Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 4., szerda 13:00

Amúgy hány részt láttál belőle? Csak azért kérdem, mert elsőre nekem sem igazán akarta beadni a sorozat, de második nekifutásra elkapott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 4., szerda 12:58

Akkor szedd rá Gergőt, hogy építsen egy GoT filtert a fórumba :mrgreen:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 4., szerda 12:56

Remy írta:Még 8. :shifty: Aztán az évad utáni találgatások, szóval.... SOK. :lol:

Inkább toljad le te is, jobban jársz.
No way.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 4., szerda 12:52

Még 8. :shifty: Aztán az évad utáni találgatások, szóval.... SOK. :lol:

Inkább toljad le te is, jobban jársz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 4., szerda 12:51

Hány rész van még ebből passzátok meg :-(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 4., szerda 12:44

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azor Ahai

Az ő újjászületését háromfejű sárkánnyal hozzák mindig összefüggésbe. Nos, van három sárkányunk. Az egyiknek, a legnagyobbnak már van lovasa Daenerys személyében. Tyrion is a legutolsó részben megtette az első lépést. Nem nehéz kitalálni, ki lesz a harmadik. Szóval a legtöbb teória szeirnt a prófécia nem pontos, és nem egy kiválasztottról szól, hanem mindjárt háromról.

Tyrion picit kilóg a sorból, mert nem folyik az ereiben a régi uralkodók vére, elméletileg. Gyakorlatilag Tywin utálta, nem véletlenül. Sejtette, érezte, hogy nem az övé (ráadásul a felesége is belehalt a szülésbe), a könyvben is többször említik, hogy Tyrionnak sokkal világosabb a haja, mint a többieké, már-már fehéres. Nem kizárt, hogy az örült király melgátogatta párszor Joannat, Tyrion édesanyját. A törpe termet is ezt támazstja alá, mivel tudjuk, hogy a Targaryenektől nem állt messze a vérfertőzés, sőt.
Merci Zizou!

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 4., szerda 12:06

GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azor Ahai story mégis Danyre illik legjobban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 12:04

Norbii írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg a tűz daenerys a jég pedig Jon és én a 3. könyv óta úgy érzem hogy ebből egy esküvő lesz a könyv végén, csak hogy tartsák magukat a hagyományokhoz. Persze titokban még mindig egy Dany & Jorah happy endért álmodok. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Raegar = tűz, Lyanna = jég, szerelem daluk (gyermekük) Jon Snow, mint főszereplő, mint rejtett címszereplő. Eddig ő az egyetlen, aki jó döntéseket hoz és nem Önös érdekeket képvisel, hanem a világát próbálja menteni, hogy minden jól alakuljon a királyságban. Tyrion és Daenerys hasonlóak, de nem ennyire látják még át a dolgokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 4., szerda 11:45

Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://9gag.com/gag/aKqZyK6?ref=fbp
Hát ez a Martin nagyon penge, nem tudom, hogy lehet ilyen összetett dolgot kitalálni, megírni stb stb. :salute:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Top komment: Hodor is Jons Father :lol: Az mekkora fordulat lenne.. :lol:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 4., szerda 11:29

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg a tűz daenerys a jég pedig Jon és én a 3. könyv óta úgy érzem hogy ebből egy esküvő lesz a könyv végén, csak hogy tartsák magukat a hagyományokhoz. Persze titokban még mindig egy Dany & Jorah happy endért álmodok. :D

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. május 4., szerda 11:21

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrion biztos hogy nem Targaryen, csak tud dolgokat a sárkányokról. A cím szerintem a tűz (sárkányok) és jég (mások)-ra utal. Ja és Planetos nem föld.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 10:54

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://9gag.com/gag/aKqZyK6?ref=fbpAkkor tényleg minden jel arra utal, hogy Jon Snow Targaryen és Stark keverék és ő a Tűz és jég dala, kibaszott nagy!!!!!!!! :happy: És akkor több, mint valószínű, hogy azért van 3 sárkány is és, azért nem ették meg Tyriont, mert ő a 3. élő Targaryen és ők lehetnek a föld megmentői. Mivel mindegyik racionálisan gondolkozik és nem csak a hatalomvágy vezérli őket...
Hát ez a Martin nagyon penge, nem tudom, hogy lehet ilyen összetett dolgot kitalálni, megírni stb stb. :salute:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 4., szerda 10:27

ThePilgrim írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rhaegart Robert ölte meg a tridenti csatában. Itt Nedék a királyi testőrség tagjaival harcolnak, a kétkardos arc pedig Ser Arthur Dayne, a Hajnal Kardja, a testőrség akkori parancsnoka.
Na ezt nem vágtam, köszi, akkor ezt benéztem. :mrgreen:

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 4., szerda 10:24

ikarus93 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az nem Robert, pont hogy legfőképpen ő előle titkolták azt hogy Rhaegarnak gyereke született Lyannatol. Aki ugye Jon.
Ha Robert megtudta volna akkor megölte vagy megölette volna Jon-t
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem mondtam, hogy megtudja, viszont ő ölte meg Rhaegart, ki más lenne akkor az a szakállas fiatal csávó? Én valami olyat képzelek el, hogy Lyanna esetleg belehalt a szülésbe, Ned közben eltünteti a kicsit, pont amiatt amit mondtál, viszont Robert azt hiszi, hogy közben Rhaegar ölte meg a lányt. Talán anno volt is erről valami párbeszéd Robert és Ned között, már annyira nem emlékszem azokra a részekre...

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2016. május 4., szerda 10:18

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rhaegart Robert ölte meg a tridenti csatában. Itt Nedék a királyi testőrség tagjaival harcolnak, a kétkardos arc pedig Ser Arthur Dayne, a Hajnal Kardja, a testőrség akkori parancsnoka.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. május 4., szerda 10:17

GoT 6x02

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!GoT 6x02 vs. Apollo 13

(spoiler a videó ofkorsz)

https://www.youtube.com/watch?v=tGJ_kOu2raI :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. május 4., szerda 10:09

reeed_ati írta:Game of Thrones Season 6 Episode 3 promo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még nem láttam tegnap, de ebben benne is van, amiről lejjebb beszéltem, az utolsó felében Brann megint visszaemlékszik és ott van a fiatal Ned + gondolom a szakállas mellette Robert. AZ a kétkardos csávó meg értelem szerűen Rhagar, elég badass figura na, ha nem tudnám mi lesz a vége a harcnak, akkor simán neki szurkolnék. :mrgreen: Váróós már nagyoon...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az nem Robert, pont hogy legfőképpen ő előle titkolták azt hogy Rhaegarnak gyereke született Lyannatol. Aki ugye Jon.
Ha Robert megtudta volna akkor megölte vagy megölette volna Jon-t
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. május 4., szerda 9:58

Game of Thrones Season 6 Episode 3 promo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még nem láttam tegnap, de ebben benne is van, amiről lejjebb beszéltem, az utolsó felében Brann megint visszaemlékszik és ott van a fiatal Ned + gondolom a szakállas mellette Robert. AZ a kétkardos csávó meg értelem szerűen Rhagar, elég badass figura na, ha nem tudnám mi lesz a vége a harcnak, akkor simán neki szurkolnék. :mrgreen: Váróós már nagyoon...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 4., szerda 6:32

Norbii írta:
könyv spoiler az előző spoilerről
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk van egy olyan érzésem hogy aki a hídnál volt az nem euron hanem victorian. Más érv nincs a kinézete miatt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Euron lesz pedig.
Victarion talán nem is fog szerepelni benne.
Majd kiderül, azért a monológ elég badass volt. Csak kicsit pufinak tűnt a képe nekem :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 4., szerda 6:29

Hát mindenképp jobb kezdés mint az elöző évad, de ez se az igazi az első négyhez képest. Arya és Bran szála meg egy jó nagy ürülék. A könyvben az egyik legizgalmasabb erre kapunk egy jól megcsonkított, megerőszakolt zs kategos megvalósítást. Pfej. :|

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az új Grayjoynál pedig miféle színészt találtak? Egyáltalán nem hasonlít a könyvbelihez, aki az egyik legbadesebb karakter..

könyv spoiler az előző spoilerről
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk van egy olyan érzésem hogy aki a hídnál volt az nem euron hanem victorian. Más érv nincs a kinézete miatt.

Vissza: