Facebookra nem gondoltam volna. Köszi!

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 22., hétfő 13:39
Facebookra nem gondoltam volna. Köszi!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 22., hétfő 13:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 22., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 22., hétfő 13:27
ennek mi a forrása? az oldalukon semmi erre utalót nem találtam..TéOeM írta:A Digi szerdán élőben adja a Lyon-Real meccset 20:55-től.
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 22., hétfő 13:20
Realista24 írta: Én az El Confidencialon olvastam.
Ha Maris ellép és Bale jön a helyére esetleg, akkor Jesé kb. ugyanott van... Marist sem fogja egyből váltani a kezdőben, ugyanúgy csak rotálva lenne mögötte, valamint CR és/vagy Benz mögött. Fix kezdőpozícióhoz mindenképpen kölcsönbe kéne mennie, akkor is ha nem jön Bale.nekem csak az a bajom Bale-el
ha jön, Jesé felesleges pedig ő a legigéretesebb tehetségünk
sztem lehetne belőle kezdőjátékos is a jövőben
egy előnye lenne, hogy akkor DM biztos távozna
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 22., hétfő 13:18
Kecskezs írta:Itt ki/mi a forrás?mohaola írta: A hírek szerint megegyeztünk Bale ügynökével a személyes feltételekről, 10millió eurót keresne éves szinten, ráadásul ő maga is szeretne a Real Madrid-ba igazolni és nem Mancehster-be ahogy olvasni lehet egyes angol újságokba,ennek függvényében már ő maga is kezdeményezte Levy elnöknél,hogy hallgassák meg az ajánlatot a királyi gárdától, ennél többet ő nem fog tenni,tehát nem fogja a hisztit kiverni vagy hivatalos átigazolási kérelmet benyújtani.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 22., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 13:10
Én az El Confidencialon olvastam.Itt ki/mi a forrás?
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. július 22., hétfő 13:09
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 22., hétfő 13:04
Itt ki/mi a forrás?mohaola írta: A hírek szerint megegyeztünk Bale ügynökével a személyes feltételekről, 10millió eurót keresne éves szinten, ráadásul ő maga is szeretne a Real Madrid-ba igazolni és nem Mancehster-be ahogy olvasni lehet egyes angol újságokba,ennek függvényében már ő maga is kezdeményezte Levy elnöknél,hogy hallgassák meg az ajánlatot a királyi gárdától, ennél többet ő nem fog tenni,tehát nem fogja a hisztit kiverni vagy hivatalos átigazolási kérelmet benyújtani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 22., hétfő 12:58
Ja, mint RobinhonálHawer írta:Itassuk le és mondjuk neki hogy Juventushoz megy.ericco írta:Olasz hírek szerint a Napoli hajlandó lenne kifizetni a 40 milliót (37+3) Higuaínért, de maga a játékos nem igazán akar odaigazolni. Basszus, nem lehetne beinjekciózni valahogy, és akarata ellenére elvinni Nápolyba?
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 22., hétfő 12:46
Akkor ennyit a "Kaka terápiáról".A hírek szerint megegyeztünk Bale ügynökével a személyes feltételekről, 10millió eurót keresne éves szinten, ráadásul ő maga is szeretne a Real Madrid-ba igazolni és nem Mancehster-be ahogy olvasni lehet egyes angol újságokba,ennek függvényében már ő maga is kezdeményezte Levy elnöknél,hogy hallgassák meg az ajánlatot a királyi gárdától, ennél többet ő nem fog tenni,tehát nem fogja a hisztit kiverni vagy hivatalos átigazolási kérelmet benyújtani.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 22., hétfő 12:37
Én valami olyasmit olvastam, hogy 48 órás gondolkodási időt kér,ez idő alatt bizakodik benne, hogy az Arsenal meg tud egyezni a Real Madrid-al, az ágyúsok továbbra se hajlandóak 25-27 millió eurónál többet adni érte.ericco írta:Olasz hírek szerint a Napoli hajlandó lenne kifizetni a 40 milliót (37+3) Higuaínért, de maga a játékos nem igazán akar odaigazolni. Basszus, nem lehetne beinjekciózni valahogy, és akarata ellenére elvinni Nápolyba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 12:33
Azt is írják, hogy aranyos a Nápoly próbálkozása, de Higu Angliába vágyik, Chelsea vagy Arsenal.Itassuk le és mondjuk neki hogy Juventushoz megy.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 22., hétfő 12:30
Itassuk le és mondjuk neki hogy Juventushoz megy.ericco írta:Olasz hírek szerint a Napoli hajlandó lenne kifizetni a 40 milliót (37+3) Higuaínért, de maga a játékos nem igazán akar odaigazolni. Basszus, nem lehetne beinjekciózni valahogy, és akarata ellenére elvinni Nápolyba?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 22., hétfő 12:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 22., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 21., vasárnap 20:16
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem