Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Ja igen..közben visszaolvastam..
Na majd akkor a mostani formát átmentik és ennyi.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
mind2 elleni jobb az egymás elleni mérlege, szóval ők már tuti bentmaradók. Getafe ellen 2 győzelem, Gijón ellen döntetlen és győzelem.Navamiro írta:A Granada már biztos bentmaradó? 3 ponttal van mögötte a Getafe és a Gijon. Valaki tudja az egymás elleni eredményeket?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. május 8., vasárnap 21:26-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
A Granada már biztos bentmaradó? 3 ponttal van mögötte a Getafe és a Gijon. Valaki tudja az egymás elleni eredményeket?
11 győzelmünk van zsinórban jelenleg a ligában.
Egyébként Rodrigot miért állították ki? Arról pont lemaradtam.
Egyébként Rodrigot miért állították ki? Arról pont lemaradtam.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
18 meccs alatt Benitez 37 pontot szerzett. Barcelona 42 és Atlético 41.BBeno írta:zidane óta mi szereztük a legtöbb pontot. ennyit ér félév előny.
Zidane ugyanennyi mérkőzésen 47-et, most pedig elérte az 50-et. Barcelona 43 (46), Atlético 44 (44).
Nem kérdés, hogy Rafa kókler volt, de ettől még fél évre nem kapunk bajnoki címet.
És nincs rá garancia, hogy Zidane jövőre letudjon hozni ugyanígy egy teljes szezont. A bizalmat viszont abszolút kiérdemelte.
Hogy Perez hogyan vélekedik, majd kiderül.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Out of all the managers with 25+ games in charge, Zidane is the manager with the BEST winning percentage in Real Madrid's HISTORY [80%].
zidane óta mi szereztük a legtöbb pontot. ennyit ér félév előny.András93 írta:Ez oké, a Deport, a Gijónt és az Espanyolt mi is megszórtuk (ráadásul nálunk ez három hazai meccs volt). De akkor meg mi a Betis ellen buktunk 2 pontot.Dupla D írta:Mi most játszottuk le azokat a meccseket, amiken ők buktak.
Úgyhogy szép, hogy feljöttünk egy pontra, de még mindig mi vagyunk akik több pontot buktak.
11 győztes meccs zsinórban, és meglehet a 12. Ennyit tudott egyébként a Barcelona is idén, más kérdés, hogy az egy 23 meccses veretlenségi sorozat is volt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azok után, ahogy kinézett az első 4-5 hónapunk ez engem egyáltalán nem zavar.
- András93
Ez oké, a Deport, a Gijónt és az Espanyolt mi is megszórtuk (ráadásul nálunk ez három hazai meccs volt). De akkor meg mi a Betis ellen buktunk 2 pontot.Dupla D írta:Mi most játszottuk le azokat a meccseket, amiken ők buktak.
Úgyhogy szép, hogy feljöttünk egy pontra, de még mindig mi vagyunk akik több pontot buktak.
11 győztes meccs zsinórban, és meglehet a 12. Ennyit tudott egyébként a Barcelona is idén, más kérdés, hogy az egy 23 meccses veretlenségi sorozat is volt.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
öröm nézni ezt a Real Madridot.
Nagyon örültem Arbeloának is. Rendes fickó, igazi Madridista. Kellenek az ilyen típusok a Realba, mint egy falat kenyér.
Nagyon örültem Arbeloának is. Rendes fickó, igazi Madridista. Kellenek az ilyen típusok a Realba, mint egy falat kenyér.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mi most játszottuk le azokat a meccseket, amiken ők buktak.András93 írta:Ráadásul a 4 meccs 1 pont óta az eredményeik 8-0, 6-0, 2-0, 5-0. Igencsak impozáns.nmate írta:Atleticoban nem játszott pár kezdő, lábakban is van még a BL meccs. Barca most teljesen kipihent, egy dologra koncentrálnak. Erre nem sok esélyt adok, bármennyire is szeretnék Danilo mezben pózolni.
A lőtt gólokban meg is előztek, pedig volt 10 gól fórunk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- András93
Ráadásul a 4 meccs 1 pont óta az eredményeik 8-0, 6-0, 2-0, 5-0. Igencsak impozáns.nmate írta:Atleticoban nem játszott pár kezdő, lábakban is van még a BL meccs. Barca most teljesen kipihent, egy dologra koncentrálnak. Erre nem sok esélyt adok, bármennyire is szeretnék Danilo mezben pózolni.
A lőtt gólokban meg is előztek, pedig volt 10 gól fórunk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Atleticoban nem játszott pár kezdő, lábakban is van még a BL meccs. Barca most teljesen kipihent, egy dologra koncentrálnak. Erre nem sok esélyt adok, bármennyire is szeretnék Danilo mezben pózolni.Csabi írta:levante is fixen kiesett, mégis megszopatták az atlétikót.
- Dupla D
Két hét pihenő lesz az utolsó forduló után. Nyugodtan mehet a gálacsapat, nem kell finomkodni. Persze csak az játsszon, aki teljesen egészséges.dzsi91 írta:Maximálisan elégedett vagyok a csapattal, ezt így nem gondoltam volna,hogy lehozzuk...Hány bajnoki meccset nyertünk zsinórban? Deport ütjük b csapattal aztán meglátjuk mi lesz granadában,de tényleg nem gondoltam volna,hogy bl elődöntőstől hozzuk minden bajnokinkat, egyáltalán nem volt egyszerű menet.
Én azért még várom a drámát,de így is nagyot mentünk a végére.Szerencsére már csak egy helyre kell figyelni...
Nem gondolom,hogy ez a depor meccs annyira betenne nekünk a döntő szempontjából.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Maximálisan elégedett vagyok a csapattal, ezt így nem gondoltam volna,hogy lehozzuk...Hány bajnoki meccset nyertünk zsinórban? Deport ütjük b csapattal aztán meglátjuk mi lesz granadában,de tényleg nem gondoltam volna,hogy bl elődöntőstől hozzuk minden bajnokinkat, egyáltalán nem volt egyszerű menet.
Én azért még várom a drámát,de így is nagyot mentünk a végére.Szerencsére már csak egy helyre kell figyelni...
Nem gondolom,hogy ez a depor meccs annyira betenne nekünk a döntő szempontjából.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
Nincs mese, komoly felajánlásokat kell tenni a Granada játékosainak, ha nem hagyják nyerni a Barcát.
2007-ben, ha jól emlékszem, akkor a Mallorca játékosok kaptak volna a Barcától valami 100ezer euro körüli bónuszt, ha pontot szereznek az utolsó fordulóban.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tedd meg mixen a barcát, hátha...Remy írta:Lesz 2 ajtó-ablak helyzete a Granadának, természetesen a kapusa rúgják majd mind a kettőt, aztán 0-6 lesz a vége.![]()
![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lesz 2 ajtó-ablak helyzete a Granadának, természetesen a kapusa rúgják majd mind a kettőt, aztán 0-6 lesz a vége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem igaz ez a Granada ...
így elment a bajnokság..
így elment a bajnokság..