Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azert irtak ki, mert masik sorozatban kapott foszerepet. (http://www.imdb.com/title/tt4181172). A hirek szerint logisztikailag nehez lett volna megoldani, hogy egyszerre mindkettoben szerepeljen.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évad legszánalmasabb húzása az Patty kiírása volt . Csak azért tették meg , hogy később létrejöhessen az Iris - Barry románc .

Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
az előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=kRrHMTORtR4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezek se tudják hogy kell fokozni a dramaturgiát..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezek se tudják hogy kell fokozni a dramaturgiát..

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel mondjuk egyetértek. Főleg, hogy utána mégis csak elárulta magát Barry. Mondjuk ez a része engem abszolút hidegen hagy. A kedvencem sokakkal ellentétben az Wells. Mondjuk tényleg igaz, hogy idegesítő a segítek-nem segítek, de a karakterét szerintem faszán megírták. Henry visszahozásában nem láttam az értelmet, további vívódást hozott. Lényegében Ő az egyik véglet, Harry a másik és Joe félúton van.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évad legszánalmasabb húzása az Patty kiírása volt . Csak azért tették meg , hogy később létrejöhessen az Iris - Barry románc .
Amúgy szerintem annyi történt, hogy Barry a mesterséges körülményeknek hála olyan erőre tett szert, amit még nem tudott kontrollálni és "fut" az univerzumok között. Jesset meg Wallyt meg átjárta a speedforce...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évad legszánalmasabb húzása az Patty kiírása volt . Csak azért tették meg , hogy később létrejöhessen az Iris - Barry románc .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Felicity - Iris viszi mindegyikben a prímet. Ez a Cisco-Dante vonal is kegyetlen fos és felesleges. Jesse meg Wally konkrétan kiváltja Digg-et és Thea-t, Barry pont annyit vívódik, mint Oliver, pedig neki lazának kellene lennie. Nálam mindegyik csak a történet miatt él még..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nekem a kedvencem az volt mikor
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Henry, Wells és Joe beszélget arról hogy visszaadják barry képességét v sem..majd barry ott áll a bejáratnál és mindenki elcsöndesedik. Nem tudom elmondani mennyire abszurd volt. Ha ez egy random alja családi dráma lett volna egy 5 éves gyerekről akkor megérteném..de így..siralmas.
Persze még így is fogyaszthatóbb mint az arrow és kevésbé idegesítőek a karakterek. Én semmiképp nem kaszálom mert érdekel a sztori ill így is kapunk egy csomó mindfuckot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Henry, Wells és Joe beszélget arról hogy visszaadják barry képességét v sem..majd barry ott áll a bejáratnál és mindenki elcsöndesedik. Nem tudom elmondani mennyire abszurd volt. Ha ez egy random alja családi dráma lett volna egy 5 éves gyerekről akkor megérteném..de így..siralmas.
Persze még így is fogyaszthatóbb mint az arrow és kevésbé idegesítőek a karakterek. Én semmiképp nem kaszálom mert érdekel a sztori ill így is kapunk egy csomó mindfuckot.
- h3x0r
Flash
Sose volt az a minosegi sorozat, mint a Daredevil vagy a Jessica Jones, viszont a laza stilusaval, azzal, hogy nem vette komolyan magat, szorakoztato vtudott lenni. Az utobbi idoben viszont egyre tobbszor hajaz az arrow-ra. Hihetetlen, hogy kitalalnak max 10 perc sztorit es kibovitik 30 perc toltelekkel, ami lehet, hogy ev kozben meg elmegy, de igy az evad vege fele egyszeruen senkit sem erdekel. A kedvencem, amikor egesz reszen keresztul arrol beszelgetnek, hogy tegyuk meg, ne tegyuk meg. Es jonnek azok az idiota parbeszedek, amiket egy ido utan elvezettel tekerek at es igy lesz egy 42 perces sorozatbol fel ora.
Ebben egyebkent Iris a legnagyobb, mindenrol van velemenye, pedig a szuperkepessege max egy billentyuzet. Mindenesetre evad vegen szinte biztos, hogy megy a kasza, azt a maradek masfel orat (3 resz) azert csak megnezem.
Sose volt az a minosegi sorozat, mint a Daredevil vagy a Jessica Jones, viszont a laza stilusaval, azzal, hogy nem vette komolyan magat, szorakoztato vtudott lenni. Az utobbi idoben viszont egyre tobbszor hajaz az arrow-ra. Hihetetlen, hogy kitalalnak max 10 perc sztorit es kibovitik 30 perc toltelekkel, ami lehet, hogy ev kozben meg elmegy, de igy az evad vege fele egyszeruen senkit sem erdekel. A kedvencem, amikor egesz reszen keresztul arrol beszelgetnek, hogy tegyuk meg, ne tegyuk meg. Es jonnek azok az idiota parbeszedek, amiket egy ido utan elvezettel tekerek at es igy lesz egy 42 perces sorozatbol fel ora.

- Norbii
én csak most néztem a flasht és wtf.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kommentek között azt olvastam hogy a képregényben is elpatkol aztán wally veszi át a helyét, v vmi ilyesmi. Amúgy ez a rész után már nem is vagyok biztos hogy a ketrecben lévő maszkos csávó wally lesz..megeshet hogy barry..mondjuk a miértjét nem tudnám megmondani. Mindenesetre kérem vissza az eredeti flasht.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kommentek között azt olvastam hogy a képregényben is elpatkol aztán wally veszi át a helyét, v vmi ilyesmi. Amúgy ez a rész után már nem is vagyok biztos hogy a ketrecben lévő maszkos csávó wally lesz..megeshet hogy barry..mondjuk a miértjét nem tudnám megmondani. Mindenesetre kérem vissza az eredeti flasht.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Igen, hasonló világ, de a karaktereit tekintve sztem nagyon más. Ettől függetlenül nézd, mert én még jobat a soanal nem láttam.h3x0r írta:Elsore a sons of anarchy ugrott be.Caraway írta:Bansheehez hasonló sorozatot tudtok?
Ledaráltam a 3 évadot pár nap alatt, ezt a negyediket meg már csak szépen lassan nézem, eléggé elkapott a hangulata.
Nem láttam a Justifiedot, de leírását, tekintve hasonló lehet. Ezt lehet én is bepróbálnám. Vélemények a sorozatról?
- Norbii
woah, csak pár hónapja kezdték el forgatni, jó gyorsan befejezték.Süti írta:Peaky Blinders S03E01
Nagyot nyitottak megint, elképesztően színvonalas még mindig.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem azért szépen lassan majd megtudunk ezt-azt az átugrott 2 évről, nem szeretem ha szezonról szezonra ekkorát ugrik időben egy sorozat...

Amúgy penny dreadful is istenien kezdte az új évadot.
- h3x0r
Elsore a sons of anarchy ugrott be.Caraway írta:Bansheehez hasonló sorozatot tudtok?
Ledaráltam a 3 évadot pár nap alatt, ezt a negyediket meg már csak szépen lassan nézem, eléggé elkapott a hangulata.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Bansheehez hasonló sorozatot tudtok?

- Süti
Peaky Blinders S03E01
Nagyot nyitottak megint, elképesztően színvonalas még mindig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem azért szépen lassan majd megtudunk ezt-azt az átugrott 2 évről, nem szeretem ha szezonról szezonra ekkorát ugrik időben egy sorozat...
Nagyot nyitottak megint, elképesztően színvonalas még mindig.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
American crime story első két rész pipa. Beszippantott
Kösz az ajánlást maestro.

Kösz az ajánlást maestro.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Supernatural 11/20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez valami elképesztő volt.Számomra a sorozat talán eddigi legjobb része.Hihetetlen,hogy 11 évad után is elő tudnak állni még ilyen részekkel,hatalmas gratula a készítőknek.Nem is tudom,hogy volt-e valaha ilyen rész,ami ennyire megérintett.Főleg az utolsó 3 perc ahogy a Nagyfőnök énekel.áhh
https://www.youtube.com/watch?v=KYNLM47cnt0
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez valami elképesztő volt.Számomra a sorozat talán eddigi legjobb része.Hihetetlen,hogy 11 évad után is elő tudnak állni még ilyen részekkel,hatalmas gratula a készítőknek.Nem is tudom,hogy volt-e valaha ilyen rész,ami ennyire megérintett.Főleg az utolsó 3 perc ahogy a Nagyfőnök énekel.áhh
https://www.youtube.com/watch?v=KYNLM47cnt0
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Supernatural 11/20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eddig ez egy nagyon erős évad, ez a rész meg...
Alig bírom kivárni mostanában (újra...) a következő részt, nem semmi lesz a Chuck-Amara találkozó
Van egy "titkos vágyam", ami az lenne hogy az arkangyalok is belépjenek a buliba, Isten visszahozza őket. Főleg Michael mint Adam, elég keveset kaptunk belőlük, most így hirtelen nem is tudom szerepelt-e mind a 7, így hirtelen csak 4 rémlik (Lucifer, Michael, Gabriel és Rafael, Uriel is szerepelt, de ő csak szimpla angyalként). Sőt, Lucifer nem is tagja elvileg a 7 arkangyalnak, így három (Uriel-lel 4) szereplése nem rémlik: Haniel, Sariel és Raguel
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eddig ez egy nagyon erős évad, ez a rész meg...

Van egy "titkos vágyam", ami az lenne hogy az arkangyalok is belépjenek a buliba, Isten visszahozza őket. Főleg Michael mint Adam, elég keveset kaptunk belőlük, most így hirtelen nem is tudom szerepelt-e mind a 7, így hirtelen csak 4 rémlik (Lucifer, Michael, Gabriel és Rafael, Uriel is szerepelt, de ő csak szimpla angyalként). Sőt, Lucifer nem is tagja elvileg a 7 arkangyalnak, így három (Uriel-lel 4) szereplése nem rémlik: Haniel, Sariel és Raguel
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jesse (Jesse Quick) és Wally West nyilvánvaló. Már a nevük elárulta az egészet.
Barry meg nyilván kurva erősen fog visszatérni. De legalább hatásos volt.
Nem volt ez rossz rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jesse (Jesse Quick) és Wally West nyilvánvaló. Már a nevük elárulta az egészet.

Nem volt ez rossz rész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zoom badass volt, persze csak akkor ha rajta volt a maszk . Rupture szánalmas . Henry feltűnése piros pont . Henry anyjának vezetékneve Garrick volt , random cucc vagy tudatos utalás lehetett ? Jessie és Wally valószínűleg speedster lesz , Barry pedig elpárolgott , de ez úgy is csak egy drámai fordulat az írók részéről , úgy is megkerül valahogy .
Következő részt pedig Kevin Smith rendezi .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zoom badass volt, persze csak akkor ha rajta volt a maszk . Rupture szánalmas . Henry feltűnése piros pont . Henry anyjának vezetékneve Garrick volt , random cucc vagy tudatos utalás lehetett ? Jessie és Wally valószínűleg speedster lesz , Barry pedig elpárolgott , de ez úgy is csak egy drámai fordulat az írók részéről , úgy is megkerül valahogy .
Következő részt pedig Kevin Smith rendezi .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Felicity nagyon irritáló, őt rontották el legjobban.
Múltkori nyavajgása is,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miatta halt meg Laurel...önsajnáltató idióta lett
Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zoom újra badassben tolta, az a kávézós jelenet hidegrázós volt nekem.
Múltkori nyavajgása is,hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miatta halt meg Laurel...önsajnáltató idióta lett

Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zoom újra badassben tolta, az a kávézós jelenet hidegrázós volt nekem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az egész szarRemy írta:Hé, Felicity továbbra is jó. A dráma a szar.Kerlon írta: mondjuk te voltál Felicity zászlós hajója![]()