HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. május 8., vasárnap 15:47
Kicsit már gondolkodva a nyáron bízva abban, hogy nem leszünk még eltiltva.
Jamesnek mennie kell. Egyrészt nincs a rendszerünkben helye, és ahol még tudna mutatni valamit (jobb oldali támadó), ott meg Bale formában van és Lucas is remekel csereemberként. Középpályára alkalmatlan. Másrészt magas a piaci értéke. Ha jó csapatot választ, akkor nagyon jól fog vele járni a következő klubja, még ha magas is lesz az ára (minimum 65-öt le kell érte gombolni). Szerintem a Cityben lenne nagyon patent.
Én Iscotól is megszabadulnék, ha jönne egy komolyabb kp-s. Lassú, pontatlan, nem érett be továbbra sem, és egyszerűen haszontalan. Neki is jobb lenne egy másik rendszer, mert a mostaniban neki is olyan visszább vontan kell játszania, mint ahol jó lenne. Én 45-50 körüli összegért engedném el. Ha nem jön ilyen ajánlat és nála hasznosabb játékost se tudnánk megszerezni, akkor maradjon még egy évet.
Danilo mehetne, ha tudjuk pótolni valakivel, de ha nincs megfelelő alternatíva, akkor maradjon.
Jesét én megtartanám még egy évig, Asensiot meg hagynám az Espanyolban a következő szezonra vagy mondjuk egy Villarrealba raknám. Kell még neki szerintem a folyamatos játéklehetőség. De akkor se fogok a kardomba dőlni, ha Jesé megy és Asensio visszajön.
Ha úgy érzi ZZ, hogy Kovacicban még nem bízik, akkor a horvátot elküldeném kölcsönbe, hadd fejlődjön a folyamatos játéklehetőségtől. Benne szerintem még sok lehet, csak meccsbe kell lendülnie és meg kell szabaduljon a gátlásaitól.
Kell egy csatár. Én a Jamesért kapott pénzt egy az egybe forgatnám bele Aubameyangba, úgy is már eleget nyalt nekünk, el tudnánk hozni. Középpályára is hoznék legalább egy embert. Pogba lenne nálam a nyerő. A bal oldali középső középpályás hely neki lett kitalálva. Ha Kovacic menne, akkor hoznám Kantét is. Bizonyított a srác a PL-ben, Casemiroval komoly riválisok lennének. Kellene egy univerzális, mindkét oldalon bevethető szélsővédő (és akkor Danilora se lenne szükség). Ha Coentrao vissza akar jönni, akkor megtartanám jövőre. Pepe is még maradjon a szerződése lejártáig mindenképp. Kapusposzton nem változtatnék, mivel egyrészt Navas folyamatosan bizonyít, másrészt szeretik a társak, és szerintem mindenki ellene lenne egy kapusváltásnak. Nyugalom kell végre a csapatba. Ronaldot én eladnám, ha hoznánk helyére valakit, csak az a helyzet, hogy az idei szezont figyelembe véve nincs olyan játékos, aki még csak megközelíteni tudná a szintjét. Hazardban én látom a lehetőséget, ahogy Alexisben is, de mindkettő szezonja elég gyengére sikerült. Neymar meg soha nem fog itt játszani, úgy hogy jobb híján maradjon a portugál. Majd talán pár év múlva Asensio átveheti a bal oldalt.
Kb. 30 millió mínusszal bomba erős keretet tudnánk összerakni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.