Mivel A por la undecima volt, ezért nem___Samy___ írta:Amugy tegnap mi volt ez az Undecimas polo? Nem korai meg egy kicsit?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 5., csütörtök 11:12
Mivel A por la undecima volt, ezért nem___Samy___ írta:Amugy tegnap mi volt ez az Undecimas polo? Nem korai meg egy kicsit?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 5., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 5., csütörtök 10:15
Az emelkedett elvárás, hogy ne legyen annyi eladott labda, amiből az ellenfél vígan kontrázhat? Vagy hogy ajtó-ablak helyzetben a játékos lekezelje a labdát és higgadtan elgurítsa a kapus mellett ahelyett, hogy seggre ülne? Emelkedett elvárás egy kis iramot várni egy BL elődöntőtől. Nem azt kifogásolta senki, hogy miért nem hugyoztak a játékosok vért a meccs után, vagy miért nem a fejüken dekázva adták a gólokat...Egy ilyen idénnyel a hátunk mögött nem tudom hogy emelkedtek meg ennyire az elvárások.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 9:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 5., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 5., csütörtök 9:53
Csak mi van, ha az utolsó 10 percben kapunk egy gólt? Azért kicsit más a helyzet, mintha mondjuk az első félidőben, vagy a második félidő elején. Ott hajthattak volna, tuti kapkodás meg szerencsétlenkedés lett volna belőle.füst írta:Ugyanakkor nem égett a ház, és amennyiben úgy lett volna, semmi perc alatt nagyobb fokozatra tudott volna kapcsolni a csapat.
Pont azért, mert ha már ilyen jól alakultak a dolgok a kezdeti nehézségek után, akkor érthető, hogy most már szeretné a drukker, ha a csapat kimaxolná a lehetőségeit.füst írta:Egy ilyen idénnyel a hátunk mögött nem tudom hogy emelkedtek meg ennyire az elvárások.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 5., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 5., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. május 5., csütörtök 9:42
Pont azért estek ki,mert mentek ész nélkül előre amikor már ledolgozták a hátrányt.Bayern végig támadta az egész meccset, az Atletico mégis talált egy gól, ami nekik bőven elég is volt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 5., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 5., csütörtök 9:34
Amugy rajta volt Navas,kipaskolta volna ha lejjebb megy.rashidm írta:Jah.Remy írta:Baszhattuk volna a nagyobb fokozatot, ha a 85. Perc utan golt kapunk.utolag persze eleg volt, de rohadtul nem volt biztonsagos az, amit tegnap csinaltunk.
Nem tudom, mikor volt az az Aguero lövés (ha jól melékszem a vége fele volt), de ha az beakad, akkor az eléggé arconcsapta volna a csapatot... Nem volt annyira jó ez az 1-0-s eredmény tartása.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 9:15
Jah.Remy írta:Baszhattuk volna a nagyobb fokozatot, ha a 85. Perc utan golt kapunk.utolag persze eleg volt, de rohadtul nem volt biztonsagos az, amit tegnap csinaltunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 5., csütörtök 9:09
HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 5., csütörtök 9:06
Vajon miért? Nem volt rá ezeregy példa?Miért érzed ezt annyira 100%-ra, hogy a bekapott gól után hajtottunk volna
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 8:58
Miért érzed ezt annyira 100%-ra, hogy a bekapott gól után hajtottunk volna és rúgtunk volna még 1-et?füst írta:Ugyanakkor nem égett a ház, és amennyiben úgy lett volna, semmi perc alatt nagyobb fokozatra tudott volna kapcsolni a csapat. Úgy érzed hogy nem?
HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 5., csütörtök 8:52
Ezen olyan nagyon azért nem lepődtem meg.Remy írta:Én nem értem
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 5., csütörtök 8:13
2 éve elég szépen ledaráltunk mindent a döntőig.Aztán ott vért izzadtunk,most pont lehet fordítva lesz.Anthony írta: Mondjuk eddig a BL szezonunk semmi extra, valahogy nem lepődnék meg ha nem húznánk be, ilyen simán nem nagyon lehet BL-t nyerni, legjobb esetben is a döntőben meg fogunk szenvedni valahogy úgy, mint 2 éve, de lehet most összejön az argentín macsónak...remélem nem..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 5., csütörtök 8:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 5., csütörtök 8:00
Én nem értem miért hiszitek azt, hogy ez a meccs ennyire egyszerű volt. Tartalékoltunk, meg ennyi kellett stb. 1 apró bakira voltunk a kieséstől. 1 gólt bármikor, bárki makkolhat. 2-0 után érthető lett volna, de az 1 gólos előny, annak tudatában, hogy az idegenbeli gól a vesztünket okozhatja, édes kevés. Persze szerencsénk volt valamilyen szinten, hogy a City ennyire gyengén muzsikált támadásban, (nyilván azért a csapat is közrejátszott ebben) de ez továbbra sem jelenti azt, hogy nem kellett volna ennél több. Bayern végig támadta az egész meccset, az Atletico mégis talált egy gól, ami nekik bőven elég is volt.füst írta: Ennek tudatában felelőtlen lett volna tegnap ész nélkül hajtani a további gólokért. Megvoltak a lehetőségek, ennél több nem kellett.
HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 5., csütörtök 7:52
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem