Majd visszatért....
A másik a személyisége,többször is igazolta,hogy nagyon nagy madridista,ez nekem meg a legfőbb,nekem nem kell hogy egy focista a fülén megállitsa a labdát(azokon inkább csak a hasamat fogva röhögök,hogy mekkora ló@szarok egyébként),hanem az számít ki az aki mindig odadó és ég benne a tűz afelé akit vagy amit képvisel.
Aztán jött a mourinhos időszak ahol végleg a szívembe zártam,mert ő volt az egyetlen aki felvállalta azt amit innen a fotelból,egy tanyáról,a semmiből,láb és kéz nékül,agy nélkül,arc nélkül én nem tudtam volna soha,ellenben ugyanazt gondoltam amit ő...és mintha azt tolmácsolta volna amit én is érzek és gondolok.
A játéka nekem soha sem okozott ellenszenvet,mint köztudott(pont ellentételesen amit én képviseltem) azokat szeretem akik odaadóak,erőszakosak,céltudatosak,acélosak...ő ennek a példája. Soha sem volt egy cafu....és nem tett le olyan megoldásokat amin leesik az állunk,de megmutatta azt a személyt,azt az EMBERT amit a legtöbb kis szinescsukás félmeleg bu**-ernyák még álmában sem tud...hogy ki az IGAZI CSAPATEMBER...és KI AZ IGAZI SPORTOLÓ.
Cső öreg. Nagyon nagy voltál és boldog voltam hogy visszahozak a poolból.... Imádlak....Sokat köszönhet a csapat neked...ja és ne feledjük el a tekintélyt parancsoló külsőt.