Csak azt nem értem,hogy nekik miért fáj,hogy nem mindenki olyan tökéletes mint ők?
Ha nekem és nekünk Real szurkolóknak megfelel az,hogy kiscsapatként nyerünk ellenük...Ha mi nekünk jó az arrogáns Cr,ha mi szeretjük Pepét nekik ez miért fáj? Miért akarják hogy mindenki olyan fantörpikus legyen mint ők? Akkor mindenki több lenne mint egy klub...
Én nekem bőven megfelel,ha surranó pályán bejuthatunk a bl döntőbe és ott kiscsapatként védelezve legyűrnénk a bayernt... Kicsattannék örömömben ha 12 pontos hátrányból nyernénk ligát...
Ha ők annyira nagyra tartják magukat akkor miért akarják,hogy mindenki olyan tökéletes,sportszerű és tisztelettudó legyen mint ők?
Mondjuk tudom,hogy nekik fáj ha 30ezer betis szurkoló üvölti az "atleti,atleti" rigmust és az irónikus "canpeonest" ... Én szeretem az ilyeneket,főleg amikor Cé-t fütyülik,annál nagyobb öröm utána a Calma...
Senki nem lehet és nem is akar olyan lenni mint ők,ezt kéne már elfogadják...
Xavi te kis ratyi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams