Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 4., szerda 9:51

M1Ö írta:
Az egyik ez, a másik meg, hogy Saúl mit lenyomott vkp ként, mikor alap járaton támadó szellemű. Inkább tkp lenne ő és nem kkp, erre lehoz egy tökéletes félidőt vkp ként is. :agree:
mert az az eredet posztja, csak siemone talált neki másikat :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 4., szerda 9:48

El kell verni Őket (Már, ha bejutunk. :lol: ) és még csak le se fogják őket szarni. Sírhatnak újfent.

Csak nem szabad felvenni velük a versenyt aljasságban, mert akkor tuti vereség a vége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 4., szerda 9:46

Lehet szidni Simeone-t (Ütés/Labda bedob(atás)ás) ez teljesen jogos is, de mindennek az antipatikus stílusnak ellenére, ő 3. éve tartja ott a csapatát ahol, míg JM 2 szezont szokott bírni, és jön a szétesés.
Ezt nem kérdőjelezi meg senki, kell ez a kemény, kíméletlen stílus ehhez. De a parasztság, aljas kis bunkóságok nem feltétlen kéne, hogy része legyen ennek. Klopp tényleg jó ellenpélda. Mourinhonál sem az volt a baj, hogy keményen beszólogatott, hanem amikor ment szemet kinyomni. Ez a jól megérdemelt munka gyümölcsét sározza be. Mert ez az Atlético iszonyatot megy jó pár éve.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 9:43

kelemen.istvan írta:Kövezzetek meg de szerintem idén az atletico simán kemény játékod ad elő, nem durvulnak és nem aljaskodnak minden meccsen. Pláne nem csinálnak olyat, mint ahogy Pepe tett az ámokfutása alkalmával.
Amikor ég a ház előjönnek az aljasságok, nekem ne mondja senki hogy nem, mert megnézek egy meccset és látom... Simeone üt, labdát dobáltat, pofátlanul kommunikál eltiltva a meccsen, mert épp nem állnak nyerésre...
kelemen.istvan írta:Simeone pedig a Carrasco-Augusto cserével az év cseréjét hajtotta végre. Az első félidő után észrevette, hogy itt csak védekezésből nem lesz bl döntő, húzott egy merészebbet, és bejött neki.
Persze Nobel díjat neki, behozott egy szélsőt egy középpályás helyére és váltott. Nagy találmány, soha nem csinált még ilyet senki. Ja, de.

Nézhetetlen, undorító. Remélem valami csodával határos módon a szart is kiverjük majd belőlük, ha bejutunk és akkor mehet a sárdobálás majd nekik. Mert a szurkolók nagy része szépen kezdi belátni, hogy a lelkes, temperamentumos kiscsapat kategóriából már átcsaptak az undorító, célfutballt játszó, minden eszközt bevetős hányáskupacba.

...és erre a stílusra ezreket nevelnek spanyolországban, de tapsoljunk csak nekik, basszák el ezt a gyönyörű sportot.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 4., szerda 9:42

kelemen.istvan írta:Simeone pedig a Carrasco-Augusto cserével az év cseréjét hajtotta végre.
Az egyik ez, a másik meg, hogy Saúl mit lenyomott vkp ként, mikor alap járaton támadó szellemű. Inkább tkp lenne ő és nem kkp, erre lehoz egy tökéletes félidőt vkp ként is. :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 4., szerda 9:39

Azért ilyen labda odaadáson ne akadjunk már ki. :lol:
És mennyi időt is nyert vele, talán fél másodpercet? Nem az hogy nem állította meg, hanem maga mögé hajítja. Mondom, hogy nem durva, nem felháborító csak jellemző parasztság.
Egyébként nem gyűlölöm, nem utazok rá, Mourinho sem mindig volt egyenesebb nálunk.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 4., szerda 9:36

Kövezzetek meg de szerintem idén az atletico simán kemény játékod ad elő, nem durvulnak és nem aljaskodnak minden meccsen. Pláne nem csinálnak olyat, mint ahogy Pepe tett az ámokfutása alkalmával.
Simeone pedig a Carrasco-Augusto cserével az év cseréjét hajtotta végre. Az első félidő után észrevette, hogy itt csak védekezésből nem lesz bl döntő, húzott egy merészebbet, és bejött neki.
Persze undorító forma, de azért nagyon érti a dolgát. :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 4., szerda 9:28

Olvastam tegnap meccs közben a fórumot és én sem értettem ezt a hatalmas ellenszenvet... Értem én, hogy ez nem foci amit az Atletico játszott, csak védekeztek, értelmes támadásuk nem volt, még az időt is húzták. De nem volt semmi durva, gusztustalan a játékukban. Nem rugdosódtak az odavágón és tegnap sem. Mondjuk ellenünk ez máshogy szokott lenni... :mrgreen:

A másik... Egyet értek R24-el. Miért lett volna nekünk jobb ez a Bayern? Szerintem hülyeség, hogy jobban feküdt volna nekünk. Nem értek egyet dzi-vel, hogy nekünk a kontra foci működik. Már Ancelottinál is eltűnt, meg rendre akadozott, mára meg teljesen más a játékunk. Meg egy REAL MADRID ne "bunkerezzen" már, kontrára várva. Még a Barca ellen is nehezen viselem el, hogy 10ből 7 meccsen ők dominálnak ellenünk és ők játszák a focit, nemhogy egy gyengébb csapat ellen. A City ellen is az első félidőben azt hittem lerúgom a tv-t, de nem csak a sok pontatlanság ellen. Nem tetszik, hogy így vissza álunk és nem uraljuk a meccset. A Bayern ellen pedig nem uraltuk volna, nem mi nyomtuk volna őket a kapu elé. Ami gáz, szerintem. Az Atlético ellen sem lesz (lekopogom, ma nyerni kell!!!) egyszerű, de inkább elől szenvedjünk, mint a saját kapunk előtt. Arra sem vennék mérget, hogy mi kibírnánk egy ilyen nyomást. Az is kisebb csoda volt, hogy az Atlético kibírta. Azt meg nem kell ecsetelni, hogy mennyivel szervezettebbek és védekeznek jobban nálunk. Meg valahogy nekünk általában szerencsénk sincs. Inkább kapjunk ki úgy, hogy oda szegezzük az ellent a kapujához, szét lőjjük a kapujukat, de eseteleg elmennek egy kontrával, minthogy mi imádkozzunk azért, hogy jaaaj csak gólt ne kapjunk és hátha összejön egy kontra.

Egyébként meg behúzzuk!!! Ez a Bayern is jobb volt vagy 2 góllal, a döntőben nem tudom elképzelni, hogy megússzák.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 4., szerda 9:28

Lehet szidni Simeone-t (Ütés/Labda bedob(atás)ás) ez teljesen jogos is, de mindennek az antipatikus stílusnak ellenére, ő 3. éve tartja ott a csapatát ahol, míg JM 2 szezont szokott bírni, és jön a szétesés. Én is a látványos football-t szeretem, de azért nem mondanám, hogy foci halála miegymás, mert enélkül a tirpák simeone nélkül és az undorító taktikája nélkül még mindig valahol a középmezőnyben bóklásznának, és hiába van már ott sok jó játékos ha elmenne Simeone sztem szétesne az egész.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 4., szerda 9:25

Norbii írta:Próbáljon meg inkább olyan kretén maradni mint kloop, aki idegbeteg de még se próbál unfairba átmenni.
Ennyi a lényeg, az argentin nem tud. Illetve az is benne lehet hogy direkt nem is akar (talán ezzel még provokálni is tud mást).

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 4., szerda 9:21

Ez nem az atletico játékosokat minősíti hanem az edzőt. Emlékezzünk mi volt itt mikor mourinho tolta az ipart. Cr meglökte guardiolát, mourinho kinyomta mittudomén kinek a szemét, pepe stoplissal rúgott neki arbeloa térdére, ramos leköpte costát, időhúzások, ha épp nem úgy jött össze az eredmény brutális szabálytalanságok mint pl marcelo jiu jitsu-s mozdulata fabregas ellen stb stb.

Simeone az okozója annak hogy a csapata agresszív és évről évre rontja a csapat megítélését, viszont ő az oka annak is hogy ennyire sikeres. Jó az a keret, de nem annyira hogy 3évben 2x bl döntőben lófráljanak meg top 3 valamelyikében érjen bajnokságba.
Én úgy vagyok vele hogy szankciónáliuk kéne a szövetségnek azt az ütést és a labda bedobást is elég súlyosan, ahhoz hogy valahogy visszarántsák a földre Simeonét.
Próbáljon meg inkább olyan kretén maradni mint kloop, aki idegbeteg de még se próbál unfairba átmenni.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 4., szerda 9:06

Norbii írta:
Chris írta:Ebben a simeonés videóban 3mp-nél is igazán sportszerű gesztust láthatunk. Ahogy finoman elengedi nem adja oda a labdát.
?? Még is melyik edző adja oda a labdát a meccs vége felé ? ilyenkor mindenki elengedi, v elrúgja a picsába.
Én már ebben az atletico brutalitásban egyértelműen a pepe párhuzamot látom. Mikor ritkán bekattant, aztán már is a világ legnagyobb hentese vált belőle aki nem való pályára..az nem számított hogy általánosságban nem ez volt a jellemző rá.

Az általános közhangulat pedig még a chelsea 11emberes bunkerével se volt ilyen gyűlölködő, akik 3x drágább kerettel tették ugyan ezt
Szerintem itt inkább Simeone-t utáljuk/gyűlöljük, mintsem az Atletit. Bár vannak ott érdekes emberek azért... A Chelsea és az Atma között az a különbség, hogy a Chelsea tudott értelmes focit tolni, az Atma is tudna csak nem akar. Másrészt meg a Chelsea nem dobatta be a lasztit, nem provokálta Ribéry-t, nem csapkodta meg a kollégáját. De ha nagyon erőlködnék, fel tudnék még sorolni 10 érvet, hogy miért utálja mindenki jobban az Atma-t mint a Chelseat.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 4., szerda 8:54

Chris írta:Ebben a simeonés videóban 3mp-nél is igazán sportszerű gesztust láthatunk. Ahogy finoman elengedi nem adja oda a labdát.
?? Még is melyik edző adja oda a labdát a meccs vége felé ? ilyenkor mindenki elengedi, v elrúgja a picsába.
Én már ebben az atletico brutalitásban egyértelműen a pepe párhuzamot látom. Mikor ritkán bekattant, aztán már is a világ legnagyobb hentese vált belőle aki nem való pályára..az nem számított hogy általánosságban nem ez volt a jellemző rá.

Az általános közhangulat pedig még a chelsea 11emberes bunkerével se volt ilyen gyűlölködő, akik 3x drágább kerettel tették ugyan ezt

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 4., szerda 8:52

Azért Caase és Benzema nélkül nem lesz egyszerű, megint nincs csatár, ráadásul CR ki tudja milyen állapotban van..

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 8:51

Chris írta:Ebben a simeonés videóban 3mp-nél is igazán sportszerű gesztust láthatunk. Ahogy finoman elengedi nem adja oda a labdát. Nem durva, de jellemző a fazonra. Mindent bevetnek, semmi nem érdekli, az argentin foci legszebb napjait idézi...

Ha bejutnánk, a döntőben szerintem egyértelműen jobb lett volna a Bayern, de így is képtelen voltam a bajoroknak drukkolni. Egyszerűen nincs az a csapat.

A mai meccs nekünk áll, de pont ezért veszélyes. Lehet talán jobb is, hogy nem nyertünk idegenben, mert így még nagyon éles. Nem szabad egy kicsit sem kiengedni legalább 2-0-ig, utána lehet okosabban játszani. Minden mellettünk van, nem szabad hibázni.
Azért ilyen labda odaadáson ne akadjunk már ki. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. május 4., szerda 8:32

Nyerni kell ma. Szerencsére nem igazán kell figyelni az idegenbeli gólokat, csak eggyel kell nyerni a City ellen. Ez azért nem tűnik megoldhatatlannak.

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 4., szerda 7:58

Ebben a simeonés videóban 3mp-nél is igazán sportszerű gesztust láthatunk. Ahogy finoman elengedi nem adja oda a labdát. Nem durva, de jellemző a fazonra. Mindent bevetnek, semmi nem érdekli, az argentin foci legszebb napjait idézi...

Ha bejutnánk, a döntőben szerintem egyértelműen jobb lett volna a Bayern, de így is képtelen voltam a bajoroknak drukkolni. Egyszerűen nincs az a csapat.

A mai meccs nekünk áll, de pont ezért veszélyes. Lehet talán jobb is, hogy nem nyertünk idegenben, mert így még nagyon éles. Nem szabad egy kicsit sem kiengedni legalább 2-0-ig, utána lehet okosabban játszani. Minden mellettünk van, nem szabad hibázni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 7:57

Játékosoknak sem tesznek különbséget, hogy a saját vagy az ellenfél csapatának tagja ellen szabalytalankodsz. Sportszerűtlen megmozdulást büntetni kell.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 4., szerda 6:31

Zidanekrisz írta:Simeone
Atma stabtag volt, nem játékvezető.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 4., szerda 5:40

Nem véletlen hogy senki se vesz róluk tudomást. Egyszerűen bénák. A támadó sor és a kp szerintem nem tolt zsinórban 5meccset együtt. Yaya fejben már eligazolt, fernando, fernandinho duó egy szép nagy 0. De bruyne kétarcú de őt ki kell vonni a forgalomból agueroval együtt és már nincs is gond. Azt a védelmet meg még Drenthe is szétszedné pocsékabb napjaiban. Ami pedig még ellenük van az az h évek óta szervezetlen az egész csapat.

Mondjuk ellenünk meg az van hogy a belső védőink formája is legalább annyira jó mint a cityé. :roll:

Vissza: