"Nálam így lenne: eladnék pár embert, meg igazolnék párat. Mondjuk egy védőt, egy középpályást meg egy csatárt..."
Ennél már csak a: " ilyen kaliberű játékos van tucatszám negyed annyiért" posztokon derülök jobban

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. május 9., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 9., hétfő 11:16
KAG írta: Semmi fejlemény nincs az ideiglenes felfüggesztés óta.
Szerintem a nyarat még fix, hogy igazolhatjuk.
Ha így lesz, mmit, h igazolhatunk én nálam így lenne: ( persze ez most még igencsak képlékeny)Donát írta:
köszi! Akkor remélem Zizu hozza Kantét!
HozzászólásSzerző: Donát » 2016. május 9., hétfő 10:28
KAG írta:Donát írta:Nem igazán vagyok képben jelenleg, ezért kérdezem, hogy a transzfer ban témában mi a legfrissebb fejlemény? Igazolhatunk még a nyáron, v már most sem? És a 'Tico?
Semmi fejlemény nincs az ideiglenes felfüggesztés óta.
Szerintem a nyarat még fix, hogy igazolhatjuk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 9., hétfő 10:26
Donát írta:Nem igazán vagyok képben jelenleg, ezért kérdezem, hogy a transzfer ban témában mi a legfrissebb fejlemény? Igazolhatunk még a nyáron, v már most sem? És a 'Tico?
HozzászólásSzerző: Donát » 2016. május 9., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 9., hétfő 9:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 9., hétfő 9:54
Az úgy mókás lesz!El Maestro írta:Jelen állás szerint egyik meccset sem adják. Sport 1en a Magyar jégkorongosok vb meccse lesz a sport 2 meg a kézi final fourt adja.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 9., hétfő 9:53
Majd leesik nekik, hogy valamit kifelejtettek.El Maestro írta:Jelen állás szerint egyik meccset sem adják. Sport 1en a Magyar jégkorongosok vb meccse lesz a sport 2 meg a kézi final fourt adja.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 9., hétfő 9:51
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 9., hétfő 9:46
Tegnap is amint gólt volt a Real és az Atma meccsen, már váltották át a képet és mutatták az akciót és a gólt.rashidm írta: Valaki írta, hogy az aktuális első helyezett mérkőzését szokták adni mindig, aztán ha a másik mérkőzésen gól születik, akkor mutatják.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 9., hétfő 9:37
Valaki írta, hogy az aktuális első helyezett mérkőzését szokták adni mindig, aztán ha a másik mérkőzésen gól születik, akkor mutatják.Toti írta:gondolom megint a barcelonát láthatjuk majd élő közvetítésben a sport televízió képernyőjén keresztül...@LaLiga: a Deportivo - Real és a Granada - Barcelona meccsek kezdőrúgása szombaton (2016.05.14) 17:00-kor lesz a bajnokság zárófordulójában
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. május 9., hétfő 9:32
gondolom megint a barcelonát láthatjuk majd élő közvetítésben a sport televízió képernyőjén keresztül...@LaLiga: a Deportivo - Real és a Granada - Barcelona meccsek kezdőrúgása szombaton (2016.05.14) 17:00-kor lesz a bajnokság zárófordulójában
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 8., vasárnap 14:17
Kisebb fájdalmai vannak, elővigyázatosságból kihagyják.ArjenMagicRobben írta:Román Digi-n az a hír járja, hogy Modric sem fog játszani ma, mert izomproblémái vannak.Tudtok valamit erről?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 8., vasárnap 14:14
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2016. május 8., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 7., szombat 16:15
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 4., szerda 14:52
Lelkiszegény banda és még azt hiszik, hogy milyen jól jártak.KAG írta:20 volt, én valamiért 30 környékére emlékeztem, sorry.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 4., szerda 14:08
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem