az jó..Benzema meg lövésig nem jutott el.

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 21., vasárnap 23:27
az jó..Benzema meg lövésig nem jutott el.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 21., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2013. július 21., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 21., vasárnap 23:17
hát most mondanám, hogy ezt nem vártam, de nem így vanViszont Özilt megszivatta, a németnek nagyon nem feküdt a jobb szél, bár egyszer szépen elment vonal mellett, de amúgy semmi. Carletto remélem megoldja, hogy együtt legyenek a pályán, de nem így. Ez csak Isconak volt jó.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 21., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 21., vasárnap 23:13
Isco nagyon meglepett,szerintem baromi jól mozgott. Nagyon ígéretes. Carvajal is tetszik,Casemiro is jó lesz. Illaramendi óvatosan játszott,ráadásul a B-csapatban,kicsit meg is volt szeppenve,lesz az még jobb is.az új arcok hogyan mozogtak? nem láttam a meccset sajnos
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 21., vasárnap 23:12
Carvajalnak volt pár jó megoldása és egy szép szerelése is. Nagyon sok beadása nem volt, mondjuk lehet még bátortalan így élete első felnőtt keretes Real meccsén. De mindenképp jobb, mint Arbeloa fénykorában. Hát még most..___Samy___ írta:az új arcok hogyan mozogtak? nem láttam a meccset sajnos
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 21., vasárnap 23:10
Nem volt rossz senki.___Samy___ írta:az új arcok hogyan mozogtak? nem láttam a meccset sajnos
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 21., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 21., vasárnap 22:55
Én voltam az. Nekem csak az a bajom, hogy sokan a rohadt tavalyi idény alapján ítélkeznek fölötte, míg más játékosok esetében meg megy a magyarázkodás. Mindannyian tudjuk (már aki nem tavaly kezdett meccseket nézni), hogy Di Maria sokkal jobb futballista annál, mint amilyennek itt be van állítva. De én nem is fecsérelem erre tovább a szót, majd idővel úgyis megerősít engem.megy a meccs topikba írta valaki hogy dimarianak viszont csak ellenzője van.
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 21., vasárnap 22:53
A topic címe: "Értékeld a legutóbbi meccset"Galacticos írta:megy a meccs topikba írta valaki hogy dimarianak viszont csak ellenzője van.
ez szerinted véletlen? basszameg ne ájuljatok már el attól hogy egy angol harmadosztályú csapat ellen CSEREKÉNT lendületet visz a játékba, és üde színfolt higuain, kaká és morata mellett. tavaly is nagyon jó volt a felkészülési meccseken.
agyat meg nem hiszem hogy tudott magának a nyáron szerezni, mert az votl vele a legnagyobb gond. és jöhetsz megint azzal a szöveggel hogy ezt az agyatlan dimaria dumát egy valaki találta ki és a többi megy utána. oké, legyen akkor én megyek valaki után -akiről amúgy egyikünk se tudja hogy ki volt- mert ebben igaza van. ha kell az emberünk 5védőbe is belevezeti a labdát, idegesítőbben egylábas mint özil ami nagy szó. persze nem vitatom el tőle azt hogy volt két jó hónapja a sérülése előtt a tavaly előtti szezonban. de kérdezem én, melyik az igazi dimaria aki 2és fél évig nem tud hozni két jó meccset egymás után, vagy akinek van két tényleg top hónapja? szerintem előbbi, és egy az egyben lass eset akinek volt jó fél éve, aztán még három év múlva is a védői azzal jöttek hogy de hát akkor milyen kurva jó volt. igen az volt, de nem az az igazi lass. láthatjuk az igazi valahol az oroszoknál alibizik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 21., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 21., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 21., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 21., vasárnap 22:48
Mezét meg a kezét fogva húzták akkor, amikor "duzzogott". Morata súlytalan, Kaká sajnos még mindig kevés (nem méltó már ez a szenvedés a karrierjéhez, sajnálom nagyon). DM csak így tovább. Isco is jól mozgott. Első meccsnek egész jó volt.Los Blancos írta:Higuaín duzzog, csapkod...labdát nem tud levenni mehet aba Kakával karöltve. Jesé és Morata elől veszik el a helyet. Morata szerencsétlen játszhatna a posztján.
DiMaría régi önmagát idézte, végre.
Illarra=Alonso![]()
Isco zseni.
Casemiro hatalmas meglepetés lesz.![]()
Carvajal bíztató.
Khedira is baromi jó volt így, hogy végre azt kellett csinálnia amihez ért.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 21., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. július 21., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 21., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 1., szombat 19:46
Ámde Higu betalált...szal neked tetszeni fog :-)Galacticos írta:nem éri meg megnézni az egész meccset.niden6 írta:Milyen volt a meccs? Megéri megnézni? Vagy elég csak a gólokat meglesni?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 19:39
nem éri meg megnézni az egész meccset.niden6 írta:Milyen volt a meccs? Megéri megnézni? Vagy elég csak a gólokat meglesni?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem