OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 22:34

pheco írta:Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár :'(
Ez eléggé változik, nem árt ha már most elkezdesz keresni valami helyet szerintem, mert elég nehéz jót találni, ha nincsenek kapcsolataid. Ha meg vannak, akkor ez irreleváns kérdés :mrgreen: De nyárra szerintem már sok minden tele, szóval ha hangsúlyozod, hogy szeptembertől kezdenél, akkor lehet többen is vevőek rá.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 15., vasárnap 22:30

Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár :'(

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 15., vasárnap 21:57

nmate írta:
KAG írta:Köszönöm sárcok!

Pár napja dobtak egy tételt, hogy fizessem be. Persze, amíg ez meg nem történt, addig a vizsgákat sem engedi felvenni...

Még1x köszönöm! :)
Micsoda? Nem csak tartozásnál van ez? Mert ha tételt írnak ki, 30 nap időt hagyni kell.
Nem, nem tartozásról van szó. :vivo:
ZIDANE

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 21:32

KAG írta:Köszönöm sárcok!

Pár napja dobtak egy tételt, hogy fizessem be. Persze, amíg ez meg nem történt, addig a vizsgákat sem engedi felvenni...

Micsoda? Nem csak tartozásnál van ez? Mert ha tételt írnak ki, 30 nap időt hagyni kell.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 15., vasárnap 21:31

Az még a jobbik eset.

Én egész múlt nyáron basztam felnézni neptunra, aztan reghéten láttam, hogy van egy aug.15. határidejű tartozásom. Olyannal meg nem lehet ugye tárgyakat felvenni :D
Aztán sikerült befizetni gyorsan és nem lett belőle csúszás. :lol:
.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 15., vasárnap 21:25

Köszönöm sárcok!

ZIDANE

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 15., vasárnap 21:20

2-4 munkanap
Keddnél előbbre ne vàrd :/

Szerk.: csak azért elküldöm én is :D
.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 15., vasárnap 21:19

Általában 2.-3. munkanap nekem, csak a hétvége meg az ünnep most bekavar neked. Kedd-szerda rajta lesz neked is. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 21:19

Hát mivel hétfő szünnap, legelőbb kedden. De az is lehet, hogy szerda, bank függő.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 15., vasárnap 21:17

Neptunos gyűjtőszámlára történő befizetés kinek, hány nap alatt szokott megjelenni?

Én már kurva rég tettem rá pénzt, de most elutaltam csütörtökön és még mindig sehol semmi...
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 15., vasárnap 14:35

Érdekelne, hogy ezek a random kivágások a fórumról miért vannak? :) Szerintem nem adtam rá okot, de javítsatok ki, ha tévedek. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 14., szombat 12:43

Ha meg kell szívatni a havert, akkor meg kell szívatni
http://www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=32835
:lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. május 13., péntek 13:07

Inside-out: Spanish football club CD Palencia aims to shock with new anatomical kit :lol: :ozil:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 10., kedd 18:40

Stifler bár a törzshelyünk, már nem is emlékszem ki ajánlotta innen nekem, de azóta is csók neki. Stiflerbe azért nem szeretném a bl döntőt nézni, mert szombaton lesz és odakeverednek random emberek is akik csak szórakozni jöttek.

Budapest Park jól hangzik, köszi szépen. :sziv:

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. május 10., kedd 17:39

Az elődöntő visszavágón teszteltük a Stifler bárt a körúton, szinte csak szurkolókkal volt tele a meccs ideje alatt. Kivetítő nincs, viszont ezer tévé van. Annyi volt a szépséghiba, hogy az M4 képhez a hangszóróra a Sport TV kommentárját kötötték rá, de senkit nem zavart annyira, hogy szóljon nekik :lol: De ez legyen egy C-terv, a kivetítő biztosan jobban szervezett meg nagyobb feeling.

Limaten
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: Limaten » 2016. május 10., kedd 17:24

Norbii írta:Pesten ismertek valami helyet ahol a bl döntőt meglehetne nézni? Mármint..persze ismerek én is bárokat ahol meglehetne nézni de a hangzavar miatt kétlem hogy bármit hallanék. Szóval kifejezett sport bár kellene ahol a jelenlévők is azért vannak ott hogy nézzék a meccset.
Ill ahogy olvastam tavaly a dürerben nagy kivetitőn adták a bl döntőt. Van e valakinek tapasztalata arról hogy milyen lenne ott esetleg megnézni?
Budapest Parkban lesz kivetítés, meg sörpadok, meg minden.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 10., kedd 17:20

Pesten ismertek valami helyet ahol a bl döntőt meglehetne nézni? Mármint..persze ismerek én is bárokat ahol meglehetne nézni de a hangzavar miatt kétlem hogy bármit hallanék. Szóval kifejezett sport bár kellene ahol a jelenlévők is azért vannak ott hogy nézzék a meccset.
Ill ahogy olvastam tavaly a dürerben nagy kivetitőn adták a bl döntőt. Van e valakinek tapasztalata arról hogy milyen lenne ott esetleg megnézni?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 9., hétfő 13:17

kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni? :)

így hirtelen ezt találtam. atlatszonál tovább nem is kell menni szerintem.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 9., hétfő 12:17

füst írta:
kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni? :)
Nem, ilyen nem létezik, mivel pontos "számokat" nem lehet ismerni. Az esetlegesen megrendezett Olimpia járulékos hatásait pedig szintén csak becsülni lehet.

De tavaly készített a MOB megvalósíthatósági tanulmányt, ami szabadon hozzáférhető, ha érdekel a téma, akkor végig lehet olvasni, ki van benne elemezve a nemzetgazdasági hatása egy budapesti olimpiának.
Egyáltalán nem érné meg. Boldog-boldogtalan cég építőipari cég lenne, akik nem értenének hozzá. Csak a pénz menne (nem mintha mostanában nem ez lenne). Erre nagyon jó példa Görögország. Szerintem nem véletlen, hogy az olimpia után így összeomlott az egész ország.
Ez gyakorlatilag 3 sor demagóg ferdítés volt, mindenféle hozzáértés nélkül :)
Görögországnak nem az olimpia tett be. Elég hosszú lenne leirni miért tartanak ott ahol tartanak, ha egy mondatba bele kellene zsúfolni, akkor annyit mondanék hogy azért mert a balkán közepén szerettek volna, és még szeretnének most is nyugat-európai életszínvonalat.

Egy olyan országról beszélünk ahol már azért prémium jár ha valaki időben beér a munkahelyére. :)
Azért írtam, hogy szerintem, nem azt hogy értek hozzá. :mrgreen:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 9., hétfő 11:34

Nem, ilyen nem létezik, mivel pontos "számokat" nem lehet ismerni. Az esetlegesen megrendezett Olimpia járulékos hatásait pedig szintén csak becsülni lehet.

De tavaly készített a MOB megvalósíthatósági tanulmányt, ami szabadon hozzáférhető, ha érdekel a téma, akkor végig lehet olvasni, ki van benne elemezve a nemzetgazdasági hatása egy budapesti olimpiának.
Egyáltalán nem érné meg. Boldog-boldogtalan cég építőipari cég lenne, akik nem értenének hozzá. Csak a pénz menne (nem mintha mostanában nem ez lenne). Erre nagyon jó példa Görögország. Szerintem nem véletlen, hogy az olimpia után így összeomlott az egész ország.
Ez gyakorlatilag 3 sor demagóg ferdítés volt, mindenféle hozzáértés nélkül :)
Görögországnak nem az olimpia tett be. Elég hosszú lenne leirni miért tartanak ott ahol tartanak, ha egy mondatba bele kellene zsúfolni, akkor annyit mondanék hogy azért mert a balkán közepén szerettek volna, és még szeretnének most is nyugat-európai életszínvonalat.

Egy olyan országról beszélünk ahol már azért prémium jár ha valaki időben beér a munkahelyére. :)

Vissza: