Az már elfogyott, csak fácán vansebydani írta:Tegnap óta ott ülsz és még mindig kőbányait iszol?

Amúgy, ötös opcióra nem gondolt senki
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 14:35
Az már elfogyott, csak fácán vansebydani írta:Tegnap óta ott ülsz és még mindig kőbányait iszol?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. május 4., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 4., szerda 14:25
Tegnap óta ott ülsz és még mindig kőbányait iszol?nmate írta:Gondolom én innen a fotelből.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 14:20
Őket kell amúgy széthúzni, Kroos és Modric labdatartásnál mélyen kell legyen, akkor ki kell lépniük és elég nagy területek nyílhatnak.J. Dee írta:Fernando-Fernandinho kettőssel
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2016. május 4., szerda 14:16
Persze, James lassú, de aki azon a poszton fog játszani, az pont nem a City gyors embereivel fog találkozni, hanem inkáb a Fernando-Fernandinho kettőssel, ők meg simán elnyomják Iscot.morientes írta:Szerintem meg pont hogy nem,a city gyorsan át akarja majd játszani a kp-t,Hamesz gyorsaságával meg elmehetunk az istenkertjèbeszartfurèszelni...Alapvetően egyik se érdemelné meg, nekem a lentebb írtak miatt James jobban illik a mai meccsbe,
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 4., szerda 14:00
Szerintem meg pont hogy nem,a city gyorsan át akarja majd játszani a kp-t,Hamesz gyorsaságával meg elmehetunk az istenkertjèbeszartfurèszelni...Alapvetően egyik se érdemelné meg, nekem a lentebb írtak miatt James jobban illik a mai meccsbe,
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 13:37
Szerintem Becksy erre gondolt.Berti írta:Kétlem, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen ZZ új felállásal küldené fel a fiukat..
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 4., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. május 4., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 12:38
Nem tudom, Isconak mindig adottsága megvan a leírtakhoz szerintem. Amikor Ancelotti elkezdte itt a munkásságát, akkor is a kis görbelábú volt az, aki kihúzott minket eleinte a kakából. Én többekkel ellentétben nem adnám el és még rászolgálna némi bizalomra. Céltudatosabb focira kell ösztökélni, mert szerintem az első két évében jól láthatóan melózott, hasznos tagja volt a csapatnak és a focihoz sem hülye. Ő közel sem reménytelen eset csak meg kell tanulni használni, kezelni. Szerintem Zizou is így van ezzel és remélem, hogy nem kótyavetyéljük el még idén.fiore írta:Szerintem is a legjobb megoldás ma Isco. Sajnos idén elég halovány, viszont az ilyen fontos meccseken mindig kihajtja magát ( sajnos ezt pozitív dologként kell emlegetni, pedig ennek alapnak kéne lennie), védekezésben amit tud, azt tökéletesen megcsinálja. Más kérdés, hogy nem mindig elég az a védekezés, amit tud.
Támadásban meg sajnálatos módon lutri. Kapu előtt/szélen sokszor balfasz, többet cselez, mint kéne, viszont a kp-n nem szokta túlszínezgetni a dolgot szerencsére. Megkapja a labdát, aztán továbbadja. Oldalpasszok, kiugratások jó ütemben rendre jönnek tőle, de úgy tűnik soha nem lesz az a játékos, aki egyedül kirángatja a csapatot a szarból.
(Ma esetleg még megpróbálhatja. )
Szerk.: természetesen Casemiro hiányában a legjobb megoldás
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 4., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2016. május 4., szerda 12:01
Annál nagyobb "hatást" nem tudok elképzelni, minthogy kb. az egyik nagy váltás az volt Zidane jöttekor, hogy Isco rögtön bizalmat kapott meccseken keresztül, aztán semmire nem ment vele.Realista24 írta:Nem látom értelmét annak, hogy Iscón kívül más kezdjen. Ha Zidane hatni tud a spanyolra, akkor world class teljesítményt fog lehozni. Az agresszió, a melózás benne van, csak szarik bele általában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 4., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 4., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2016. május 4., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 11:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 19:44
San Sebastianban azèrt már biztato volt.Mert Modric jól játszik az utóbbi hetekben ?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 3., kedd 17:17
Irtak elottem is, kova is alibi... csak o meg abban is kepes olyan hibat tenni, amibol siman golt kapunkTádám írta:KAG írta:Pedig Isco most stabilabb.
Nekem ne mondja senki egy olyan játékosra, hogy stabilitást hoz, aki nem tud átívelni a túloldalra meg a pár méteres passzokat is rendre ember mögé teszi.
Kb annyira van fejben ott, mint Danilo. Vagy annyira se
Isco stabilabb? Inkább alibi.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. május 3., kedd 17:16
Mert Modric jól játszik az utóbbi hetekben ? Pontatlan. Semmi kreativitás. City, Wolfsburg ellen nagy tanácstalanság volt a középpályánk részéről.Pipita írta:Hm. Oké.És se Kroosban se Modricban nem látom a pluszt.![]()
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem