HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 10., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 10., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 10., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2016. május 10., kedd 13:06
Berti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én fórumbújó vagyok de ezt a tornyos dolgot én sem értem. Megmagyarázza valaki?kelemen.istvan írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem akik "csak" nézik a sorozatot és nem olvasták a könyvet, illetve nem bújják a fórumokat ötletük sincs, hogy mi lehet a jelentősége a toronynak.
Gondolom Lyannahoz köthető, ott hal meg vagy valami.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 10., kedd 12:30
Death Note , Iron Man , Blade , Shaman King , Trigun , Hakaima Sadamitsu , Blue Gender , Fullmetal Alchemist , Afro Samurai .Remy írta:Rövid, 1-2 évados, nem 1500 részes Anime sorozatokat keresek. Jöhet bármi, csak minőségi legyen.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. május 10., kedd 11:55
Highschool of the DeadRemy írta:Rövid, 1-2 évados, nem 1500 részes Anime sorozatokat keresek. Jöhet bármi, csak minőségi legyen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 10., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 9., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: Acewill » 2016. május 9., hétfő 17:33
BansheeP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Várható volt , hogy ott történni fog valami , de én a szarvas csávóra gondoltam . Kézen fekvő lenne hogy ott rejtőzött el , miután leverte Brock-ot .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 9., hétfő 17:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Várható volt , hogy ott történni fog valami , de én a szarvas csávóra gondoltam . Kézen fekvő lenne hogy ott rejtőzött el , miután leverte Brock-ot .gólvonal írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Odarakta???? Úgy megijedtem, hogy kifordultam a székből geci.P. Krisz írta:Banshee
Húúú baszki , állat rész volt .![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A zárójelenet is odarakta .
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 9., hétfő 17:06
Ez könyves lesz, de irreleváns igazából, nincs is benne ez a szál a sorozatban, meg a könyvben se volt komoly szerepe.revolver írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én mindenhol azt olvastam, csak állatokba tudnak wargolni
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 9., hétfő 17:03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Odarakta???? Úgy megijedtem, hogy kifordultam a székből geci.P. Krisz írta:Banshee
Húúú baszki , állat rész volt .![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A zárójelenet is odarakta .
HozzászólásSzerző: revolver » 2016. május 9., hétfő 17:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 9., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 9., hétfő 16:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt ki mondta mikor?revolver írta:GOT, teória Hodorról
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye Bran párszor belewargolt Hodorba az előző évadok során, pedig eddig úgy tudtuk, hogy csak állatokba tudnak wargolni, emberbe nem.
HozzászólásSzerző: revolver » 2016. május 9., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: Cali » 2016. május 9., hétfő 16:10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anyám, de egy balf.sz vagyok. tényleg...palesz77 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hodor Brannt cipelgeti jobbra-balra, előző részben még szerepelt is, ahogy bevitte a hóból..![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 9., hétfő 16:06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hodor Brannt cipelgeti jobbra-balra, előző részben még szerepelt is, ahogy bevitte a hóból..Cali írta:GOT S06E03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De Hodor hol van, nem velük tűnt el?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez mondjuk nekem nem tetszett egyáltalán, a világ legkomolyabb kémhálózata kisgyerekekből áll, akiket édességgel el lehet csábítani tőle? Ez nagyon gagyi megoldás szerintem. Értem a logikát, hogy rájuk nem gyanakodna senki, de nekem ez kb olyan abszurd, mint hogy Tyrion majd megül egy sárkányt, miközben egy lóra nem tud felszállni..kelemen.istvan írta:GoT s06e03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Varys tervére is, illetve, a "kismadarai" elvesztésére.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 9., hétfő 15:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még nem tudjuk biztosan, hogy tényleg Lannister-eRemy írta:Tyrion mondjuk elég badass
Mondjuk ez a story ott hibázik, hogy "Egy Lannister mindig megfizeti az adósságát..."![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 9., hétfő 15:02
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem