mekkora üzlet lenne, de mekkora vicc is, hogy még haszonnal adnánk túl rajta

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. május 17., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 17., kedd 12:42
Segíthetek?Realista24 írta:James, PSG, 100 milla.
Megyek, csomagolni neki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 17., kedd 12:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 9., hétfő 7:10
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. május 8., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 8., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 5., csütörtök 13:47
Őt is max. akkor, ha allított labdából jöhetettziro4vr írta:Ennek tükrében az avatarod sem annyira meglepő.pheco írta:
Én azt bírtam Jamesben, hogy a képességeit bőven kimaxolja azzal, hogy jól ad be, nem csak úgy vaktában és rohadt jól lő. Azért egy jó formában lévő Jamesnél nagy fegyvertény, hogy 20-ról elég nagy eséllyel gólt akaszthat.Tulajdonképpen most inkább Beckhamet írtad le.
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 5., csütörtök 11:28
Azért ne mond már, hogy tegnap nem adott semmit a csapatnak, mert hülyét kapok..ziro4vr írta:Csak nem ad semmit a csapatnak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 5., csütörtök 11:11
Becks mondjuk nem volt lassú meg hajtósabb is volt, mint James. Elfogadnám a mostani csapatba isziro4vr írta: Ennek tükrében az avatarod sem annyira meglepő.Tulajdonképpen most inkább Beckhamet írtad le.
![]()
Ezért nem értem miért kéne vele várni még egy évet. Isco még csak-csak, ki tudja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 11:05
Ennek tükrében az avatarod sem annyira meglepő.pheco írta:
Én azt bírtam Jamesben, hogy a képességeit bőven kimaxolja azzal, hogy jól ad be, nem csak úgy vaktában és rohadt jól lő. Azért egy jó formában lévő Jamesnél nagy fegyvertény, hogy 20-ról elég nagy eséllyel gólt akaszthat.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 5., csütörtök 10:59
Pár játékosra fel lehet tenni ugyanezt a kérdést. Benz miért lett sokak kedvence az első 2 szezonja alapján? Bale miért lett Miro kedvence?ziro4vr írta:Amúgy akinek nagy kedvence lett, attól megkérdezhetem, hogy miért?Bár amúgy jó kis korrelációs elemzést lehetne csinálni, akinek Özil volt nagy kedvenc az jó eséllyel most itt Hameszt védi épp.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 5., csütörtök 10:20
Nem fognám ezt James-re. Az utolsó félórában jobban kellett tartanunk a bekapott góltól, mint előtte. Jobban visszaállt az egész csapat és átadták a területet a Citynek, akik szerencsére szinte meg sem próbáltak támadni.M1Ö írta:Bejött és oda lett a támadó focink... Lucas sem szállt be jól, de James.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 5., csütörtök 7:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 4., szerda 23:17
Ja és milyen jó azóta is Jesé. Vagy Isco.lordgabi írta:Nagyon tetszett az ősz eleji játéka, és amikor csatlakozott az előszezonban, nagyon megkedveltem Ancelotti kezei alatt. Most nincs mentség a védelmére, mindenképpen adnék neki egy új esélyt a következő szezonra, Isco is volt már komoly hullámvölgyben, Jesé is a sérülése után anno, szóval na, ennél már csak jobb lehet.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. május 4., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2016. május 4., szerda 23:01
Azért az őszi sérülése előttig szépen nyomta...Nem véletlenül várták akk sokan a visszatérésétziro4vr írta:Előtte se volt egy ász azért, hagyjuk már ezt. Volt egy kifutott vb, utána volt egy kifutott 2 hónap még lendületből és annyi. Nyilván jobb focista mint amit pl ma mutatott, de ez nem tehetséggondozó zrt, hanem Real Madrid. Menjen az oalszokhoz ott lehet ácsorogni meg van 5 perc labdát kezelni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 4., szerda 22:51
Jó igaz, akkor inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy ezen valaki meglepődött?Csabi írta:Azt, hogy leveszi senkitől zavartatva a labdát, és elgurítja a kapus mellett.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem