Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 4., szerda 17:47

alexoxladjackoxi írta:
Marci77 írta:Szerintem a Spursnek és a Leicesternek hátráltató tényező lesz a BL,heti 2 meccs. A MU valszeg úgyis pihentetni fog ELben (lelgalábbis szerintem). SZóval nekik,meg a Chelseanek nemzetközi kup nélkül kicsit könnyebnek ígérkezik a következő szezon,szóval újra feljöhetnek előre.Persze kérdés VanGaallal mi lesz vagy épp Conte mit tud hozni.
Na és mi van, ha a United BL-induló lesz? :hmmm: A United egy meccsel kevesebbet játszott, és ha a maradék 3 meccsét behúzza, mi meg a hétvégén megfognánk a Cityt, akkor még lehet nagyon meleg a pite Agüeroéknak...
Akkor meg a City járhat ilyen szempontból jobban. Ennyi :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. május 4., szerda 17:44

Marci77 írta:Szerintem a Spursnek és a Leicesternek hátráltató tényező lesz a BL,heti 2 meccs. A MU valszeg úgyis pihentetni fog ELben (lelgalábbis szerintem). SZóval nekik,meg a Chelseanek nemzetközi kup nélkül kicsit könnyebnek ígérkezik a következő szezon,szóval újra feljöhetnek előre.Persze kérdés VanGaallal mi lesz vagy épp Conte mit tud hozni.
Na és mi van, ha a United BL-induló lesz? :hmmm: A United egy meccsel kevesebbet játszott, és ha a maradék 3 meccsét behúzza, mi meg a hétvégén megfognánk a Cityt, akkor még lehet nagyon meleg a pite Agüeroéknak...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 4., szerda 15:41

CS0ki írta:
Mi a garancia arra,hogy ismèt ennyire eron felul tud teljesiteni a spurs,a tobbiek meg ugyan ilyen toketlenek lesznek mint idèn?
De van BL. Amikor Bale vagy Modric lépett, nem volt. Pénz se volt annyi. MU-nál jó eséllyel BL se lesz, minek menne oda ezen a nyáron. Ha jövőre "viszaáll a rend", akkor tud váltani még bőven, felesleges sietnie.
Háát nemtudom....logikus amit irsz,de èn már a PL-be nem nagyon látok logikát az utobbi idoben :D
Valahogy èrzem hogy nem marad ott jovore.Persze aztán lehet tèvedek,s majd csak kèsobb vált.Ha mèg akkor egyáltalán tudja hozni ugyan ezt a brutál formát.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 4., szerda 15:39

Jövőre a Pool behúzza. :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 4., szerda 15:37

Szerintem a Spursnek és a Leicesternek hátráltató tényező lesz a BL,heti 2 meccs. A MU valszeg úgyis pihentetni fog ELben (lelgalábbis szerintem). SZóval nekik,meg a Chelseanek nemzetközi kup nélkül kicsit könnyebnek ígérkezik a következő szezon,szóval újra feljöhetnek előre.Persze kérdés VanGaallal mi lesz vagy épp Conte mit tud hozni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 4., szerda 14:53

Mi a garancia arra,hogy ismèt ennyire eron felul tud teljesiteni a spurs,a tobbiek meg ugyan ilyen toketlenek lesznek mint idèn?
De van BL. Amikor Bale vagy Modric lépett, nem volt. Pénz se volt annyi. MU-nál jó eséllyel BL se lesz, minek menne oda ezen a nyáron. Ha jövőre "viszaáll a rend", akkor tud váltani még bőven, felesleges sietnie.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 4., szerda 14:09

Mi a garancia arra, hogy jövőre a Chelsea újjá épített csapattal végigveri a mezőnyt?
Ez az állomány,abszolut nem a legerosebb a pl-be,nagyon kijott nekik a lèpès.Nagyon.De èn nem hiszem hogy harcban lesznek a bajnoki cimèrt.Ahhoz nem hogy egyben kell maradni,de mèg erositeni is kellene.Ès ehhelyett,sztm,mèg Kanet idèn elviszik.
A city meg...ez nem a bundás,hogy lerabolja a ligát,ha nem változtat Pep a filozofiáján,nem hogy bajnok,de BL se lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 4., szerda 11:16

Leírtakból, ismeretlenekből hódítók: így állt össze a Leicester aranycsapata

Komoly.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. május 3., kedd 19:52

morientes írta:
Ezzel én is egyetértek. Fejlődhet ott még ez a csapat és az sem lepne meg, ha jövőre is ott lennének a 4-ben.
Ott simán,de a bajnoki cimet emlegette Pochettino,az nagy,csoda lenne.
Mint a leicesterè kb...
Miért? Ez a Tottenham most nagyon egyben van. Valószínűleg nem is lesz több komoly távozó, talán egy se.
Ha jövőre ezen tudnak még csiszolni, akkor simán bajnokesélyesek. Mi a garancia arra, hogy jövőre a Chelsea újjá épített csapattal végigveri a mezőnyt? Conte mindenképp javulást fog hozni, de szerintem nem ők a favoritok. United: még az is kérdéses ki lesz az edző. Sok múlik az igazolásokon, mert ez a keret nagyon kevés jelenleg. City: Guardiola lökést adhat a Citynek. Az alapkeret megvan, pár megfelelő igazolással nálam ők az elsőszámú esélyesek. Arsenalról felesleges beszélni, mert minden évben elhiszik, aztán amikor lenne is lehetőség, akkor is elbasszák. Legjobb 4-re jók lesznek. Liverpoolban Klopp elindított valamit, amit a nyáron a saját stílusára formálhat, de a bajnoki címre én nem látom őket esélyesnek jövőre még, bármilyen jól is igazolnának, viszont a BL helyek valamelyikére befuthatnak. Leicesterrel nem lövünk szerintem mellé, ha azt mondjuk, hogy jelentősen vissza fognak esni az idei szezonjukhoz képest (egyrészt a BL, másrészt a vélhető távozók miatt). Esetleg még a West Ham lehet meglepetéscsapat, de a bajnoki címért nem fognak küzdeni.

Szóval nálam a legesélyesebb jövőre a City lesz a jelenlegi állapotokat és a vélhető igazolásokat figyelembevéve, és kicsit lemaradva utánuk a Tottenham.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 19:41

Ezzel én is egyetértek. Fejlődhet ott még ez a csapat és az sem lepne meg, ha jövőre is ott lennének a 4-ben.
Ott simán,de a bajnoki cimet emlegette Pochettino,az nagy,csoda lenne.
Mint a leicesterè kb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 3., kedd 19:06

CS0ki írta:
Kèrdès tudni fogják e olyan formában tolni mint ebben a szezonban.Szerintem nem.Eron felul nyomták,ennyire nem jók.Meg persze kellett ehhez a tobbi nagy toketlenkedèse is.
Kane meg nem marad,uberpènzèrt viszi valamelyik nagy sztm.
Modricot sem tudták megtartani,Balet sem...ot sem fogják.
Modric, Bale nem votl saját nevelés, és azért már annyira fiatal sem. Szerintem Kane-nek még nem sürgős váltania, mehet a BL-be a Spurs-szel, elég jó munka folyik ott Pochettino alatt. Lehet, hogy most erőn felül volta talán, de fiaal a csapat nagyon, lehetnek ennél jobbak is még bőven. Pénz is van...Idén szerintem nm foglépni onnét meghatározó játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 3., kedd 18:45

http://vs.hu/sport/osszes/verebeskent-v ... l-0503#!s4

„Több klub is feltérképezte már a Leicester tehetségkutató hálózatát, és követendő példa az a fajta sporttudományos módszer is, amellyel minimálisra csökkentették a csapaton belüli sérüléseket”

Madridban is lehetne ilyen sporttudományos módszer :roll:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 3., kedd 18:32

Volt már? :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 17:10

BBeno írta:dehogy mondott le. volt egy kis balhé de aztán megértették a játékosok hogy mi a szitu.
Rosszul voltam akkor informálva. Szóval ja, hajrá Karanka ! :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 3., kedd 16:58

http://www.thesportbible.com/articles/p ... rld-030516"Father to a premiere league winner":)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 15:57

Modric, Bale nem votl saját nevelés, és azért már annyira fiatal sem. Szerintem Kane-nek még nem sürgős váltania, mehet a BL-be a Spurs-szel, elég jó munka folyik ott Pochettino alatt. Lehet, hogy most erőn felül volta talán, de fiaal a csapat nagyon, lehetnek ennél jobbak is még bőven. Pénz is van...Idén szerintem nm foglépni onnét meghatározó játékos.
Balet èn is azt hittem saját nevelès,de ugye ami sztm a lènyeg,ha lerakja mondjuk a city vagy a MU azt a 80-90et,ès a játèkos is menne,akkor valoszinunek tartom hogy nem marad,meg Levy sem marasztalja annyira.
Szerintem mèg Pochettino sem annyira biztos.Simán kikothet akár barcelonaban,de akár mèg madridban is :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 3., kedd 15:47

CS0ki írta:
Kèrdès tudni fogják e olyan formában tolni mint ebben a szezonban.Szerintem nem.Eron felul nyomták,ennyire nem jók.Meg persze kellett ehhez a tobbi nagy toketlenkedèse is.
Mondjuk Bale szerintem pont annak számít.
Nem spurs akadémiáról került ki, de kb 17 évesen igazolt oda.
Az barcás viszonylatban már őskatalán :mrgreen:
ZIDANE

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 3., kedd 15:19

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 3., kedd 14:23

dehogy mondott le. volt egy kis balhé de aztán megértették a játékosok hogy mi a szitu.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 14:22

BBeno írta:remélem karanka jön ki győztesen.
Ő már lemondott vagy 6 fordulóval ezelőtt kb. mikor azt mondta nem akarnak feljutni a játékosai. Legalábbis nekem ez rémlik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: