Elektronika
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Erről nem tudok nyilatkozni, EU raktárból még nem rendeltem. Prohardveren van egy egészen jól pörgő kínából rendelős topic, ott érdeklődd meg esetleg.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Es azzal mi a helyzet, mikor ugy hirdetik a telot, hogy ha azEU-ba rendelem, akkor a DHL-l garantalt, hogy nem kerul ki vamra?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Eddig egyiket se kapták ki, mindegyik China Post standard jött,és rajta volt hogy Gift. Állítólag ami DHL Expressz jön, azt nagyobb valószínűséggel fogják meg, mert értelemszerűen drágább postázási mód, így valószínűbb hogy értékes dolog van benne. Persze egyik se életbiztosítás, de eddig 2/2 simán átment, és van ismerősöm akinek szintén átjött probléma nélkül.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Mennyi az esely ra, hogy vamon kikapjak?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Hármat is, abból az egyik pont úton.___Samy___ írta:Alirol rendelt mar valaki telefont?

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Alirol rendelt mar valaki telefont?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ez alapján amint elmondtál gyanús az érintkezési hiba. Az egyik ismerősömnek valami forrasztás darabka le volt jőve a laptopjában, kikapcsolta, megrázta, aztán helyre ment, utána újra volt hangja, de közbe-közbe a sok utazás miatt meg kellett ismételnie ezt. Látatlanba nincs jobb ötletem.pheco írta:Mitől lehet, hogy a laptopomon bekapcsolás után van hang egy rövid ideig, aztán egyszer csak elnémul? Kibasztam vele és rákötöttem egy kis hangszórót, amivel ment sokáig. Viszont pár napja az is elnémul egy idő után. Általában segít, ha kihúzom a jacket, majd vissza. De csak rövid ideig jó, aztán megint elkussol. Drivereket leszedtem meg minden. Valami belső érintkezéses balhé lehet?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudtok olyan ingyenes streamet(holnapi Real meccshez), ami faszán elindulna ipaden?
Elozo kerdesem is all meg mindig
Elozo kerdesem is all meg mindig

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mitől lehet, hogy a laptopomon bekapcsolás után van hang egy rövid ideig, aztán egyszer csak elnémul? Kibasztam vele és rákötöttem egy kis hangszórót, amivel ment sokáig. Viszont pár napja az is elnémul egy idő után. Általában segít, ha kihúzom a jacket, majd vissza. De csak rövid ideig jó, aztán megint elkussol. Drivereket leszedtem meg minden. Valami belső érintkezéses balhé lehet?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
lehet az még 192.168.0.1 is. illetve username és pass kombó pedig msinél is admin admin.
- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
Tudom banálisnak tűnik, de én egyszerűen kiiktatnám a modemet a rendszerből. A router képes ugyanúgy modemként funkcionálni. Fő bemenetbe a szolgáltató kábele, valamelyik másikból pedig közvetlen a gépbe. Nekem így megy már 5 éve.
Ha ezt nem szeretnéd próbáld még újraindítani a routert böngészőn keresztül. Van egy cimke az alján a belépési adatokkal.
Vmi ilyesmi: user: 192.168.1.1 password: admin
(Ettől eltérhet)
A lényeg hogy a számsort írd be a böngésző sávba. (Ez esetben a 192.168.1.1 et.
Ha ezt nem szeretnéd próbáld még újraindítani a routert böngészőn keresztül. Van egy cimke az alján a belépési adatokkal.
Vmi ilyesmi: user: 192.168.1.1 password: admin
(Ettől eltérhet)
A lényeg hogy a számsort írd be a böngésző sávba. (Ez esetben a 192.168.1.1 et.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
dugd vissza a wifi routert és nézd meg hogy másik eszközről van e net esetleg.
Illetve ha nem akkor lépj be a router online felületére és nézd meg hogy egyáltalán tudott e kapcsolódni a hálózathoz.
Illetve ha nem akkor lépj be a router online felületére és nézd meg hogy egyáltalán tudott e kapcsolódni a hálózathoz.
Hali, egy kis helpet szeretnék kérni!
Anyukáméknál elég érdekesen van megoldva az internet, na szóval a lényeg, hogy eddig minden teljesen faszán működött, net, wifi, minden.
1 héttel ezelőtt elkezdett szarakodni, arra gyanakodtunk, hogy a szolgáltató a rossz (Természetesen Édesanyámnál helyi, kábeles verzió van), de nem. Eddig úgy volt az összekötés az asztali számítógép-modem-router között, hogy:
modembe volt ugye a fehér kábel, ami az internetet szolgáltatja, a modem-wifi kombó egy ethernettel volt összekötve és a wifiből még ment egy ethernet a gépbe.
Most meg már csak úgy működik a cuccos, hogy:
Wifi teljesen kilőve és a modemből megy egy ethernet kábel a gépbe. Így teljesen faszán működik az internet, viszont Wifi sajnos nincs. Viszont teljesen tökéletes a wifivel minden, a fények is felvillanak, tehát nem nagyon értem a problémát.
Modem(A miénken nincsen USB-bemenet) - Cisco EPC3208G
Wifi - MSI rg54se II
Esetleg, hogy kéne próbálkozzak, hogy visszahozzam az életbe a Wifit?
Anyukáméknál elég érdekesen van megoldva az internet, na szóval a lényeg, hogy eddig minden teljesen faszán működött, net, wifi, minden.
1 héttel ezelőtt elkezdett szarakodni, arra gyanakodtunk, hogy a szolgáltató a rossz (Természetesen Édesanyámnál helyi, kábeles verzió van), de nem. Eddig úgy volt az összekötés az asztali számítógép-modem-router között, hogy:
modembe volt ugye a fehér kábel, ami az internetet szolgáltatja, a modem-wifi kombó egy ethernettel volt összekötve és a wifiből még ment egy ethernet a gépbe.
Most meg már csak úgy működik a cuccos, hogy:
Wifi teljesen kilőve és a modemből megy egy ethernet kábel a gépbe. Így teljesen faszán működik az internet, viszont Wifi sajnos nincs. Viszont teljesen tökéletes a wifivel minden, a fények is felvillanak, tehát nem nagyon értem a problémát.
Modem(A miénken nincsen USB-bemenet) - Cisco EPC3208G
Wifi - MSI rg54se II
Esetleg, hogy kéne próbálkozzak, hogy visszahozzam az életbe a Wifit?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem vagyok guru, de az ötös iPhonera beszélnélek rá én. Ha ügyes vagy 50-ért már lehet kifogni elég jókat, főleg mostanában. Amit érdemes nézni, hogy gomb jó legyen rajta, kijelző/hátlap karcmentesség (ha üvegfólia van az a legjobb), illetve aksi állapota. Játékok futnak, kijelző szerintem optimális méretű, illetve elég megbízható.
Ha lesz egyszer money, én a laptopomat is lecserélem egy Macbook Airre. Elmúlt egy évben elég sokszor kerültek a kezembe Apple cuccok, és engem abszolút megvettek a minőséggel.
Ha lesz egyszer money, én a laptopomat is lecserélem egy Macbook Airre. Elmúlt egy évben elég sokszor kerültek a kezembe Apple cuccok, és engem abszolút megvettek a minőséggel.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Srácok. Elsősorban telefonguruk segítségét szeretném kérni. Új telót akarok vásárolni olyan 100ezer forint értékben. Tudnátok ajánlani mobilokat, amik ebben az árkategóriában leginkább megérnék? Sokat szemeztem a HTC one M9-cel, mert kinézetre is és specifikációra is megfelelő lenne, de sok helyen írják, hogy nagyon melegszik. Esetleg használt telefon is szóba jöhet. Igazából mindegy, hogy android vagy iOS a rendszer, mert egyik ellen se vagyok. Amik az elsődleges elvárásaim vele kapcsolatban: jó kamera, akadásmentesen fusson minden alkalmazás beleértve a legújabb játékokat, és bírja kb. 2-3 évig.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Szerintem bármelyik "mobilos" boltban kaphatóhamesz írta:Nano, Micro sim kártyából, hogy tudok normál méterűt csinálni? Valami ötlet? Nem akarok új sim kártyát venni és nincs már meg amiből anno kivágtam.
- Norbii
amúgy a szolgáltatónál ingyen kicserélik nem? Én telekomnál voltam pár hónapja sima simet cseréltem microra.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ha nem sürgős akkor rendelj Aliexpresszről egy adaptert, kb 150 forint postával együtt. Bár ha jól tudom itthon is hasonló árban mérik.hamesz írta:Nano, Micro sim kártyából, hogy tudok normál méterűt csinálni? Valami ötlet? Nem akarok új sim kártyát venni és nincs már meg amiből anno kivágtam.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Az új kártyákat úgy adják, hogy ki tudod pattintani a normál sim-ből a micro/nano simet. Valami ilyet kellene szerezned, és visszateszed bele.hamesz írta:Nano, Micro sim kártyából, hogy tudok normál méterűt csinálni? Valami ötlet? Nem akarok új sim kártyát venni és nincs már meg amiből anno kivágtam.
Mókolás:
Fogsz egy normál méretű simet (vagy neten keresd meg a pontos méreteit ha nincs), keress valami használaton kívüli plasztik kártyát (ha nincs, valami keményebb papírt, vékony kartonlapot) és vágd ki normál SIM méretre. Aztán vágj benne a nano/micro simnek helyet, de oda ahová valóban kell, és kész