Szóval, ha megemelnék a fizetési ajánlatot, akkor szerintem rábólintana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 22., hétfő 12:58
Ja, mint RobinhonálHawer írta:Itassuk le és mondjuk neki hogy Juventushoz megy.ericco írta:Olasz hírek szerint a Napoli hajlandó lenne kifizetni a 40 milliót (37+3) Higuaínért, de maga a játékos nem igazán akar odaigazolni. Basszus, nem lehetne beinjekciózni valahogy, és akarata ellenére elvinni Nápolyba?
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 22., hétfő 12:46
Akkor ennyit a "Kaka terápiáról".A hírek szerint megegyeztünk Bale ügynökével a személyes feltételekről, 10millió eurót keresne éves szinten, ráadásul ő maga is szeretne a Real Madrid-ba igazolni és nem Mancehster-be ahogy olvasni lehet egyes angol újságokba,ennek függvényében már ő maga is kezdeményezte Levy elnöknél,hogy hallgassák meg az ajánlatot a királyi gárdától, ennél többet ő nem fog tenni,tehát nem fogja a hisztit kiverni vagy hivatalos átigazolási kérelmet benyújtani.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 22., hétfő 12:37
Én valami olyasmit olvastam, hogy 48 órás gondolkodási időt kér,ez idő alatt bizakodik benne, hogy az Arsenal meg tud egyezni a Real Madrid-al, az ágyúsok továbbra se hajlandóak 25-27 millió eurónál többet adni érte.ericco írta:Olasz hírek szerint a Napoli hajlandó lenne kifizetni a 40 milliót (37+3) Higuaínért, de maga a játékos nem igazán akar odaigazolni. Basszus, nem lehetne beinjekciózni valahogy, és akarata ellenére elvinni Nápolyba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 12:33
Azt is írják, hogy aranyos a Nápoly próbálkozása, de Higu Angliába vágyik, Chelsea vagy Arsenal.Itassuk le és mondjuk neki hogy Juventushoz megy.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 22., hétfő 12:30
Itassuk le és mondjuk neki hogy Juventushoz megy.ericco írta:Olasz hírek szerint a Napoli hajlandó lenne kifizetni a 40 milliót (37+3) Higuaínért, de maga a játékos nem igazán akar odaigazolni. Basszus, nem lehetne beinjekciózni valahogy, és akarata ellenére elvinni Nápolyba?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 22., hétfő 12:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 22., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 21., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. július 21., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 21., vasárnap 20:02
Kerlon írta:Szerintem nem jön Bale, de ha jönne, akkor eltudnék képzelni egy ilyet
----------Özil
Bale------------CR
csatár nélkül elöl ez a 3-as. Özil kiszolgálhatja a két vadállatot és még a csatár hiánya sem lenne eget rengető, mert mind a 2 magas, jól fejel, jól fedez és jól megtartja a labdát... Egyszer azért megnéznék egy ilyet. Lehet még Özil is letudna hozni egy 15 gól körüli szezont 30 gólpasszal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 21., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 21., vasárnap 17:50
Talán a Digisport adott egy-két meccset.Emlékszek hajnali 5-kor néztem az egyik meccsünket.Mythos90 írta:Köszi!
Amúgy én ezt csak álmodtam, vagy tényleg adta tavaly a tv a felkészülési meccseinket?(sport1-2re gondolok)
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 21., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 21., vasárnap 17:47
Mythos90 írta:A klub hivatalos oldalán nem lehet majd nézni élőben? Vagy mindenki azt fogja megrohamozni?
h3x0r írta:20:45-kor kezdodik a meccs, elotte negyed oraval gyere vissza es biztosan lesznek kirakva linkek. (egyebkent meg a realmadrid.com eloben kozvetiti)vito írta:Tudja valaki hol nézhetném meg a meccset élőben tv-n vagy neten?
rohadt magyar sport csatorna szarok
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 21., vasárnap 17:43
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. július 21., vasárnap 17:38
vito írta:Tudja valaki hol nézhetném meg a meccset élőben tv-n vagy neten?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 21., vasárnap 17:35
Raul Albiol a valenciaba nagyon is jó volt anno.Az más kérdés,hogy mind Ramos,mind Pepe azon a poszton minősigileg jobb.Mikor meg jött Varane,aki egy álomszezont futott,akkormeg pláne leértékelődött Albiol.kérdés, hogy Nacho eléri e Albiol szintjét? mert azért a 4. számú kh fog játszani időnként. tavaly 5 kh-nk volt (Nacho nélkül) és Albiol + Carvalho is volt pályán jócskán...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 21., vasárnap 17:22
20:45-kor kezdodik a meccs, elotte negyed oraval gyere vissza es biztosan lesznek kirakva linkek. (egyebkent meg a realmadrid.com eloben kozvetiti)vito írta:Tudja valaki hol nézhetném meg a meccset élőben tv-n vagy neten?
Jo kerdes. Meg fogja kapni a lehetoseget, az pedig mar csakis rajta mulik, hogy eljen is vele.Jim írta:kérdés, hogy Nacho eléri e Albiol szintjét? mert azért a 4. számú kh fog játszani időnként. tavaly 5 kh-nk volt (Nacho nélkül) és Albiol + Carvalho is volt pályán jócskán...
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 21., vasárnap 17:20
Carvalho dicsérte, szerinte ügyes.Jim írta:kérdés, hogy Nacho eléri e Albiol szintjét?
mert azért a 4. számú kh fog játszani időnként
tavaly 5 kh-nk volt (Nacho nélkül)
és Albiol + Carvalho is volt pályán jócskán...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem