Már meg is van:
Grenier:
"Ez a világ legjobb klubja? Ennyire képesek? Még egy barátságos meccsen is a játékvezető segítségére vannak rászorulva?(*hosszusípolás ) Felháborító! Végig jobbak voltunk. (*sípolás).."
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. július 24., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 24., szerda 23:23
ateeemadrid írta:Lemaradtam a meccs jelentős részéről, Isco, Carvajal és Illara milyenek voltak?
Casemiro ahogy látom nem volt rossz, csak az utolsó kb. 15 percet láttam, de jó kis labdákat osztott + gólt is fejel, egyelőre tetszetős, persze ne hamarkodjunk el semmit.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. július 24., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 24., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. július 22., hétfő 21:46
...de legalább nem harapTény, hogy nem 1 Suarez
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 22., hétfő 18:45
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 22., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 15:06
Nem divatból.Nem csípem alapból a franciákat(miért,az magánügy)de Benzemaba látom azt a lehetőséget, amit más pl Özilben.Ennek aztán a divatnak az ég világon semmi köze.Most mondjam hogy Bale is divat lett?Mer az lett.De nàlad,öreg barátom,meg ő az isten.100X inkább mint nálam Benzema(aki nálam nem isten,csak egy nagy lehetőség,aki ha idén se váltja be a hozzáfűzött reményeket,húzzon inben a büdös pEzt jól látod. Talán azért mert nem a valós teljesítmény alapján ítél a többség,hanem divatból és mert kinek ki a kedvence.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 22., hétfő 9:35
Bíztos vagyok benne, hogy nem fogja elnézni neki se Carló se Zizu a lézengést és élesebb meccsen menni fog mint a güzü, ha persze nem akar a padon csücsülni... Amùgy Cheryshev sem volt rossz a baloson. Coentraotól jobb szintet hozott az biztos. Itt majd az amcsi tùrán lesznek szerintem jobban villogások főleg, ha kikapjuk a Chelseat ellenfélnek akkor Mou ellen menni fognak a srácok mint a meszesAnthony írta:Ha Modric meg Isco nagy formában lesznek (márpedig abban lesznek), és Özil barát folytatja a sétafikálást, akkor jövőre mehet ő is isten hírével. Idén el kell takarítani Kakát, DM-et és Higuaint. Jövőre húzhat Özil meg Arbeloa, és ha jókat igazolunk akkor már pofás lesz a keret.Géci írta:Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 22., hétfő 8:23
Meccs elején direkt őt figyeltem és örültem, hogy végre más szerepkört kapott és a védelem előtt volt szinte a félpályát alig lépte át. Aztán pár percre rá úgy sprintelt előre, hogy ő lett az első emberGéci írta:Amit külön ki szeretnék emelni, hogy végre valaki észrevette, hogy Khedirának nem szabad előre mennie. Azon a poszton amin tegnap volt nem is volt vészes...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 22., hétfő 8:21
Ha Modric meg Isco nagy formában lesznek (márpedig abban lesznek), és Özil barát folytatja a sétafikálást, akkor jövőre mehet ő is isten hírével. Idén el kell takarítani Kakát, DM-et és Higuaint. Jövőre húzhat Özil meg Arbeloa, és ha jókat igazolunk akkor már pofás lesz a keret.Géci írta:Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 22., hétfő 8:10
HozzászólásSzerző: koco » 2013. július 22., hétfő 7:31
Ezzel én is maximálisan egyetértek. Remélem legalább kipróbálás szintjén megvalósul az edzőmeccseken.Toky írta: Én személy szerint Modricnak adnám Isco tegnapi helyét (mögötte Illarramendi és Khedira/Casemiro), és megnézném, hogy mit tud Isco a jobb oldalon. Remélem erre is kapunk hamarosan választ.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 22., hétfő 7:02
1-2 fellángolást leszámítva szerintem Benzemának sem volt egy 2 hónaposnál jobb szériája. Persze a potenciál megvan benne IS(!). Nem nagyon értem, hogy kettő, eddig kb azonos teljesítményt lehozó (posztjukhoz mérten) játékos megítélése hogyan lehet ennyire eltérő...
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 22., hétfő 2:41
A padon mivel játsszon?koco írta:Látom másoknak is feltűnt, hogy Özilnek nem igazán feküdt a jobb oldal. A "tömörülés" is ebből keletkezett szerintem. Isco talán jobban bejátszotta volna azt az oldalt, Özil pedig játszhatott volna ott, ahová való.
HozzászólásSzerző: koco » 2013. július 22., hétfő 1:04
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 22., hétfő 0:51
akkor meg nem értem miért tartogatjuk még itt kakát, percet nem fog kapniDM lesz a vége, ha ez így marad az átigazolási piac. Vagy Jesé.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 22., hétfő 0:26
1-2 fellángolást leszámítva szerintem Benzemának sem volt egy 2 hónaposnál jobb szériája. Persze a potenciál megvan benne IS(!). Nem nagyon értem, hogy kettő, eddig kb azonos teljesítményt lehozó (posztjukhoz mérten) játékos megítélése hogyan lehet ennyire eltérő... Mindegy, részemről lezártnak tekintem a témát, majd esetleg októberben visszatérhetünk rá, addig kár is fecsérelni erre a betűt. A bizalmat mindenki megérdemli, új szezon, új edző, új játékszisztéma, ameddig nem látjuk egyértelműen, hogy kinek mennyire fog feküdni ez az új dolog, addig szerintem teljesen értelmetlen a MI játékosain már-már habzó szájjal történő savazása.Galacticos írta:3éve van itt.Mythos90 írta: Nekem csak az a bajom, hogy sokan a rohadt tavalyi idény alapján ítélkeznek fölötte,
abból egy szezont kurva jól kezdett de lesérült az alapján ítéljem meg?
3év alatt, tavalyi év ide vagy oda volt 2 jó hónapja, onnantól csak fellángolások. meg előtte is.amúgy no offense, de nem unod még benzema folyamatos savazását?miró írta:az jó.. de kezdjük vele egy szezont..
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 22., hétfő 0:23
DM lesz a vége, ha ez így marad az átigazolási piac. Vagy Jesé.___Samy___ írta:hát most mondanám, hogy ezt nem vártam, de nem így vanViszont Özilt megszivatta, a németnek nagyon nem feküdt a jobb szél, bár egyszer szépen elment vonal mellett, de amúgy semmi. Carletto remélem megoldja, hogy együtt legyenek a pályán, de nem így. Ez csak Isconak volt jó.
nem tudom mi lesz így a jobb oldalunkkal
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem