sebydani írta:Szombati magyar meccsre már 8 ezer értékben ad kockázatmentes élőt a bet.
Remélhetőleg most nem megy el, mint az osztrák hendi +2 H

Magyarokra végül rátoltad a kockázatmentes 3k-t?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 16., csütörtök 12:18
sebydani írta:Szombati magyar meccsre már 8 ezer értékben ad kockázatmentes élőt a bet.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 16., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 14., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 14., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 13., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 13., hétfő 17:11
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. június 13., hétfő 17:07
Akkor ez jött!Én két szelvényt toltam eddig:
1:
Francia győzelem pipa
Wales - Szlovák több, mint 1,5 gól
Angol - Orosz több, mint 1,5 gól
2.
Spanyol győzelem
Német győzelem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 13., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. június 11., szombat 1:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 11., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. június 10., péntek 23:29
HozzászólásSzerző: Roberto Carlos » 2016. június 9., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 26., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 14., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. május 5., csütörtök 14:43
erről viszont még érdeklődnék ha lehet, hogy ez mennyi idő után következik be? mert nem most tervezem abbahagyni a nagyobb tétes fogadásokat.Flash írta:de az biztos , hogy ha sokat nyersz egymás után akkor korlátozhatja a fogadóiroda a tét összegét
HozzászólásSzerző: Flash » 2016. május 5., csütörtök 11:29
Lehet igazad van és csak ezek vannak, de az biztos , hogy ha sokat nyersz egymás után akkor korlátozhatja a fogadóiroda a tét összegét. Nekem is volt ilyen persze amikor már nem ment ilyen sikeresen újra engedték a nagy összegű fogadástsebydani írta:Ja, értelek, erről nem tudtam, hogy ott van ilyen. Én nézelődtem egyébként az előbb, hátha a segítségére tudok lenni, de nem találtam ehhez kapcsolódóan érdemlegest.Flash írta:
Szerintem Beten is belehetett állítani, hogy mennyi lehessen a max tét, nehogy valaki szenvedély betegség miatt elbukja a vagyonát , gondolom ezen szeretne változtatni. Legalábbis Bwinen van erre lehetőség.A felelősségteljes szerencsejátékhoz kapcsolódóan pedig csak befizetési limitet találtam, önkitiltás stb. , tét emelést sehol, de hátha más tud ebben Az-nak segíteni. és csak én vagyok bamba
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 5., csütörtök 11:25
Ja, értelek, erről nem tudtam, hogy ott van ilyen. Én nézelődtem egyébként az előbb, hátha a segítségére tudok lenni, de nem találtam ehhez kapcsolódóan érdemlegest.Flash írta:
Szerintem Beten is belehetett állítani, hogy mennyi lehessen a max tét, nehogy valaki szenvedély betegség miatt elbukja a vagyonát , gondolom ezen szeretne változtatni. Legalábbis Bwinen van erre lehetőség.
HozzászólásSzerző: Flash » 2016. május 5., csütörtök 11:19
Szerintem Beten is belehetett állítani, hogy mennyi lehessen a max tét, nehogy valaki szenvedély betegség miatt elbukja a vagyonát , gondolom ezen szeretne változtatni. Legalábbis Bwinen van erre lehetőség.sebydani írta:Nekem ugyan semmi közöm hozzá, kinek milyen anyagi helyzete van, nem is rosszindulatból meg semmi, de a max. tét jelenleg a beten amit enged a rendszer ( Ft-ban) az 13.695.000.(Legalábbis ha rányomok a max. tétre akkor nekem ennyit dob oda) Az nem elég?Begépelni meg most betudtam 999.999.999-ig, de azt átdobja a másik összegre. Vagy félreértettelek?
![]()
Egyébként nem hiszem ez változtatható lenne bárhogy, bármennyi is legyen a max., ilyen a rendszer
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 5., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. május 5., csütörtök 10:48
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem