Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Hány rész van még ebből passzátok meg

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azor Ahai
Az ő újjászületését háromfejű sárkánnyal hozzák mindig összefüggésbe. Nos, van három sárkányunk. Az egyiknek, a legnagyobbnak már van lovasa Daenerys személyében. Tyrion is a legutolsó részben megtette az első lépést. Nem nehéz kitalálni, ki lesz a harmadik. Szóval a legtöbb teória szeirnt a prófécia nem pontos, és nem egy kiválasztottról szól, hanem mindjárt háromról.
Tyrion picit kilóg a sorból, mert nem folyik az ereiben a régi uralkodók vére, elméletileg. Gyakorlatilag Tywin utálta, nem véletlenül. Sejtette, érezte, hogy nem az övé (ráadásul a felesége is belehalt a szülésbe), a könyvben is többször említik, hogy Tyrionnak sokkal világosabb a haja, mint a többieké, már-már fehéres. Nem kizárt, hogy az örült király melgátogatta párszor Joannat, Tyrion édesanyját. A törpe termet is ezt támazstja alá, mivel tudjuk, hogy a Targaryenektől nem állt messze a vérfertőzés, sőt.
Az ő újjászületését háromfejű sárkánnyal hozzák mindig összefüggésbe. Nos, van három sárkányunk. Az egyiknek, a legnagyobbnak már van lovasa Daenerys személyében. Tyrion is a legutolsó részben megtette az első lépést. Nem nehéz kitalálni, ki lesz a harmadik. Szóval a legtöbb teória szeirnt a prófécia nem pontos, és nem egy kiválasztottról szól, hanem mindjárt háromról.
Tyrion picit kilóg a sorból, mert nem folyik az ereiben a régi uralkodók vére, elméletileg. Gyakorlatilag Tywin utálta, nem véletlenül. Sejtette, érezte, hogy nem az övé (ráadásul a felesége is belehalt a szülésbe), a könyvben is többször említik, hogy Tyrionnak sokkal világosabb a haja, mint a többieké, már-már fehéres. Nem kizárt, hogy az örült király melgátogatta párszor Joannat, Tyrion édesanyját. A törpe termet is ezt támazstja alá, mivel tudjuk, hogy a Targaryenektől nem állt messze a vérfertőzés, sőt.
Merci Zizou!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azor Ahai story mégis Danyre illik legjobban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Raegar = tűz, Lyanna = jég, szerelem daluk (gyermekük) Jon Snow, mint főszereplő, mint rejtett címszereplő. Eddig ő az egyetlen, aki jó döntéseket hoz és nem Önös érdekeket képvisel, hanem a világát próbálja menteni, hogy minden jól alakuljon a királyságban. Tyrion és Daenerys hasonlóak, de nem ennyire látják még át a dolgokat.Norbii írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg a tűz daenerys a jég pedig Jon és én a 3. könyv óta úgy érzem hogy ebből egy esküvő lesz a könyv végén, csak hogy tartsák magukat a hagyományokhoz. Persze titokban még mindig egy Dany & Jorah happy endért álmodok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Top komment: Hodor is Jons FatherKerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://9gag.com/gag/aKqZyK6?ref=fbp
Hát ez a Martin nagyon penge, nem tudom, hogy lehet ilyen összetett dolgot kitalálni, megírni stb stb.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg a tűz daenerys a jég pedig Jon és én a 3. könyv óta úgy érzem hogy ebből egy esküvő lesz a könyv végén, csak hogy tartsák magukat a hagyományokhoz. Persze titokban még mindig egy Dany & Jorah happy endért álmodok.

- ikarus93
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrion biztos hogy nem Targaryen, csak tud dolgokat a sárkányokról. A cím szerintem a tűz (sárkányok) és jég (mások)-ra utal. Ja és Planetos nem föld.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://9gag.com/gag/aKqZyK6?ref=fbpAkkor tényleg minden jel arra utal, hogy Jon Snow Targaryen és Stark keverék és ő a Tűz és jég dala, kibaszott nagy!!!!!!!!
És akkor több, mint valószínű, hogy azért van 3 sárkány is és, azért nem ették meg Tyriont, mert ő a 3. élő Targaryen és ők lehetnek a föld megmentői. Mivel mindegyik racionálisan gondolkozik és nem csak a hatalomvágy vezérli őket...
Hát ez a Martin nagyon penge, nem tudom, hogy lehet ilyen összetett dolgot kitalálni, megírni stb stb.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na ezt nem vágtam, köszi, akkor ezt benéztem.ThePilgrim írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rhaegart Robert ölte meg a tridenti csatában. Itt Nedék a királyi testőrség tagjaival harcolnak, a kétkardos arc pedig Ser Arthur Dayne, a Hajnal Kardja, a testőrség akkori parancsnoka.

- reeed_ati
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem mondtam, hogy megtudja, viszont ő ölte meg Rhaegart, ki más lenne akkor az a szakállas fiatal csávó? Én valami olyat képzelek el, hogy Lyanna esetleg belehalt a szülésbe, Ned közben eltünteti a kicsit, pont amiatt amit mondtál, viszont Robert azt hiszi, hogy közben Rhaegar ölte meg a lányt. Talán anno volt is erről valami párbeszéd Robert és Ned között, már annyira nem emlékszem azokra a részekre...ikarus93 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az nem Robert, pont hogy legfőképpen ő előle titkolták azt hogy Rhaegarnak gyereke született Lyannatol. Aki ugye Jon.
Ha Robert megtudta volna akkor megölte vagy megölette volna Jon-t
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rhaegart Robert ölte meg a tridenti csatában. Itt Nedék a királyi testőrség tagjaival harcolnak, a kétkardos arc pedig Ser Arthur Dayne, a Hajnal Kardja, a testőrség akkori parancsnoka.reeed_ati írta:Game of Thrones Season 6 Episode 3 promo
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
GoT 6x02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!GoT 6x02 vs. Apollo 13
(spoiler a videó ofkorsz)
https://www.youtube.com/watch?v=tGJ_kOu2raI
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!GoT 6x02 vs. Apollo 13
(spoiler a videó ofkorsz)
https://www.youtube.com/watch?v=tGJ_kOu2raI

- ikarus93
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az nem Robert, pont hogy legfőképpen ő előle titkolták azt hogy Rhaegarnak gyereke született Lyannatol. Aki ugye Jon.reeed_ati írta:Game of Thrones Season 6 Episode 3 promo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még nem láttam tegnap, de ebben benne is van, amiről lejjebb beszéltem, az utolsó felében Brann megint visszaemlékszik és ott van a fiatal Ned + gondolom a szakállas mellette Robert. AZ a kétkardos csávó meg értelem szerűen Rhagar, elég badass figura na, ha nem tudnám mi lesz a vége a harcnak, akkor simán neki szurkolnék.Váróós már nagyoon...
Ha Robert megtudta volna akkor megölte vagy megölette volna Jon-t
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- reeed_ati
Game of Thrones Season 6 Episode 3 promo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még nem láttam tegnap, de ebben benne is van, amiről lejjebb beszéltem, az utolsó felében Brann megint visszaemlékszik és ott van a fiatal Ned + gondolom a szakállas mellette Robert. AZ a kétkardos csávó meg értelem szerűen Rhagar, elég badass figura na, ha nem tudnám mi lesz a vége a harcnak, akkor simán neki szurkolnék.
Váróós már nagyoon...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt még nem láttam tegnap, de ebben benne is van, amiről lejjebb beszéltem, az utolsó felében Brann megint visszaemlékszik és ott van a fiatal Ned + gondolom a szakállas mellette Robert. AZ a kétkardos csávó meg értelem szerűen Rhagar, elég badass figura na, ha nem tudnám mi lesz a vége a harcnak, akkor simán neki szurkolnék.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Euron lesz pedig.Norbii írta:
könyv spoiler az előző spoilerről
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk van egy olyan érzésem hogy aki a hídnál volt az nem euron hanem victorian. Más érv nincs a kinézete miatt.
Victarion talán nem is fog szerepelni benne.
Majd kiderül, azért a monológ elég badass volt. Csak kicsit pufinak tűnt a képe nekem

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát mindenképp jobb kezdés mint az elöző évad, de ez se az igazi az első négyhez képest. Arya és Bran szála meg egy jó nagy ürülék. A könyvben az egyik legizgalmasabb erre kapunk egy jól megcsonkított, megerőszakolt zs kategos megvalósítást. Pfej.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az új Grayjoynál pedig miféle színészt találtak? Egyáltalán nem hasonlít a könyvbelihez, aki az egyik legbadesebb karakter..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk van egy olyan érzésem hogy aki a hídnál volt az nem euron hanem victorian. Más érv nincs a kinézete miatt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az új Grayjoynál pedig miféle színészt találtak? Egyáltalán nem hasonlít a könyvbelihez, aki az egyik legbadesebb karakter..
- reeed_ati
GoT:
Eddig tetszik nagyon, főleg ez a második rész adta és méég csak a második.
Tavaly amit kiloptak 4 részt, abban nem volt ennyi érdekes dolog...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A tömlöcbe vetett szurkálókat vajon legyakják-e majd?
Na és ugye volt szó egy előzmény évadról és hogy ezt a HBO nem akarja...
Így én simán rááldoznék egy részt arra, hogy bepillanthassunk a múltba, most már minden adott hozzá, hogy ezt véghez is lehessen vinni.(Brandon) És ez valami cseszettül izgalmas és érdekes lenne, gondolom nem csak nekem. Rhaegar Targaryen és Lyanna viszonyára lennék kíváncsi, az ennek köszönhető lázadásra és ahogy valójában legyőzték Roberték a Targaryeneket. Aztán a Hegy ahogy lemészárolja Eliát és a gyerkeket királyvár bevételekor.
Szerintem lesz is majd ilyen, mert a trailerekben látni Targaryen címeres harcosokat, a kétkardos csávóra gondolok, kérdés, hogy mennyit tudunk majd meg a múltból.
Itt van részletesebben akit érdekel, a legvégén van az amiről írtam.
Eddig tetszik nagyon, főleg ez a második rész adta és méég csak a második.

Tavaly amit kiloptak 4 részt, abban nem volt ennyi érdekes dolog...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A tömlöcbe vetett szurkálókat vajon legyakják-e majd?

Na és ugye volt szó egy előzmény évadról és hogy ezt a HBO nem akarja...
Így én simán rááldoznék egy részt arra, hogy bepillanthassunk a múltba, most már minden adott hozzá, hogy ezt véghez is lehessen vinni.(Brandon) És ez valami cseszettül izgalmas és érdekes lenne, gondolom nem csak nekem. Rhaegar Targaryen és Lyanna viszonyára lennék kíváncsi, az ennek köszönhető lázadásra és ahogy valójában legyőzték Roberték a Targaryeneket. Aztán a Hegy ahogy lemészárolja Eliát és a gyerkeket királyvár bevételekor.
Szerintem lesz is majd ilyen, mert a trailerekben látni Targaryen címeres harcosokat, a kétkardos csávóra gondolok, kérdés, hogy mennyit tudunk majd meg a múltból.
Itt van részletesebben akit érdekel, a legvégén van az amiről írtam.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezzel az a baj, hogy az eskü addig tart, amig a halotti máglyánál az őrség többi tagja elmondja hogy "őrséged itt végetért". Márpedig ha mér egyszer felkelt szerencsétlen, nem fogják ezt elmondani a többiek. Én is azt hittem hogy otthagyja a falat, de elszalasztották a legstilusosabb megoldást.Berti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem kihasználják ezt a "halálig tartó kötelék" dolgot és dobbantani fog.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HÁÁÁÁT nem tudom, hogy elhagyná a falat, amikor a saját szemével látta, hogy milyen veszedelem közeleg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg azzal, hogy a vadakat is befogadták és jön a közös ellenség, teljesen más vonalat fog képviselni az őrség.Berti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem kihasználják ezt a "halálig tartó kötelék" dolgot és dobbantani fog.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HÁÁÁÁT nem tudom, hogy elhagyná a falat, amikor a saját szemével látta, hogy milyen veszedelem közeleg
K
K
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem kihasználják ezt a "halálig tartó kötelék" dolgot és dobbantani fog.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HÁÁÁÁT nem tudom, hogy elhagyná a falat, amikor a saját szemével látta, hogy milyen veszedelem közeleg