Hát, a sport TV-nél még lehet én is szakértő lennék.nmate írta:Remyt hívják meg inkább.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 3., kedd 23:15
Hát, a sport TV-nél még lehet én is szakértő lennék.nmate írta:Remyt hívják meg inkább.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 3., kedd 23:15
Tico. Akkor még az én szememben kiscsapatnak tűntek, azóta változott a helyzet.Realista24 írta: Két éve kinek szurkoltal?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 23:13
Na, figyelj elmagyarázom.Hungarokatalán írta:Kemenes Szabi. A Honvéd hálóőre.nmate írta:Sporttv stábot fikáztam, de az a Kállay Saunders klón ez jókat beszél.![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 3., kedd 23:12
Egyébként ennek az az oka valszeg, hogy míg a RM játékosok képességei inkább predesztrinálja őket egy szép játékra, de az ATMA kerete valszeg eredménytelen lenne, ha csak az látványos football menne, mostmár mondjuk van pár játékosuk aki alkalmas rá, de lényegében ez szerintem a kül.KAG írta:
Amúgy vicces, hogy ezt az atleticot nem cseszteti senki a foci miatt, khm ""foci"" miatt amit csinálnak.
Minket Mou alatt meg (100 gólos szezonoknál) agyba-főbe ütöttek, hogy mekkora undorító szart teszünk le az asztalra. Értem én, hogy keretbeli különbség, stb...
De legalább a játékuk is annyival férgebb,undorítóbb, mint amennyi különbség volt árban a két keret között az ő javukra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 3., kedd 23:12
Két éve kinek szurkoltal?Hungarokatalán írta:Kemenes Szabi. A Honvéd hálóőre.nmate írta:Sporttv stábot fikáztam, de az a Kállay Saunders klón ez jókat beszél.![]()
Egyébként az a vicc, hogy nem tudom, kinek szurkoljak majd a döntőben. Ilyen se volt még.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 3., kedd 23:10
A barcának. Ohh.Hungarokatalán írta: Egyébként az a vicc, hogy nem tudom, kinek szurkoljak majd a döntőben. Ilyen se volt még.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 3., kedd 23:09
Kemenes Szabi. A Honvéd hálóőre.nmate írta:Sporttv stábot fikáztam, de az a Kállay Saunders klón ez jókat beszél.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 3., kedd 23:07
Nagyon úgy néz ki beérett a kis francia. (jönnek a fontosabb meccsen is a gólok) De most már inkább koncentráljon az EB-re. Sok lesz ez így egyszerre.MesQueUnClub írta:Az ATMA mai produktumából 1etlen pozitívan megítélhető dolgot emelném ki, Griezmann, azt most tegyük félre, hogy les-nem les, hanem az a higgadtság amivel rávezette Neuerre és a lövés az profi munka volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 3., kedd 23:06
De miről beszélsz? Mondtam hogy ne küldd rá a kőbire azt a pár karabíner gépsonkát, most nem tudod hol vagy.nmate írta:Sporttv stábot fikáztam, de az a Kállay Saunders klón ez jókat beszél.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 3., kedd 23:06
Kegyetlen lesz.Hungarokatalán írta:El lehet képzelni, hogy fognak ezek kimenni a pályára a döntőben a Real ellen.
Beteg lesz.
Nem lepődnék, ha a meccs alatt tömegverekedés is kitörne.
Egyébként minden a bírón fog múlni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 3., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 3., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 3., kedd 23:01
Milánóban pedig a City ellenfél nélkül nyer.Hungarokatalán írta:El lehet képzelni, hogy fognak ezek kimenni a pályára a döntőben a Real ellen.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 3., kedd 23:00
Csak Zizou nem fog úgy elborulni mint Hiddink, hanem lefejeli a 'csába mindet.Hungarokatalán írta:El lehet képzelni, hogy fognak ezek kimenni a pályára a döntőben a Real ellen.
Beteg lesz.
Nem lepődnék, ha a meccs alatt tömegverekedés is kitörne.
Egyébként minden a bírón fog múlni.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 3., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 3., kedd 22:56
Igen.... mert én torkon.KAG írta:
Csak én vagyok ekkora "fasz", hogy egy ilyen után lazán állbavágnám?
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 3., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: szbence » 2016. május 3., kedd 22:56
Mondjuk az szerintem valami stáb tag volt.A 4. Jv ott áll mellette.El Tigre írta:https://twitter.com/CornetandoBR/status ... 4854197252
úgy basz rá, mintha a legtermészetesebb dolog lenne![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem