fiore írta:Szerintem is a legjobb megoldás ma Isco. Sajnos idén elég halovány, viszont az ilyen fontos meccseken mindig kihajtja magát ( sajnos ezt pozitív dologként kell emlegetni, pedig ennek alapnak kéne lennie), védekezésben amit tud, azt tökéletesen megcsinálja. Más kérdés, hogy nem mindig elég az a védekezés, amit tud.
Támadásban meg sajnálatos módon lutri. Kapu előtt/szélen sokszor balfasz, többet cselez, mint kéne, viszont a kp-n nem szokta túlszínezgetni a dolgot szerencsére. Megkapja a labdát, aztán továbbadja. Oldalpasszok, kiugratások jó ütemben rendre jönnek tőle, de úgy tűnik soha nem lesz az a játékos, aki egyedül kirángatja a csapatot a szarból.
(Ma esetleg még megpróbálhatja. )
Szerk.: természetesen Casemiro hiányában a legjobb megoldás
Nem tudom, Isconak mindig adottsága megvan a leírtakhoz szerintem. Amikor Ancelotti elkezdte itt a munkásságát, akkor is a kis görbelábú volt az, aki kihúzott minket eleinte a kakából. Én többekkel ellentétben nem adnám el és még rászolgálna némi bizalomra. Céltudatosabb focira kell ösztökélni, mert szerintem az első két évében jól láthatóan melózott, hasznos tagja volt a csapatnak és a focihoz sem hülye. Ő közel sem reménytelen eset csak meg kell tanulni használni, kezelni. Szerintem Zizou is így van ezzel és remélem, hogy nem kótyavetyéljük el még idén.
Szerintem labdatartásban is remek, kis területen való cselezésben meg a legjobbunk szerintem, csak ezt még jelenleg nem tudjuk kihasználni csapat szinten, pedig a támadó harmadba pont ilyenre van szükségünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K