Ezen meghaltam...rashidm írta:(talán hilton)

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 5., csütörtök 16:03
Ezen meghaltam...rashidm írta:(talán hilton)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 15:25
Akkor azt nem kéne betiltani/büntetni, amikor 3-4x áron viszik el a külföldieket?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 5., csütörtök 15:24
Mobil appal jelezheted utigenyed, es egy masik app hasznalo folvehet a sajat kocsijaval, ha akar. Olcsobb mint a taxi.Becksy23 írta:Mi az az Uber?
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. május 5., csütörtök 15:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. május 5., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 5., csütörtök 14:46
Eddig az agyiszintig nem jutottak még el.d.gergo írta:Nem tudom, azért kérdezem: a taxisok nem használhatják az Ubert?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. május 5., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 5., csütörtök 13:55
Óvatosan az ilyen kinyilatkoztatásokkal, mert utána kilépsz a fejlett nyugatra és néhol igencsak meg fogsz lepődniziro4vr írta:Nyilván védenék magukat, de ezek a tüntetések meg betiltás..szóval ilyen nincs egy egészséges piacon vagy gazdaságban.rashidm írta: Szerintem csak ennyi a bajuk, de az nagyon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 11:09
Hát valószínűleg igen. Nyilván egy taxis belépési költsége nagyobb, viszont a bevétele is. Voltak cikkek meg adatok, hogy a forgalmuk mennyivel esett vissza az uber óta. Nyilván védenék magukat, de ezek a tüntetések meg betiltás..szóval ilyen nincs egy egészséges piacon vagy gazdaságban. Tiltsuk be ami innovatív, ami új, amit szeretnek az emberek.rashidm írta: Szerintem csak ennyi a bajuk, de az nagyon.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 11:02
Szerintem csak ennyi a bajuk, de az nagyon.ziro4vr írta:meg persze nehéz megszokni, hogy a kényelmes monopolhelyzetnek annyi.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 5., csütörtök 10:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 10:58
Két odlala van az éremnek. Egy taxisnak többféle költséggel meg ellenőrzéssel kell megbírkóznia, nem is megy minden zsebbe stb. Az uber meg számos olyan főként platform adta előnnyel bír, amivel a taxisok nem gondolok itt a közösségi felületekre és magára a rendszerre egyébként. Nem akarok belemenni, komoly elemzéseket lehet találni az interneten ami azért rávilágít, hogy a taxisok sincsenek könnyű helyzetben, meg persze nehéz megszokni, hogy a kényelmes monopolhelyzetnek annyi. Viszont egy új és kedvező piaci belépőre nem lehet egyszerűen logikus lépés annak betiltása. Az nonszensz. Kivéve persze Magyarországon.rashidm írta:Ezzel az Uber tiltás...
Csak nekem tűnik úgy, hogy nem akarják a taxisok hogy 300-400k helyett (nem tudom mennyit kereshetnek tisztán, most mondtam valamit) 250k-t vigyenek haza?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 5., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 20:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 17:10
HahaRealista24 írta:Mondd, hogy kérsz két kiló karajt nyersre "sütve"KAG írta:Az lesz, az lesz.
Csak mondom hátha van valakinek valami tapasztalatHa veszi a lapot, akkor rendben vagytok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 4., szerda 16:44
Mondd, hogy kérsz két kiló karajt nyersre "sütve"KAG írta:Az lesz, az lesz.
Csak mondom hátha van valakinek valami tapasztalat
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 4., szerda 16:32
Kérdezd meg tőlük.Valaki szépkártyázik még rajtam kívül?
Láttam pár hentest, hogy elfogadják. Ott, akkor csak sültkolbálszt meg frissensülteket tudok vásárolni vele(mert hivatalosan így van) vagy leszarják és kiadják a nyers húst is?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2016. május 4., szerda 16:19
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem