler volt, de ettől még fél évre nem kapunk bajnoki címet.
És nincs rá garancia, hogy Zidane jövőre letudjon hozni ugyanígy egy teljes szezont. A bizalmat viszont abszolút kiérdemelte.
Hogy Perez hogyan vélekedik, majd kiderül.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Out of all the managers with 25+ games in charge, Zidane is the manager with the BEST winning percentage in Real Madrid's HISTORY [80%].
zidane óta mi szereztük a legtöbb pontot. ennyit ér félév előny.András93 írta:Ez oké, a Deport, a Gijónt és az Espanyolt mi is megszórtuk (ráadásul nálunk ez három hazai meccs volt). De akkor meg mi a Betis ellen buktunk 2 pontot.Dupla D írta:Mi most játszottuk le azokat a meccseket, amiken ők buktak.
Úgyhogy szép, hogy feljöttünk egy pontra, de még mindig mi vagyunk akik több pontot buktak.
11 győztes meccs zsinórban, és meglehet a 12. Ennyit tudott egyébként a Barcelona is idén, más kérdés, hogy az egy 23 meccses veretlenségi sorozat is volt.