HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 5., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 5., csütörtök 14:47
Irtam tegnap a meccstopicba,Totti 40 evesen jobban mozgott a hètvègènhehe írta:jajaturé highlightokat azért nézzétek meg a tegnapi meccsről![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. május 5., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 13:52
És én tőle fostam az egyik legjobban...hehe írta:jajaturé highlightokat azért nézzétek meg a tegnapi meccsről![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 5., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 5., csütörtök 13:36
Persze,tudom èn...azt gondolod nekem nem olyan volt mintha vallatnának?Süti írta:Nincs is ezzel semmi probléma, isten ments hogy fanyalogjak, nem azért írtam amit írtam.morientes írta: Itt most tènyleg csak a gyozelem volt a fontos....
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 5., csütörtök 12:41
Nincs is ezzel semmi probléma, isten ments hogy fanyalogjak, nem azért írtam amit írtam.morientes írta: Itt most tènyleg csak a gyozelem volt a fontos....
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 5., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 5., csütörtök 11:55
Casemirora mint a hímestojásra kell vigyázni, a legfontosabb lesz talán. Én azzal nem értek egyet, hogy mi lennénk az esélyesek. Az Atlético elképesztő motivált lesz, még azon felül is, mint ahogy eddig, mert ellenünk már veszítettek döntőt. Kiejtették a két nagyot, szerintem ők az esélyesek, ezek alapján. Az még benne lehet hogy túlpörgik az ügyet (kiállítás esetleg)A döntőre mindenképpen kelleni fog Casemiro, Benzema és egy 100%-os CR...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 5., csütörtök 11:52
A 442oons rájött, lehet van benne valami..dzsi91 írta:A cityt meg ne tőlem kérdezzétek hogy mit akart
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 5., csütörtök 11:39
Casemiro és Benzema elég lesz 60%osan is?hunmadridista írta:A döntőre mindenképpen kelleni fog Casemiro, Benzema és egy 100%-os CR...
Benne van természetesen. De hogy simán? Megint túl negatív vagy. Mi vagyunk az esélyesek. Uralni fogjuk a meccset, nekünk lesz jóval több helyzetünk, erre a nyakamat teszem. Csak nem lesz megint olyan szerencséjük, mint a BM ellen, mert ha van igazság, akkor már ellenük kiesnek. Az más, hogy örülök, hogy nem történt meg, mert őket le tudjuk nyomni, a Bayernt szerintem nem sikerült volna.hunmadridista írta:amúgy én egyáltalán nem lepődnék meg azon ha az Atletico legyőzne minket...simán benne van a pakliban...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. május 5., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. május 5., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 5., csütörtök 9:56
Ezt én sem értem hogy jött ki.Ursus írta:ha nem így lesz akkor azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy 180 perc 0-0 és tizik döntenek.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 5., csütörtök 9:43
A donto csak 90 perc. Ezert is van mas varosban.Ursus írta: 180 perc
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. május 5., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 5., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 5., csütörtök 9:32
Mindig ez a romantikázás...Süti írta:másrészt a Real Madridról beszélünk, ha célfocit szeretnék nézni, talán a másik madridi csapatnak szorítanék.Ettől függetlenül persze a szar talán túlzás, de ha nem a Real játszik, valószínűleg elkapcsoltam volna ezt a meccset.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 5., csütörtök 9:31
Itt most tènyleg csak a gyozelem volt a fontos,mindegy hogyan,mi modon,Benzema nem volt,Ronaldo sztm nem volt 100%,labdaszerzo kpnk sem volt,szal nyogvenyelosen de megvan.Ettől függetlenül persze a szar talán túlzás, de ha nem a Real játszik, valószínűleg elkapcsoltam volna ezt a meccset.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem