nem hiszemBerti írta:Egy szóval: ajándékRealista24 írta:Más, év üzlete közeledik. A Juve tényleg fizetne 25 millát azért, hogy ne vegyük vissza Moratát
ezek után Perez biztos visszaveszi

ha ilyen értékes játékos
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. május 9., hétfő 21:07
nem hiszemBerti írta:Egy szóval: ajándékRealista24 írta:Más, év üzlete közeledik. A Juve tényleg fizetne 25 millát azért, hogy ne vegyük vissza Moratát
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 9., hétfő 19:39
PerezKerlon írta:55 misis csere csatár.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 9., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 9., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. május 9., hétfő 16:08
Nem kell felkapni a vizet. Egyszerűen nem sok értelmét látom mindennap leírni, hogy kell jhv, bhv, vkp, cs. Tessék neveket, konkrétumokat irkálni. Na de ez itt amúgy is off. BékeV. Mester 77 írta:donor írta:Jók az ilyen posztok![]()
"Nálam így lenne: eladnék pár embert, meg igazolnék párat. Mondjuk egy védőt, egy középpályást meg egy csatárt..."
Ennél már csak a: " ilyen kaliberű játékos van tucatszám negyed annyiért" posztokon derülök jobban![]()
Szerintem meg semmivel sem viccesebbek, mint az ilyen mostaztánidejövökésjólmegmondom hsz-ek. Most minek kell itt flegmázni? A gyerek írt vmit, amire reagáltam. Ne szórakozzál már.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 9., hétfő 16:03
V. Mester 77 írta:
Ez rohadt bosszantó, ha így lesz...![]()
Padról beállva olyan +-t adhadtna. Hátha adddig mégis helyrejön a térde
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 9., hétfő 15:58
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 9., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 9., hétfő 15:46
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 9., hétfő 13:43
donor írta:Jók az ilyen posztok![]()
"Nálam így lenne: eladnék pár embert, meg igazolnék párat. Mondjuk egy védőt, egy középpályást meg egy csatárt..."
Ennél már csak a: " ilyen kaliberű játékos van tucatszám negyed annyiért" posztokon derülök jobban![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. május 9., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 9., hétfő 11:16
KAG írta: Semmi fejlemény nincs az ideiglenes felfüggesztés óta.
Szerintem a nyarat még fix, hogy igazolhatjuk.
Ha így lesz, mmit, h igazolhatunk én nálam így lenne: ( persze ez most még igencsak képlékeny)Donát írta:
köszi! Akkor remélem Zizu hozza Kantét!
HozzászólásSzerző: Donát » 2016. május 9., hétfő 10:28
KAG írta:Donát írta:Nem igazán vagyok képben jelenleg, ezért kérdezem, hogy a transzfer ban témában mi a legfrissebb fejlemény? Igazolhatunk még a nyáron, v már most sem? És a 'Tico?
Semmi fejlemény nincs az ideiglenes felfüggesztés óta.
Szerintem a nyarat még fix, hogy igazolhatjuk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 9., hétfő 10:26
Donát írta:Nem igazán vagyok képben jelenleg, ezért kérdezem, hogy a transzfer ban témában mi a legfrissebb fejlemény? Igazolhatunk még a nyáron, v már most sem? És a 'Tico?
HozzászólásSzerző: Donát » 2016. május 9., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 9., hétfő 9:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 9., hétfő 9:54
Az úgy mókás lesz!El Maestro írta:Jelen állás szerint egyik meccset sem adják. Sport 1en a Magyar jégkorongosok vb meccse lesz a sport 2 meg a kézi final fourt adja.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 9., hétfő 9:53
Majd leesik nekik, hogy valamit kifelejtettek.El Maestro írta:Jelen állás szerint egyik meccset sem adják. Sport 1en a Magyar jégkorongosok vb meccse lesz a sport 2 meg a kézi final fourt adja.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 9., hétfő 9:51
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem