morientes írta:Ezzel én is egyetértek. Fejlődhet ott még ez a csapat és az sem lepne meg, ha jövőre is ott lennének a 4-ben.
Ott simán,de a bajnoki cimet emlegette Pochettino,az nagy,csoda lenne.
Mint a leicesterè kb...
Miért? Ez a Tottenham most nagyon egyben van. Valószínűleg nem is lesz több komoly távozó, talán egy se.
Ha jövőre ezen tudnak még csiszolni, akkor simán bajnokesélyesek. Mi a garancia arra, hogy jövőre a Chelsea újjá épített csapattal végigveri a mezőnyt? Conte mindenképp javulást fog hozni, de szerintem nem ők a favoritok. United: még az is kérdéses ki lesz az edző. Sok múlik az igazolásokon, mert ez a keret nagyon kevés jelenleg. City: Guardiola lökést adhat a Citynek. Az alapkeret megvan, pár megfelelő igazolással nálam ők az elsőszámú esélyesek. Arsenalról felesleges beszélni, mert minden évben elhiszik, aztán amikor lenne is lehetőség, akkor is elbasszák. Legjobb 4-re jók lesznek. Liverpoolban Klopp elindított valamit, amit a nyáron a saját stílusára formálhat, de a bajnoki címre én nem látom őket esélyesnek jövőre még, bármilyen jól is igazolnának, viszont a BL helyek valamelyikére befuthatnak. Leicesterrel nem lövünk szerintem mellé, ha azt mondjuk, hogy jelentősen vissza fognak esni az idei szezonjukhoz képest (egyrészt a BL, másrészt a vélhető távozók miatt). Esetleg még a West Ham lehet meglepetéscsapat, de a bajnoki címért nem fognak küzdeni.
Szóval nálam a legesélyesebb jövőre a City lesz a jelenlegi állapotokat és a vélhető igazolásokat figyelembevéve, és kicsit lemaradva utánuk a Tottenham.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.