OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: OFF
Óvatosan az ilyen kinyilatkoztatásokkal, mert utána kilépsz a fejlett nyugatra és néhol igencsak meg fogsz lepődniziro4vr írta:Nyilván védenék magukat, de ezek a tüntetések meg betiltás..szóval ilyen nincs egy egészséges piacon vagy gazdaságban.rashidm írta: Szerintem csak ennyi a bajuk, de az nagyon.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát valószínűleg igen. Nyilván egy taxis belépési költsége nagyobb, viszont a bevétele is. Voltak cikkek meg adatok, hogy a forgalmuk mennyivel esett vissza az uber óta. Nyilván védenék magukat, de ezek a tüntetések meg betiltás..szóval ilyen nincs egy egészséges piacon vagy gazdaságban. Tiltsuk be ami innovatív, ami új, amit szeretnek az emberek.rashidm írta: Szerintem csak ennyi a bajuk, de az nagyon.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Uber jobb.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Két odlala van az éremnek. Egy taxisnak többféle költséggel meg ellenőrzéssel kell megbírkóznia, nem is megy minden zsebbe stb. Az uber meg számos olyan főként platform adta előnnyel bír, amivel a taxisok nem gondolok itt a közösségi felületekre és magára a rendszerre egyébként. Nem akarok belemenni, komoly elemzéseket lehet találni az interneten ami azért rávilágít, hogy a taxisok sincsenek könnyű helyzetben, meg persze nehéz megszokni, hogy a kényelmes monopolhelyzetnek annyi. Viszont egy új és kedvező piaci belépőre nem lehet egyszerűen logikus lépés annak betiltása. Az nonszensz. Kivéve persze Magyarországon.rashidm írta:Ezzel az Uber tiltás...
Csak nekem tűnik úgy, hogy nem akarják a taxisok hogy 300-400k helyett (nem tudom mennyit kereshetnek tisztán, most mondtam valamit) 250k-t vigyenek haza?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezzel az Uber tiltás...
Csak nekem tűnik úgy, hogy nem akarják a taxisok hogy 300-400k helyett (nem tudom mennyit kereshetnek tisztán, most mondtam valamit) 250k-t vigyenek haza?
http://444.hu/2016/05/04/keptelenek-a-r ... ak-a-vevok először is az esetért:
másodszor meg: ezek a rendőrök tényleg annyira hülyék, hogy nem hallottak még a repülő üzemmódról?

másodszor meg: ezek a rendőrök tényleg annyira hülyék, hogy nem hallottak még a repülő üzemmódról?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
HahaRealista24 írta:Mondd, hogy kérsz két kiló karajt nyersre "sütve"KAG írta:Az lesz, az lesz.
Csak mondom hátha van valakinek valami tapasztalatHa veszi a lapot, akkor rendben vagytok.

Patent lenne amúgy nagyon!
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondd, hogy kérsz két kiló karajt nyersre "sütve"KAG írta:Az lesz, az lesz.
Csak mondom hátha van valakinek valami tapasztalat

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kérdezd meg tőlük.Valaki szépkártyázik még rajtam kívül?
Láttam pár hentest, hogy elfogadják. Ott, akkor csak sültkolbálszt meg frissensülteket tudok vásárolni vele(mert hivatalosan így van) vagy leszarják és kiadják a nyers húst is?

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valaki szépkártyázik még rajtam kívül?
Láttam pár hentest, hogy elfogadják. Ott, akkor csak sültkolbálszt meg frissensülteket tudok vásárolni vele(mert hivatalosan így van) vagy leszarják és kiadják a nyers húst is?
ZIDANE
Sziasztok!
Ha van valaki, aki érez magában annyi erőt, hogy 10, maximum 15 percig használná a Photoshopot a kedvemért, annak nagyon megköszönném, ha felkeresne privátban.
Ha van valaki, aki érez magában annyi erőt, hogy 10, maximum 15 percig használná a Photoshopot a kedvemért, annak nagyon megköszönném, ha felkeresne privátban.

- András93
Egyedüli volt a kategóriájában.P. Krisz írta:Az megvan hogy , Gáspár Győző Fitneszversenyt nyert ?![]()

A Fitman. Az a zöld ruha is.

Hmm, nem is rossz ötlet, köszi a tippet!MesQueUnClub írta:Tudom ajánlani, hogy google playből vagy appstoreból húzd le a telódra/tabira a tekekom alkalmazását, az legalább működik.
Félelmetes, hogy egy ekkora cég megengedheti ezt magának.csababarca írta:Ha éppen működik, akkor is laggol az oldal, alig tölt be, botrány.
Amúgy jópár éve használhatóbb volt ez az új dizájn ami bejött ez katasztrófa.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Tudom ajánlani, hogy google playből vagy appstoreból húzd le a telódra/tabira a tekekom alkalmazását, az legalább működik.Sierra írta:Annyira jó, hogy van a telekom.hu remekbeszabott weboldala (egy rakás hulladék fos), amin egész nap nem tudok belépni, hogy kiegyenlítsem a számlámat.![]()
![]()
Egyszerűen felháborító, már-már vérlázító, hogy egy ekkora cégnek rendszeresen (többször volt már ilyen problémám) nem lehet használni a weboldalát, mert szimplán FOS.![]()
![]()

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha éppen működik, akkor is laggol az oldal, alig tölt be, botrány.Sierra írta:Annyira jó, hogy van a telekom.hu remekbeszabott weboldala (egy rakás hulladék fos), amin egész nap nem tudok belépni, hogy kiegyenlítsem a számlámat.![]()
![]()
Egyszerűen felháborító, már-már vérlázító, hogy egy ekkora cégnek rendszeresen (többször volt már ilyen problémám) nem lehet használni a weboldalát, mert szimplán FOS.![]()
![]()
Amúgy jópár éve használhatóbb volt ez az új dizájn ami bejött ez katasztrófa.
Győzike meg, no komment. Az a testy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Annyira jó, hogy van a telekom.hu remekbeszabott weboldala (egy rakás hulladék fos), amin egész nap nem tudok belépni, hogy kiegyenlítsem a számlámat.
Egyszerűen felháborító, már-már vérlázító, hogy egy ekkora cégnek rendszeresen (többször volt már ilyen problémám) nem lehet használni a weboldalát, mert szimplán FOS.

Egyszerűen felháborító, már-már vérlázító, hogy egy ekkora cégnek rendszeresen (többször volt már ilyen problémám) nem lehet használni a weboldalát, mert szimplán FOS.