dzsi91 írta:Ez a Messis nyilatkozat honnan van? Nem jellemző rá,vagy öregségére már ő is bekattant?
Miről van szó? mi van benne? nem találom és a linken lévő videó sem indul..

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 9., hétfő 21:39
dzsi91 írta:Ez a Messis nyilatkozat honnan van? Nem jellemző rá,vagy öregségére már ő is bekattant?
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 9., hétfő 21:22
Gondolom erre gondolsz:dzsi91 írta:Ez a Messis nyilatkozat honnan van? Nem jellemző rá,vagy öregségére már ő is bekattant?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 9., hétfő 12:25
Már hogyne lett volna, 8. lett.Veidt írta:Semmivel, de csak egyikuk volt jelolve. Robben serult volt a szezon egyharmadaban, azert nem ot jeloltek.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 9., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 11:28
Egyértelmű, ez lenne a Reális.Veidt írta: Semmivel, de csak egyikuk volt jelolve. Robben serult volt a szezon egyharmadaban, azert nem ot jeloltek.
CR gyozelmek ide vagy oda, ez az Aranylabda gala egy vicc mar evek ota. Az is jol megmutatta ezt hogy iden egy Juventus vedo sem kerult be az UEFA tizenegyebe.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 9., hétfő 11:17
Semmivel, de csak egyikuk volt jelolve. Robben serult volt a szezon egyharmadaban, azert nem ot jeloltek.dzsi91 írta:Ribery mitől érdemelte volna meg jobban mint Robben?Veidt írta: Mondjuk Ribery megerdemelte volna. Ahogy anno Iniesta vagy Sneijder is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 11:11
Ribery mitől érdemelte volna meg jobban mint Robben?Veidt írta: Mondjuk Ribery megerdemelte volna. Ahogy anno Iniesta vagy Sneijder is.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 9., hétfő 10:54
Hat nem tudom. PSG-Juventus tengelyt, a "ket nagyot" vegyuk el. Ha csak azokat a csapatokat nezzuk amik europai szinten is tenyezok (legalabb az EL-ben) akkor Monaco es Lyon, Marseille esetleg 3 ev mulva. Calcioban Napoli, Roma, Inter, Lazio, Fiorentina, Sassuolo. Milan szinten 3 ev mulva.Remy írta:
Őőő, ez így enyhén túlzás.Inkább több a nagyobb név, de hogy nagyságrendekkel erősebb lenne... az volt, talán az is lesz majd megint, de jelenleg, és az elmúlt éveket elnézve, nem egyértelmű a különbség.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 9., hétfő 10:39
Őőő, ez így enyhén túlzás.Veidt írta: Hat az olasz liga nagysagrendekkel erosebb mint a francia.
Francia EB győzelem, BL ezüst --> Griezmann top 3.dzsi91 írta:Na úgy nézki,hogy Ribery és Neuer után Suarez lesz a következő szerencsétlen akit felhypeolnak az aranylabda gálára, hogy aztán csont nélkül 3ik legyen
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 9., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 9., hétfő 10:29
Mondjuk Ribery megerdemelte volna. Ahogy anno Iniesta vagy Sneijder is.dzsi91 írta:Na úgy nézki,hogy Ribery és Neuer után Suarez lesz a következő szerencsétlen akit felhypeolnak az aranylabda gálára, hogy aztán csont nélkül 3ik legyen
Hat az olasz liga nagysagrendekkel erosebb mint a francia.dzsi91 írta:Mondjuk én mai napig nem értem,hogy az olasz és ha jól emlékszem holland liga,mitől kap nagyobb szorzót, mint egy francia liga az aranycipőnél...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 9., hétfő 9:28
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 9., hétfő 9:18
Ó bakker, látszik most keltem, szóval igen az aranycipőre gondoltam, sorry.sebydani írta:Azért ott még nem tartunk szerencséreMesQueUnClub írta:Azért a 30 fölötti gólokat általában nem kell megmagyarázni, Liverpoolban is társ aranylabdás volt CRel, szóval még csak az se, hogy csak Messiék miatt tud gólt lőni.Aranycipős az viszont volt Ronaldoval
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 9., hétfő 9:07
Azért ott még nem tartunk szerencséreMesQueUnClub írta:Azért a 30 fölötti gólokat általában nem kell megmagyarázni, Liverpoolban is társ aranylabdás volt CRel, szóval még csak az se, hogy csak Messiék miatt tud gólt lőni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 9., hétfő 9:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 8:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 8:40
Mondjuk én mai napig nem értem,hogy az olasz és ha jól emlékszem holland liga,mitől kap nagyobb szorzót, mint egy francia liga az aranycipőnél...Én grízest várom a harmadik helyre amennyiben hoz egy jó eb-t.ferni írta:Persze reális esélye nem lesz megnyerni, de ennyi gólt nem kell megmagyarázni, termelt rendesen, mégha CR sérülése kapóra is jött neki a végén.Inkább egy Suarez legyen az Aranycipős, mint ilyen Jonasok.... Higunak is az ölébe pottyanhatott volna az Aranycipő csak túl okos volt...dzsi91 írta:Na úgy nézki,hogy Ribery és Neuer után Suarez lesz a következő szerencsétlen akit felhypeolnak az aranylabda gálára, hogy aztán csont nélkül 3ik legyen![]()
Teljes joggal lesz ott ahol, a 3. Helyen, nem lesz itt semmi túlhypeolás.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 9., hétfő 7:57
Persze reális esélye nem lesz megnyerni, de ennyi gólt nem kell megmagyarázni, termelt rendesen, mégha CR sérülése kapóra is jött neki a végén.Inkább egy Suarez legyen az Aranycipős, mint ilyen Jonasok.... Higunak is az ölébe pottyanhatott volna az Aranycipő csak túl okos volt...dzsi91 írta:Na úgy nézki,hogy Ribery és Neuer után Suarez lesz a következő szerencsétlen akit felhypeolnak az aranylabda gálára, hogy aztán csont nélkül 3ik legyen
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 9., hétfő 7:23
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem